2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: Uleb Kup 2006/2007  (Pročitano 28628 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Izgubise bez borbe Smile Ajde,jaci su,ali da ih onaj matori Cikalkin onako natrpa,to ne kapiram...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Ne da su nas oprali, nego.. Ne secam se da sam gledao ovako los Hemofarm u Vrscu.. Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
stvarno su lose igrali.. jeste uniks jak, al braate.. stvarno lose..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Zvezda - Himki  89 : 77 

Gurovic 34 p 5sk
Burks 22 p 4sk 2 as - ja se iznenadio Smiley
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson w700
ajde i vi da dobijete mislim valja ali 12 razlike realno moze lako da se istopi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Burks je odigrao najbolju partiju u Zvezdinom dresu, e sad 12 poena bi trebalo biti dovoljno.

Eighthfinals

Gran Canaria - BC FMP    84 - 88          

Hapoel Migdal - BK Ventspils    88 - 73    

PAOK - Montepaschi    62 - 79       

Crvena Zvezda - Khimki    89 - 77          

Strasbourg - Nancy    89 - 86       

Snaidero Udine - Lietuvos Rytas    75 - 72    

Hemofarm - Unics Kazan    73 - 90
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
30/01/2007 | Izvor: B92
Zvezda stekla 12 poena prednosti

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su ruski Himki rezultatom 89:77 (22:19, 23:17, 25:22, 19:19) u prvom meču osmine finala ULEB kupa.

Zvezda je tokom celog meča konstantno imala desetak poena prednosti, pa će u Rusiji braniti 12 razlike.

Najefikasniji u beogradskom timu ponovo je bio Milan Gurović sa 34 poena, Antonio Burks dao je 22 poena.

U ruskoj ekipi Oskar Tores dao je 18, a Melvin Buker 17 poena.

Revanš u Podmoskovlju igra se 13. februara.

Uprkos praznoj hali, zbog kazne izrečene za nerede pred meč sa PAOK-om, „crveno-beli“ su od početka igrali odlično protiv finaliste ruskog šampionata.

Zvezda je otvorila meč sa dve trojke, a odličnu partiju pružio je Burks. Gurovića šut do poluvremena nije služio, pa je na odmor otišao sa 11 poena (samo pet iz igre).

U ruskom timu na početku meča istakao se Melvin Buker, koji je prvu četvrtinu završio sa devet poena, ali je Himki bio ravnopravan samo dok je Zvezda katastrofalno šutirala iz igre.

Na poluvremenu „crveno-beli“ su imali devet poena prednosti, a treći period počinje odličnom Gurovićevom igrom – za pet minuta on je dao devet poena, a njegovi saigrači nijedan.

Zvezda je ipak uspela da održi prednost, a zatim i da je poveća na šesnaest poena (63:47). Rusi su uspeli da se održe i primaknu na deset poena pred uzbudljivi finiš.

Tada je odlično igrao Maćej Lampe, koji je čak postigao i jednu trojku, ali je Gurović ponovo držao kontrolu nad utakmicom, koju je okončao trojkom uz zvuk sirene.
 Priredio: Vladimir Novaković

----------------------

FMP dobio u Španiji

U prvoj utakmici osmine finala ULEB kupa košarkaši FMP Železnika su na gostovanju u Španiji pobedili Gran Kanariju rezultatom 88:84.

FMP je ovom pobedom napravio veliki korak ka plasmanu u četvrtfinale ULEB kupa.

Srpski tim je sjajnim šutem za 3 poena (11-21) obezbedio pobedu u neizvesnoj utakmici. Branko Cvetković je bio najbolji strelac sa 21 poenom, dok je Zoran Erceg postigao 18 poena i imao 7 skokova.

U španskoj ekipi najefikasniji je bio Džekson Vroman sa 16 poena.

Revanš se igra 13 februara u Železniku.

FMP je na početku utakmice poveo 4:0 koševima Ivana Zigeranovića i Rašića. Domaćini su ubrzo smanjili na 5:6 i do kraja poluvremena timovi su se smenjivali u vođstvu.

Sredinom prvog poluvremena Gran Kanarija je u jednom momentu vodila sa pet poena razlike (27:22), ali je FMP trojkama Teodosića i Cvetkovića ponovo došao u prednost.

Teodosić je sa još dve trojke održavao FMP u vođstvu i prvo poluvreme je završeno rezultatom 41:42 za tim iz Železnika.

Slobodan Popović je otvorio drugo poluvreme trojkom, ali su Hanter i Moran izjednačili na 45:45. Erceg je odmah uzvratio trojkom i polaganjem, ali je Vroman šutem za 3 poena održao tesan rezultat.

Rašić je sa nova 3 poena i polaganjem doveo FMP u vođstvo 50:57. Srpski tim je 10 minuta pre kraja imao prednost od 6 poena razlike.

Vroman je na početku poslednje četvrtine 'izvukao' dva faula od FMP-ovih centara i ubacio tri slobodna bacanja. Posle ukradene lopte od strane Roberta Guere, isti igrač je smanjio na 63:66.

Posle trojke Cvetkovića i faula u napadu Španaca, FMP je poveo 68:75 sredinom četvrte četvrtine. Promašajem Fernandesa u šutu za tri poena i trojkom Ercega na drugoj strani, FMP je prvi put imao dvocifrenu prednost.

Peres je ponovo doveo utakmicu u nezivesnost sa vezanih 5 poena i smanjio na 75:80, ali je Teodosić odmah uzvratio novom trojkom.

Vroman i Hanter su uspeli da smanje na 81:86, ali to je Erceg postigao koš za FMP. Hanter je postigao još jednu trojku i tako postavio konačan rezultat 84-88 za FMP.

--------------------------------

Ubedljiv poraz Hemofarma

Košarkaši Hemofarma poraženi su od Uniksa iz Kazanja rezultatom 90:73 (22:11, 26:22, 19:22, 23:18) u prvom meču osmine finala ULEB kupa.

Ruski klub dominirao je tokom celog meča i stvorio ogromnu prednost pred revanš u prestonici Tatarstana.

Najefikasniji u vršačkoj ekipi bili su Predrag Šuput, sa 20 poena i 6 skokova, dok je Milenko Topić, uz 11 poena, uhvatio 7 lopti.

U ekipi Uniksa Sjaulius Štombergas je postigao 21 poen, a Dariuš Lavrinović poen manje.

Revanš se igra u Kazanju 13. februara.

Hemofarm je koševima Topića i Nešovića vodio 3:0 i 5:4, ali posle toga, vođstvo je konstantno bilo na strani gostiju.

Prvom velikom serijom od 16-2 Uniks stiče 13 poena prednosti, a u još nekoliko navrata do poluvremena ekipa iz Kazanja ubrzava, pa na odmor odlazi sa prednošću od 15 poena.

Fantastičnu ulogu u prvom delu imao je Sergej Čikalkin, koji je za 6 minuta u igri dao 12 poena (2/2 za3, 3/3 za 2).

U trećem periodu promena nije bilo, ali je u završnih deset minuta tim Hemofarma odigrao mnogo bolje

U jednom trenutku, pet minuta pre kraja, domaćin je preko Rakića stigao na 8 poena (68:76), ali to je bilo sve od Vrščana.

Uniks meč završava serijom 14-5 i kući nosi veliku prednost, koja svodi izglede „narandžastih“ na teoriju.

Trener Hemofarma Miroslav Nikolić rekao je na konferenciji za novinare da je njegova ekipa zadovoljna što je uspešno završila takmičenje po grupama u ULEB kupu, ali da nisu imali sreće u žrebu, što se i pokazalo.

"Platili smo danak, jer dva meseca igramo sa sedam igrača... Žao mi je što nismo bili kompletni da pružimo kvalitetniji otpor. Usredsređujemo se na Jadransku ligu, želimo da iskoristimo šansu da se plasiramo u prve četiri ekipe", rekao je Nikolić.

Trener Uniksa Antanas Sireika rekao je da je njegova ekipa u takmičenju po grupama igrala sa oscilacijama, ali da su pronašli zajednički jezik što su u Vršcu i demonstrirali.

"Odigrali smo snažno, kako smo se i dogovorili. Ključni momenat nije se dogodio tokom, nego pre utakmice. Govorim o motivaciji mojih igrača i o tome da su maksimalno poštovali dogovor", rekao je Sierika.

Igrač Uniksa Duško Savanović rekao je da je njegov tim utakmicu započeo snažno i da mu se čini da se Hemofarm pomalo i prepao.

"Brzo smo stekli potrebnu razliku i lako smo je održavali do kraja. Mislim da će 17 poena razlike biti dovoljno i za drugu utakmicu u Kazanju", rekao je Savanović.

Priredio: Vladimir Novaković

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ne da su nas oprali, nego.. Ne secam se da sam gledao ovako los Hemofarm u Vrscu.. Smile

gledao sam samo na preskok u pressu u pioniru, ali mi je bilo smeshno kako i koliko se konachno mutina lazna igra srushila kad je doshla ekipa sa nomalnim centrima...

nego, torres je stvarno ekstra igrach. (da mu oprostim ono shto se bacio na reklamu ispred mene i srushio ortaka, ali makar smo zadrzali reklamu od 140 kila da ne padne na nas zajedno sa njim Smile)
« Poslednja izmena: 31. Jan 2007, 11:40:16 od Bartuc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 922
Zastava Uzice
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
SonyEricsson k750i
ajoj samo da prodjemo ove indijance...posle ce u pioniru biti show protiv reala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson K800i
Ne znam stvarno, ali cini mi se da ce samo FMP proci, mozda i Zvezda, ali veoma tesko!
Kako Gurovic moze biti najbolji igrac utakmice, kad mu je procenat suta ocajan! ima on index korisnosti 30, ali za 40 minuta igre! Covek nije izlazio iz igre!  Smile
Ipak je Burks bio mnogo bolji od njega u ovoj utakmici!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.