2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: SCG na SP u Japanu 2006!  (Pročitano 49117 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Vlade Divac juče u "diplomatskoj" poseti na koktelu Demokratske stranke Srbije
Hoću da pomognem ako se trgne Savez
Neće imati toliko veze s kim ćemo igrati na SP, ukoliko se naša reprezentacija bude dobro organizacijski pripremila za ovo takmičenje

Prilikom jučerašnjeg prijema u prostorijama Demokratske stranke Srbije, najveću pažnju sedme sile izazvalo je pojavljivanje našeg proslavljenog košarkaškog asa Vlada Divca, koji se, osim na trenutno političko stanje u zemlji, osvrnuo i na predstojeće Svetsko prvenstvo u Japanu, na kojem će plavi braniti zlato osvojeno u Indijanapolisu 2002. godine.

Prvi utisak je da je možda i oprostio DSS-u sve nesuglasice sa Vladom Srbije nastale prilikom njegovog neuspešnog pokušaja kupovine "Knjaza Miloša", ali Košarkašom savezu SCG, neke stvari očigledno još uvek nije...

- Spreman sam da na bilo koji način pomognem našoj reprezentaciji, ali je prevashodno potrebno da prvo Savez promeni neke stvari, da bi se ljudi koji iskreno žele da se angažuju, zaista i angažovali - izjavio je tom prilikom Divac.

Precizirajući šta tačno očekuje od nacionalnog saveza, skaut LA Lejkersa za Evropu rekao je da "nije toliko bitno ko su nam protivnici u grupi (Nigerija, Liban, Argentina, Francuska i Venecuela, prim. aut.), koliko su bitne neke druge stvari".
- Neće imati toliko veze s kim ćemo igrati na SP, ukoliko se naša reprezentacija bude dobro organizacijski pripremila za ovo takmičenje. A, tu pre svega mislim na bolju organizaciju u Savezu - istakao je Divac.

Bivši predsednik KK Partizan nije želeo previše da komentariše probleme koji su nastali na Evropskom prvenstvu u našoj zemlji, kao ni još nerešenu situaciju oko novog selektora plavih (odgovor Svetislava Pešića čekaće se do 1. februara), ali je napomenuo da je bez obzira na sve, "dužnost i obaveza da reprezentativci koji budu učestvovali u Japanu brane zlatnu medalju iz Indijanapolisa".

Žao mi je radnika "Knjaza"

Vlade Divac je svoje pojavljivanje na prijemu koji je organizovao DSS objasnio "mnogobrojnim prijateljima koje ima u toj stranci", a na koktel je došao u društvu ministra privrede i privatizacije Predraga Bubala, inače funkcionera Demokratske stranke Srbije. O čestim zloupotrebama njegovog imena u pojedinim privatizacijama u Srbiji, a posebno u aferi "Knjaz Miloš", Divac je rekao:
- Žao mi je, ali ne zbog mene, već zbog tih nesrećnih radnika koji, možda, očekuju nešto mnogo veliko. Normalno, čoveka zabole neke nepravde. Nadam se da će mi iskustvo koje sam stekao prilikom privatizacije "Knjaza" u budućnosti pomoći da budem spremniji, da se čuvam i uradim stvari kako treba - izjavio je Divac.

A. J

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
17/01/2006 | Izvor: B92, Beta
Košarkaši SCG o budućnosti košarke

Bivši košarkaški reprezentativac SCG Vlade Divac izjavio je da je uvek spreman da pomogne reprezentaciji, ali je ocenio da je za povratak na staze uspeha potrebno izvršiti organizacione promene u domaćoj košarci.

"Obaveze naše košarkaške reprezentacije, koja će nastupiti na Svetskom prvenstvu u Japanu je da brani zlatnu medalju. Uvek sam spreman da pomognem košarkašima, ali su pre toga neophodne promene u Košarkaškom savezu SCG, da se angažuju ljudi koji iskreno žele da vrate sjaj našoj košarci", rekao je Divac.

U anketi koju je sproveo "Dnevnik" među bivšim i sadašnjim reprezentativcima, košarkaš Milan Gurović rekao je da "plavi" imaju problema sa motivacijom kada igraju za nacionalni dres, jer "mi više ni sami ne znamo kako se naša država zove i čije boje branimo".

"Kako bez toga može da se rodi motiv? Znate, kada igraju Grci, čitava hala skandira "Grčka, Grčka", u Italiji se čuje "Italija, Italija" i tako redom. A kod nas? Dobro, postoji ono tradicionalno 'plavi, plavi', ali to nije ime naše zemlje, zar ne?", objasnio je Gurović.

Gurović je, takođe, ocenio da su domaćoj košarci potrebne organizacione promene i dodao da se trenutno ne zna "ni ko je selektor, niti ko pije a ko plaća".

Bivši košarkaški reprezentativac Žarko Paspalj smara da uzrok lošeg odnosa sadašnjih reprezentativaca prema "plavom" dresu nije u tome što su dobro plaćeni u stranim klubovima za koje igraju, već nedostatak patriotizma, kućnog i košarkaškog vaspitanja.

On je ocenio da brzog rešenja za probleme u domaćoj košarci nema i izrazio nadu da će barem generacije koje su sada juniori ili kadeti ponovo izgraditi kult nacionalnog tima.

Reprezentativac Miloš Vujanić rekao je da ni jednog košarkaša ne treba "moliti" da igra za nacionalni tim, jer je SCG košarkaški
bogata zemlja i ima talentovanih igrača "da sastavi pet reprezentacija ako treba".
Priredio: Željko Čačija
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Samo treba napraviti tim od zivotinja koje ce poginuti , a ko od poznatijih bude hteo da igra, bude... svako je dobro dosao, niko, ali doslovce niko nije nezamenjiv..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Da, ali je potreban i vodja - autoritet i na terenu (kapiten) i na klupi trener.
E samo te dve sitnice i na konju smo.

Ako Pešić pristane jednu kariku imamo, još drugu da pronadjemo na terenu...
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Imamo zamenu za Pešića
Predrag Bojić veruje da će trener Lotomatike prihvatiti mesto selektora, ali kaže da postoji i alternativno rešenje

Predrag Bojić, generalni direktor Košarkaškog saveza Srbije i Crne Gore, očekuje da će u toku ove nedelje biti mnogo jasnija situacija oko imenovanja budućeg selektora reprezentacije. On je potvrdio da je u svakodnevnim kontaktima sa Svetislavom Pešićem i da veruje da će trener Lotomatike prihvatiti mesto selektora plavih.

- Često razgovaramo i iskreno se nadam da će Pešić biti novi selektor Srbije i Crne Gore. On je i dalje veoma zainteresovan za tu funkciju, ali treba da reši još neke probleme sa klubom u kojem trenutno radi. Nešto konkretnije znaće se u narednih nekoliko dana - rekao je Bojić.

* Kada se očekuje sednica Upravnog odbora KSSCG?
- Sve zavisi od Pešića. Kada bude doneo odluku, tada će se sastati Upravni odbor. To je u ovom trenutku periferna stvar, jer mi smo se dogovorili da se sednica održi do 1. februara, kada je poslednji rok za izbor selektora.

* Da li postoji alternativno rešenje u slučaju da trener Lotomatike odbije ponudu?
- Naravno, ali prvo moramo da znamo Pešićev odgovor. Veoma brzo ćemo naći zamenu, ali nećemo ništa da prejudiciramo - završio je Bojić.
M. N.

Izvor: Start
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Ovi igrači su gubitnici
Ranko Žeravica, član Stručnog saveta KSSCG, smatra da je potrebno podmladiti reprezentaciju i da ne treba juriti rezultat na Svetskom prvenstvu u Japanu

Ranko Žeravica, bivši selektor reprezentacije Jugoslavije, sa kojom je osvojio pet medalja na velikim takmičenjima, i član Stručnog saveta KSSCG, smatra da je u ovom trenutku najbolje rešenje da dođe do podmlađivanja reprezentacije i da na Svetskom prvenstvu u Japanu ne treba juriti rezultat.

Španci zadovoljni

Kako Španci gledaju na žreb za SP?
- Veoma su zadovoljni, iako oni imaju slične probleme kao i naša reprezentacija, jer su tek pre nekoliko nedelja izabrali novog selektora. Mislim da je njihov prioritet stvaranje tima za Evropsko prvenstvo 2007. godine u Španiji - kaže Žeravica.

Proslavljeni trener napominje da su igrači koji su nastupali za selekciju prethodnih godina postali gubitnici jer su na tri poslednja velika takmičenja ostvarili katastrofalne rezultate.

- Najvažnije je da se napravi koncepcija za naredni period. To podrazumeva podmlađivanje reprezentacije. Cilj treba da bude uspeh na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine. To će biti najvažniji posao budućeg selektora. Moramo da se pomirimo sa tim da više nismo velesila u košarci, čak ne spadamo u grupu favorita za visok plasman u Japanu. To je i normalno jer su igrači koji su nastupali za plave na prethodna tri takmičenja ostvarili loše rezultate i slobodno se može reći da su postali gubitnici - rekao je Žeravica.

* Da li postoji konsenzus po tom pitanju u Košarkaškom savezu Srbije i Crne Gore?
- Mislim da tu neće biti većih problema i verujem da će većina u našoj organizaciji prihvatiti taj predlog. Smatram da važnu ulogu u tome treba da ima Stručni savet i da u dogovoru sa budućim selektorom idemo ka tom cilju. Pored toga, važno je da sagledamo situaciju i da vidimo koji su naši dometi, odnosno da li postoji potencijal za velike rezultate u budućnosti. Znam da je naš narod navikao na dobre rezultate, ali mnoge stvari su se promenile u svetu košarke, a najbolji primer je poslednje Evropsko prvenstvo u našoj zemlji, kad smo ispali već u osmini finala.
* Svi se slažu da nam je žreb u Japanu bio naklonjen i da ćemo sigurno proći u drugi krug.
- Imali smo sreće i to je još jedan plus za Pešića da prihvati ulogu selektora. U ovoj konstelaciji snaga realno je da prođemo prvu fazu, posle toga videćemo. Argentina i Francuska su jedina dva ozbiljna konkurenta, iako smatram da poslednji olimpijski pobednici iz Atine neće napraviti neki rezultat u Japanu i da su u silaznoj putanji. Mislim da su oni sličnog mentaliteta kao i mi. Moram da napomenem da su grupe C i D izuzetno jake i da je fortuna ovaj put bila na našoj strani - kazao je Žeravica.
M. Nastić

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Bogosavljev očekuje podršku navijača na SP
Srbi osvajaju Japan!
Košarkaška reprezentacija Srbije i Crne Gore imaće u Sendaiju sve uslove za nesmetan rad tokom prve faze takmičenja na Svetskom prvenstvu u Japanu 2006 (19. avgust - 3. septembar), a zahvaljujući žrebu i olakšan posao u proboju ka osmini finala.

Predrag Bogosavljev, predstavnik KS SCG u Japanu, oduševljen je gostoprimstvom domaćina koji je u čitav projekat organizacije Šampionata uložio 25 miliona dolara što je petostruko više od budžeta Evropskog prvenstva u Beogradu prošlog leta.

- Sendai se nalazi na 300 kilometara severno od Tokija na Pacifičkoj obali na ostrvu Honšu, najvećem od četiri japanska ostrva i od Tokija se čuvenim „Tohoku bulet vozom“ stiže za sat ipo. Imao sam priliku da obiđem dvoranu kapaciteta 6.000 gledalaca u kojoj ćemo igrati utakmice prve faze takmičenja, zadovoljan sam hotelom i smeštajem, a jedini problem može da predstavlja činjenica što će nam do hale biti potrebno 40-ak minuta vožnje.

Iako Japan važi za zemlju sa izrazito visokim standardom, Bogosavljev ističe da je prijatno iznenađen pristupačnim cenama hotela.

- Verujem da ćemo čak i u Japanu imati veliku podršku naših navijača obzirom na to da jednodnevni smeštaj u Sendaiju staje od 50 do 100 dolara i to u hotelima više klase, a to je mnogo jeftinije nego za turiste koji dolaze u Beograd. Ako se uzme u obzir da je avionski prevoz preko Moskve znatno povoljniji, za sve one koji su bodrili plave u Indijanapolisu i Stokholmu, ni Japan neće predstavljati „nemoguću misiju“. Naravno, na nama je prvo da izaberemo selektora, da stvorimo tim i plan priprema, a načelno smo prihvatili učešće na turnirima u Turskoj, Grčkoj i Singapuru. Pored toga imamo pozive Francuske i Slovenije za odigravanje prijateljskih utakmica.

Plavi na SP igraju u Grupi A sa Francuskom, Argentinom, Nigerijom, Venecuelom i Libanom.

- Imali smo sreće, čak i grupa sa kojom se ukrštamo u kojoj su Španija, Novi Zeland, Nemačka, Japan, Panama i Angola je slabija od preostale dve - zaključuje Bogosavljev

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Medalja, nego šta
Član Stručnog saveta KSSCG Dražen Dalipagić ne slaže se s konceptom drastičnog podmlađivanja reprezentacije i smatra da je visok plasman u Japanu obaveza

Kakvi su ciljevi Reprezentacije Srbije i Crne Gore na Svetskom prvenstvu u Japanu? Jedni su mišljenja da je došlo vreme da se podmladi ekipa i da rezultat ne treba da bude u prvom planu, dok drugi smatraju da i ovaj put treba da se ide na dobar rezultat i osvajanje medalje. Dražen Dalipagić, član Stručnog saveta KSSCG i jedan od najboljih naših košarkaša svih vremana, smatra da reprezentacija mora da juri visok plasman.

- Zastupaću stanovište da se kao cilj postavi što bolji rezultat i medalja na Svetskom prvenstvu u Japanu. Košarkaška smo nacija i normalno je da se od nas očekuje da osvojimo neku od medalja. Ipak, mislim da bi uspeh bio da se plasiramo među pet najboljih na planeti.

Nismo favoriti

Prve prognoze govore da ne spadamo u grupu favorita za medalju na SP u Japanu.
- To je i normalno jer nam poslednji rezultati ne idu u prilog. Mislim da to nije ni loše. U dosta navrata se to pokazalo kao dobra startna pozicija. Često su se najviši dometi postizali iz drugog plana - kaže Dalipagić.

Da li treba korenito podmladiti naš državni tim?
- Da li u ovom trenutku treba podmladiti reprezentacija je pitanje za budućeg selektora i u to se neću mešati. Nisam za to da se u selekciju pozovu igrači od 18 ili 20 godina, ali košarkaši poput Igora Rakočevića ili Marka Jarića su u najboljim godina i njima je mesto u reprezentaciji. S druge strane, igrače koji ne žele da nastupaju za plave ne treba prisiljavati i vršiti pritisak. Nemam ništa protiv da se napravi miks iskusnijih i mladih košarkaša.

U narednih 15 dana očekuje se da će Reprezentacija SCG dobiti novog selektora.
- To je najvažnije stvar u ovom trenutku. Rano je pričati o plasmanu na šampionatu kad ne znamo ko će nam biti selektor, odnosno ko će igrati za reprezentaciju.
Posle debakla na tri poslednja velika takmičenja postoji mišljenje da je najbolje da se krene od nule.

- Od nule ne možemo da krenemo i to su samo obične fraze. Prvo neko mora da mi objasni šta to zapravo znači. Košarkaški koreni su ovde duboki i najvažnije je da se napravi plan rada za naredni period.
M. N.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

metavika moj drugar...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava Trijebine
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson t630
mislim a ce polufinale biti uspeh za nas:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Svetislav Pešić: Medalja je pusta želja

Mi u ovom trenutku nemamo ni reprezentaciju ni selektora, tako da najviši plasman u Japanu nije realnost, kaže Svetislav Pešić

Svetislav Pešić, trener Lotomatike i glavni i za sada jedini kandidat za selektora Srbije i Crne Gore, smatra da rezultat na Svetskom prvenstvu u Japanu ne treba da bude u prvom planu, već da treba stvoriti tim za duži period. On je u razgovoru za Start rekao da plavi na šampionatu nemaju velike šanse za visok plasman.

- Ma kakva medalja na Svetskom prvenstvu! Mi u ovom trenutku nemamo ni reprezentaciju ni selektora, tako da je za sada to pusta želja. Naš cilj treba da bude uspeh na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine. Moramo svi zajedno da napravimo program za budućnost, jer se u prethodnom periodu dosta negativnih stvari dogodilo u našoj košarci. Moramo totalno da promenimo reprezentaciju a to je dug proces - rekao je Pešić.

Da li ste doneli odluku o preuzimanju reprezentacije?
- Budite strpljivi i na vreme ćete biti obavešteni. Sve sam do sada rekao i odluku ću doneti veoma brzo. Muka mi je od tih pitanja i želim u miru da razmislim o svemu.
Stiče se utisak da je reprezentacija SCG imala dobar žreb za Svetsko prvenstvo u Japanu?

- To nije toliko bitno. U svakom slučaju, imali smo sreće. Postoje realne šanse da se domognemo drugog kruga. Jedino su Francuska i Argentina ozbiljniji protivnici, dok su ostale selekcije ispod našeg renomea. Moramo da razmišljamo o našoj reprezentaciji, jer samo tako možemo da napravimo dobar rezultat.
Lotmatika je uspela da se plasira u drugu fazu ULEB kupa.

- To je i bio cilj. Zadovoljan sam kako smo odigrali utakmicu protiv Le Mana, što nam je omogućilo da se plasiramo u drugu fazu takmičenja. Problem je što ćemo revanš igrati na gostujućem terenu, jer smo u našoj grupi osvojili četvrto mesto.
Rimljani su, za razliku od početka sezone, podigli formu. Ostvarili ste seriju dobrih rezultata.

- Napokon smo uspeli da kompletiramo tim, jer smo od početka prvenstva imali velikih problema sa povređenim igračima. Verujem da ćemo igrati još bolje. Košarkaši su počeli da misle kao jedan, što mnogo znači za svaku ekipu.
M. Nastić

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.