2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: Uleb Kup 2006/2007  (Pročitano 28830 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
ma nije zaboravio, on će da gleda  Smile a za nas ostale   nije ga briga...
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson w700
pa to znam da on uvek ima mesto iza kosa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Srpski timovi nezadovoljni žrebom

Treneri tri srpska predstavnika izrazili su delimično ili potpuno nezadovoljstvo ishodom žreba osmine finala ULEB kupa, koji je u petak popodne obavljen u Barseloni.

Crvena zvezda izvukla je ruski Himki, Hemofarm će se sastati sa Uniksom, takodje ekipom iz Rusije, dok je FMP Železnik, kao osvajač grupe B, svakako mogao da dobije i povoljnijeg rivala od ACB ligaša Gran Kanarije.

Zvezda će protiv Himkija, koji predstavlja pravu "legiju (skupo plaćenih) stranaca", prvi meč odigrati u praznoj dvorani Pionir, čime će izdržati kaznu propisanu zbog divljanja navijača uoči susreta sa PAOK-om.

"Težeg protivnika nismo mogli da dobijemo. Kao što se dogodilo i prošle sezone, žreb za doigravanje doneo je veliku razliku izmedju dva dela kostura. Opet se nalazimo u polovini gde su mnogo jače ekipe - i opet smo u društvu madridskog Reala i Uniksa. Himki je ekipa za respekt. Naš posao biće dodatno otežan zbog činjenice da ćemo kao domaćini igrati bez podrške navijača", rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde Dragan Šakota.

Ukoliko bi prošla Himki, Zvezda bi se u četvrtfinalu sastala sa boljim iz dvomeča Real Madrid - Alba, a u polufinalu protiv najboljeg iz duela Uniks - Hemofarm i Montepaski - PAOK.

Vrščani su dobili upravo protivnika kojeg je trener Miroslav Nikolić po svaku cenu želeo da izbegne.

"Sve vreme sam govorio 'samo ne Uniks', ali snašlo nas je baš ono od čega smo najviše bežali. Nemamo kud, moraćemo da igramo i pripremićemo se najbolje što možemo", izjavio je Nikolić za zvanični klupski sajt.

"Uniks je apsolutni favorit u odnosu na nas. Imaju izuzetno jaku ekipu i vruć domaći teren. Za sada ne bih ništa posebno komentarisao. Razmišljamo i analiziramo utakmicu po utakmicu, a na Ruse ćemo se koncentrisati kada za to dodje vreme".

Hemofarm se pre nekoliko godina već sreo sa Uniksom, u okviru FIBA kupa šampiona, kada je u Kazanju poražen rezultatom 52:76, a u revanšu 70:71. Te sezone je Uniks osvojio FIBA kup.

Strateg FMP-a Vlada Vukoičić smatra da je Gran Kanarija iz više razloga neugodan protivnik za popularne "pantere". Kvalitet karakterističan za sve španske timove je samo jedan od tih razloga.

"Sama činjenica da su u grupi dva puta pobedili Hemofarm dovoljno govori o njihovoj snazi. Velika prednost im je udaljenost, jer oni praktično i nisu u Evropi. Klima i naše dugo putovanje biće najjača oružja Gran Kanarije, ali mislim da smo uz kvalitete koje smo pokazali do sada i samopouzdanje koje imamo, sposobni da im se suprotstavimo i eliminišemo ih", poručio je Vukoičić u izjavi za B92.

Prvi mečevi osmine finala ULEB kupa na programu su 30. januara, a revanši dve nedelje kasnije.

Izvor: MTS-Mondo

FMP prolazi lagano.. Hemofarm ce kuci dobiti..unistice nas u gostima..ali sve je moguce.. Cenim da ce slicno biti i sa Zvezdom..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson K800i
ULEB:Ruska invazija na Srbiju,FMP na Kanarima
Ponedeljak, 29. januar 2007. 15:36

Prvim mečevima osmine finala u utorak će biti nastavljeno takmičenje u ULEB kupu, a dva srpska tima Crvena Zvezda i Hemofarm igraju protiv ruskih ekipa, dok će FMP odmeriti snage sa španskom Gran Kanarijom.

Crvena zvezda dočekaće u praznom Pioniru ekipu Himkija, koja je u nedelju dobila novog trenera
Litvanca Kastutisa Kemzurua.

Četa Dragana Šakote u duel ulazi osokoljena trijumfoma nad Širokim u okviru NLB lige, a ta pobeda, koja je ostvarena bez pomoći Milana Gurovića, ostavila je crveno-bele u trci za plasman u završnicu regionalnog takmičenja.

Upravo će Gurović, koji je proglašen za najbolje strelca i igrača prvog dela ULEB kupa, biti najveće Zvezdin adut u duelu sa Rusima.

"Pre početka takmičenja cilj nam je bio plasman u drugu rundu. Ipak, ja ne volim poraze i uvek se trudim da osvojim što više trofeja. Himki je odličan tim, koji je prošle godine igrao u finalu ruskog plej ofa. Veoma ih poštujem, ali mislim da možemo ravnopravno da se nosimo sa njima. Žao mi je što igramo u praznom Pioniru, ali ako prodjemo dalje, verovatno idemo na Real, a mislim da tada ni Arena neće biti dovoljno velika", smatra Gurović.

Trener Šakota izjavio je da je cilj njegove ekipe na utakmici sa Himkijem pobeda, ali je dodao da je iskustvo prednost ruskog tima.

"Svima je jasno da smo na žrebu dobili izuzetnog protivnika... Himki ima sedam igrača starijih od 30 godina i iskustvo je na njihovoj strani, što će im biti glavna prednost", rekao je Šakota.

On je ocenio da Himki igra na sličnom nivou kao i Uniks iz Kazanja, s kojim su crveno-beli igrali u grupi i ostvarili pobedu u Beogradu, ali u revanšu doživeli težak poraz.

Šakota je istakao i da njegova ekipa neće razmišljati o koš razlici, koja bi mogla da odluči koja će ekipa u četvrtfinale ULEB kupa.

"Naša je ambicija svakako plasman u sledeću fazu. Idemo na pobedu, ali ne gledamo brojeve koji su varljivi. Velika razlika nekada može da uspava, a mala da drži budnim. Razlika se stvara za nekoliko minuta i za mene je prilično nekorektno što ona odlučuje o prolazu", rekao je Šakota.

Beogradski tim, medjutim, biće i dodatno pojačan, budući da bi protiv Himkija u crveno-belom dresu trebalo da debituje reprezentativac Branko Jorović, dok će novi Amerikanac Entoni Rajs propustiti duel jer je tek u nedelju doputovao u Beograd.

Nekompletni Hemofarm, FMP favorit

Košarkaši Hemofarma dočekaće u Vršcu ruski Uniks, koji je igrao upravo sa Crvenom zvezdom u D grupi i ima skor 1-1 u duelu sa beogradskim timom.

Vrščani su u poslednjem kolu NLB lige savladali Olimpiju, ali će na megdan Uniksu izaći bez povredjenog Stefana Markovića i Nebojše Joksimovića.

Jedan od najzaslužnijih za pobedu nad slovenačkim šampionom, Predrag Šuput ulogu favorita prepustio je ruskoj ekipi.

"Čak i da smo kojim slučajem kompletni, košarkaši iz Kazanja bi bili favoriti. U ovakvoj situaciji biće nam izuzetno teško da im se suprotstavimo. Nadam se da će nam se zdravstveni bilten barem malo popraviti. Nećemo se lako predati, biće to jedna izuzetno teška utakmica, ali realno je Uniks u ovom trenutku kvalitetnija ekipa", ocenio je Šuput.

Treći srpski tim u završnici ULEB kupa, FMP gostuje španskoj Gran Kanariji i prema prikazanom u dosadašnjem delu sezone, može se reći da su "panteri" favoriti u ovom duelu.

"Mi smo ispunili primarni cilj, a to je bio plasman u drugu fazu takmičenja. Sada je svaka utakmica priča za sebe, a za Gran Kanariju se može reći da predstavlja malu legiju stranaca. Naš naredni protivnik je veoma talentovana ekipa, a ključ pobede se nalazi u čvrstoj odbrani. Najvažnije je da u prvom meču primimo što manje koševa, a onda u revanšu moramo da overimo pobedu", smatra Zoran Erceg.

(MONDO, foto: MN Press)

29/01/2007 | Izvor: B92
Rajs poslednje pojačanje za ULEB

Novi Amerikanac u ekipi Crvene zvezde Entoni Rajs nalazi se na probi, i od njegovih igara zavisi dugoročniji angažman na Malom Kalemegdanu, izjavili su trener Dragan Šakota i generalni menadžer kluba Igor Žeželj.

24-godišnji Rajs već je odradio dva treninga, a prema rečima njegovog novog trenera, koledž sa koga je došao, davao je uvek dobre igrače:

„ Endrju Rajs je igrao za Memfis Tajgerse, univerzitet koji je dao mnogo dobrih igrača. Sa Burksom je zajedno igrao 3 sezone, dve sa Dariusom Vašingtonom, bekom PAOK-a koji se pokazao kao veliko pojačanje za solunski klub. Videćemo, na probi je, ali to ne znači da nema kvalitet. Medjutim, ovo je period kada je vrlo teško pronaći dobrog,slobodnog igrača. Kako se bude bližio kraj sezone i play off u NBA, biće i sve više igrača sa tog terena, ali ponavljam, to ne znači da se Rajs neće pokazati kao pojačanje“ rekao je Šakota koji je dodao da će se Amerikanac naći u protokolu za meč za Himkijem koji se u utorak igra u Beogradu.

Pošto rok za poslednju prijavu igrača za nastavak ULEB kupa ističe večeras, to praktično znači da će Crvena zvezda sa postojećim snagama pokušati da se probije u završnicu takmičenja.

29/01/2007 | Izvor: B92
Jorović: "Došao sam u veliki klub"

Reprezentativac SCG sa poslednjeg SP u Japanu Branko Jorović, zvanično je predstavljen u ponedeljak u hali „Pionir“ kao novi igrač Crvene zvezde.

Doskorašnji kapiten FMP-a, potpisao je troipogodišnji ugovor sa crveno-belima, a njegov debi u novom dresu sa brojem „1+7“ očekuje se uskoro zbog problema sa ledjima koja i dalje muče ovog krilnog igrača:

„Drago mi je što se sve završilo, došao sam u veliki klub. Zbog povrede nisam mogao da treniram, ali ću pokušati da se vratim i pomognem Zvezdi što pre. Ova povreda ledja koju imam traži strpljenje i moram da razmišljam razumom a ne osećanjima. Ja bih najviše voleo da mogu odmah da pomognem i počnem da igram“ rekao je Jorović, koji prema rečima njegovog novog trenera Dragana Šakote neće moći da pomogne timu u mečevima protiv ruskog Himkija i u derbiju NLB lige protiv Partizana:

„ O kakvoj se osobi radi najbolje govori i njegova izjava posle SP u Japanu da bi bez obzira na povredu i gubitak ugovora sa jednim jakim evro klubom, ponovo sve uradio isto. Sve što nije mogao tamo, nadamo se da će pružiti u našem klubu. Što se tiče njegovog oporavka, kod ovakvih povreda period oporavka zavisi od igrača. Nećemo žuriti sa Brankom, jer će nam biti potreban. Možda će oporavak trajati, mesec, možda dva. “.
Da se na Jorovića ozbiljno računa na Malom Kalemegdanu govori i izjava generalnog menadžera kluba Igora Žeželja:

„U brojnim medijima danima je pisalo da je prelazak Branka Jorovića postala „sapunica“. Medjutim, dovodjenje jednog reprezentativca nije mali i lak posao. Branko je bio naš izbor još u avgustu, ali tada nismo mogli da se merimo sa bogatijim evropskim klubovima. Posle povrede, ponovo smo aktivirali te pregovore koji su trajali dva meseca. Zahvaljujem se i upravi FMP-a na korektnosti i završetku pregovora koji su okončani na zadovoljstvo dva kluba i samog Branka.Ovo je veliko pojačanje za nas, očekujemo od njega da pruži svoj maksimum, možda već i do kraja ove sezone. Ali, sama činjenica da smo ga doveli na skoro 4 godine, govori da u njemu vidimo jednog od stubova tima u budućnosti“ rekao je Žeželj.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Plisnić: "Sve se rešava u Kazanju"

Košarkaši Hemofarma od svih predstavnika Srbije u osmini finala imaju ipak najteži zadatak.

U Vršac dolazi jedan od najvećih kandidata za osvajanje trofeja ekipa UNICS-a iz Kazanja.

Ruski tim, koji je prepun odličnih stranih igrača, već se predstavio ljubiteljima košarke u Srbiji u duelima sa Crvenom zvezdom u takmičenju po grupama. Braća Lavrinovič, Stombergas, Savanović, Čikalkin... predstavljaju legiju stranaca, ali i tim koji igra sve bolje.

Međutim, tim iz Vršca već je mnoge iznenadio plasmanom u drugu fazu, što je bio i osnovni cilj ove sezone u Evropi. Međutim, iako trener Nikolić ima problema sa povredama, prema rečima najnovijeg pojačanja Vanje Plisnića, Vrščani se ne predaju:

„Odlična su ekipa, sa izuzetnim pojedincima, skupocenim igračima. UNICS je klub sa visokim ambicijama u ovom takmičenju ali mi se nećemo unapred predavati. Pokušaćemo da odigramo što agresivnije, posebno u skoku. Oni su dominantniji u visini u odnosu na nas, i to ćemo morati nekako da nadomestimo. Bitno je da što bolje uđemo u utakmicu. Igrao sam u dresu Ostendea protiv slične ekipe - KK Himki, i mogu reći da nisu ostavili neki poseban utisak na mene u poređenju sa zvučnim imenima koja imaju u tim rosteru. Hemofarm trenutno ima sjajnu atmosferu i pokušaćemo što bolje da odigramo to prvo poluvreme, a konačan ishod će se znati za sedam dana u Kazanju“ rekao je Plisnić.

Meč Hemofarm – UNICS igra se u utorak u Vršcu od 18 sati, a zbog povreda neće igrati plej Stefan Marković i slovenački reprezentativac Nebojša Joksimović.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Red or ded

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 143
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5130
veceras Zvezda sa Rusima u 8 bez publike  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Kako Hemofarm "puca" Uniksa, to je sstrašno, ovi ne promašuju. Valjda će pasti častan poraz.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6117
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6131
kako ce tek uniks da ih dobije u rusiji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson K800i
Tako vam je to kad je CSKA bio neprikosnoven u Rusiji, pa drugi ruski timovi sve ulazu da dodju do Evrolige preko ovog takmicenja! Prosle godine Dinamo, a ove ce pokusati uniks!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6117
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6131
ne zaboravi da je tu iHimki koji je mozda malo losiji od uniksa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.