Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkasicu samarao i davio decko, Srbija u soku  (Pročitano 13026 puta)
20. Feb 2017, 13:41:19
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
NAPADNUTA MILICA DABOVIĆ! Košarkašicu davio bivši dečko, policija traga za njim

Milica Dabović sa dečkom
Foto: Ana Paunković / RAS Srbija Milica Dabović sa dečkom

Košarkašica je nasilje prijavila policiji, koja je raspisala potragu za njenim bivšim dečkom.

Kako saznajemo, do incidenta je došlo oko 14 sati juče u stanu reprezentativke Srbije u košarci. Ona je policiji prijavila da ju je dečko, hrvatski državljanin Šime Šiklić, rukama stezao u predelu vrata nanevši joj lakše telesne povrede i ogrebotine na desnoj ruci.

Kako se sumnja do incidenta je došlo nakon što su se u javnosti pojavile fotografije Simona sa starletom Sorajom. Košarkašica je nakon toga za "Alo" rekla da nije znala da je njen dečko izašao sa starletom, da nakon izlaska nije došao kući i nije joj se javio.

- Već je nastao problem zbog moje izjave da bi spao s konja na magarca kada bi bio sa Sorajom. Mi smo se tada posvađali, pa je verovatno otišao u klub da joj se izvinjava. Drago mi je što se to desilo, sad lakše mogu da donesem odluku da prekinem vezu - rekla je Dabovićeva.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
"NAPRAVILI STE MI PROBLEM" Fotografije Simona i Soraje iz provoda bile su kap koja je prelila čašu

Foto: Predrag Dedijer / RAS Srbija

Simon i Soraja uhvaćeni su zajedno u jednom beogradskom klubu, a paparaco fotografije pokazuju da su njih dvoje veoma bliski, te da se tokom cele noći nisu razdvajali. Za to vreme, pretpostavlja se da je Milica bila kod kuće.

Vučelićeva je, kao i uvek, bila maksimalno doterana i izazovna, pa bivši hrvatski rukometaš nije skidao pogled sa nje i malo-malo joj je nešto šaputao na uvo, a i ona njemu.

Da im prija što su zajedno pokazivali su osmesi na njihovim licima, a Soraja i Simon su toliko bili usredsređeni jedno na drugo da nisu ni primećivali zabezeknute poglede ljudi koji su se zatekli u njihovoj blizini.

- Soraja i ja smo prijatelji već pet godina, nas niko nije mogao da vidi da razmenjujemo nežnost. Zvali ste i Milicu i napravili ste mi problem. Ona se sad mnogo naljutila. Ja sam je zvao milijardu puta da izađe sa mnom i mojim drugarima, ali ona ne voli to. Desilo se da je naš sto bio pored Sorajinog stola, ona je bila sa svojim, ja sa svojim društvom, i ništa se nije desilo. Nije istina da nisam spavao kod kuće. Milica i ja živimo zajedno, ali imamo dva stana, ja sam spavao u drugom stanu. Ja sad idem u Francusku, ovo je kriminal šta mi radite - kroz smeh je rekao Simon za "Alo!".

Kada smo sinoć pozvali Milicu, ona je potvrdila da je stavila tačku na vezu sa Simonom, ali nije spominjala nasilni incident.

- Samo mogu na konto tih fotografija da kažem: "Bilo je lepo dok je trajalo." Više ne mogu da se bavim time, prioritet su mi deca i humanitarne akcije - rekla je Milica, koja je nedavno proslavila 35. rođendan, a sve poklone, kao i novčani prilog, poklonila je svratištu za decu.

Simon i Milica
Foto: Privatna arhiva Simon i Milica

Ovo nije prvi put da je Šime, nekadašnji rukometaš, a sada biznismen u Francuskoj, dospeo u probleme sa zakonom zbog nasilničkog ponašanja. U decembru 2015. godine, on je napao dva radnika obezbeđenja u jednom tržnom centru u Beogradu, pošto su ga opomenuli da je parkirao kola na mesto za invalide.

Radnici su prošli sa lakšim telesnim povredama, a je završio Šime u policijskoj stanici. Saslušao ga je sudija za prekršaje po ubrzanom postupku jer je strani državljanin, i odredio mu kaznu od 30.000 dinara, koju je Šime odmah platio nakon čega je pušten na slobodu.

Milica je tada rekla da je bila iznenađena onim što se desilo:

- Moram priznati da sam šokirana time što se desilo, reagovao je zato što su ga uvredili - rekla je Milica tada za "Blic".

DOK POLICIJA TRAGA ZA NJIM Oglasio se dečko Milice Dabović

Foto: Instagram

Košarkašica je nasilje prijavila policiji, koja je raspisala potragu za njenim bivšim dečkom. Simon se trenutno nalazi u Srbiji, a kada smo ga kontaktirali zvučao je besno i neraspoloženo.

- Ma, što me zoveš? Nemoj da me zoveš sad, ne mogu pričati sad ni sa kim - rekao je on kratko pre nego što je prekinuo vezu.

Kako saznajemo, do incidenta je došlo oko 14 sati juče u stanu reprezentativke Srbije u košarci. Ona je policiji prijavila da ju je dečko, hrvatski državljanin Šime Šiklić, rukama stezao u predelu vrata nanevši joj lakše telesne povrede i ogrebotine na desnoj ruci.

Izvor: Blic

Elem, koliko sam cula ... gospodjica je na komentar da je previse zastupljena u medijima odgovorila da onaj ko to misli posalje adresu kako bi ga posetio njen decko...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Baš me čudi da ju je tukao, tip deluje onako baš načitano, reklo bi se da je pravi erudita
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Vidim da ni ona nije mogla da izdrži da ne napumpa usne...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Totalno sam potreshen

:smajlikogazabolekurac:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
pravda za soraju!

naravno, i ja sam sokiran nasiljem izmedju nasih intelektualaca...msm, ko bi to ocekivao.. Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Вратија се Шиме и донија пластичну рибу.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 8218
Тај хрват беше Симон, сад Шиме, јбт, колико напрасних промена. Не знам шта спортисти траже у рубрикама забаве и спуштају се на ниво певаљки и старлета али какав ментални склоп човека може да буде па да се спусти и изведе страшило сорају?? Зна се за шта такве служе, и кад, баш је понизио и себе тако гадног и кромпироликог и ту Милицу, која каква год, тако нешто није заслужила ни у најгорем сценариу али кад воле жестоке пизде које туку жене сад нека глуме дивљи запад.
IP sačuvana
social share
Ко те воли данас, тај те воли. Јер зна да си мати; јер пре нас ни поља ни кршеви голи не могаше другом свесну љубав дати.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Ma nemoguce. Jednu SSW koja je vise starleta nego kosarkasica je davio njen "zestoki" momak za koga se prikacila. Bas cudno...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.