2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: Evroliga 2006/2007  (Pročitano 45146 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
EL: CSKA prejak za Makabi!

Košarkaši moskovskog CSKA braniće titulu prvaka Evrope na Fajnal foru koji će od 4. do 6. maja biti održan u Atini.

Oni su u "majstorici" četvrtfinala plej-ofa Evrolige na svom parketu očitali još jednu lekciju ekipi Makabija i plasirali se u dalje takmičenje ukupnim rezultatom 2:1 u pobedama.

CSKA je u svom stilu počeo utakmicu, furiozno, a onda tokom preostale tri četvrtine rutinski održavao visoku prednost do konačnih 92:71 (32:13, 27:24, 13:12, 20:22).

Igrač utakmice bio je grčki reprezentativac Teodoras Papalukas, koji je zabeležio 14 poena i deset asistencija. Amerikanac Trajan Lengdon ubacio je 20 poena (šut za trojku 4-6), David Andersen i Matjaž Smodiš po 15, a Oskar Tores 14 poena.

Kao u prvoj utakmici, ekipa CSKA imala je izvanredan procenat šuta za tri poena - 50 odsto (13-26). Učenici Etorea Mesine bili su takodje dominantni u asistencijama (19:10) i blokadama (5:0).

Posle dobre igre i pobede ostvarene u revanš susretu pred svojim navijačima, Makabi u Moskvi nije imao nikakvih šansi da uspe. U devetom minutu na semaforu je stajalo ogromnih 25:6, a minut pre odlaska na poluvreme maksimalnih "plus 32" (55:23).

Jedini koji je kod Makabija uspevao da se kako-tako suprotstavi raspoloženom domaćinu bio je Litvanac Simas Jasaitis, koji je postigao 18 koševa. Nikola Vujčić i kapiten Derik Šarp dali su po devet, a Goran Jeretin sedam poena.

Protivnik "armejcima" u polufinalu biće pobednik druge četvrtfinalne "majstorice" zakazane za četvrtak uveče, u kojoj se sastaju španski predstavnici Unikaha i Barselona.

Još prošle nedelje formiran je prvi polufinalni par Panatinaikos - Taukeramika.

Izvor : MTS Mondo
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Unikaha na F4... Ne mogu da jebeno verujem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Unikaha eliminisala Barselonu

Unikaha - Barselona 67:64

EvroligaKošarkaši Unikahi priredili su jedino malo iznenađenje u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Evrolige. Ekipa iz Malage je u trećoj utakmici pred svojim navijačima savladala Barselonu sa 67:64 i plasirala se na Fajnal-for koji se održava od 4. do 6. maja u Atini.

U neizvesnoj i izjednačenoj utakmici Pepe Sančez je postigao ključnu trojku za vođstvo Unihake od 65:62, da bi potom u penal završnici Markus Braun potvrdio pobedu svog tima. Kod pobednika su najefikasniji bili Tušek sa 15, Sančez sa 11 i Braun sa 10 poena, a u Barseloni Vaskez sa 12 i Bazile sa 10 poena.

U polufinalu Evrolige, 4. maja sastaju se Panatinaikos - Tau Keramika i CSKA - Unikaha.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Ja ne mogu da verujem da ovaj CSKA ovako zgazi Makabija,kao da su sa amaterima igrali. Meni nisu nista preterana ekipa,mislim da ce ih TAU sjebati u finalu sigurno ( i voleo bih,recimo,da Igor odigra mec karijere Smiley )
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mislim da ce ih TAU sjebati u finalu sigurno

kako tako lako ''otpisa'' domaćina F4  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Gledao sam Unikaha-Barselona, i do poslednjeg trenutka mislio da će Barsa proći dalje. Navaro ispod svakog proseka 3/13 iz igre a Tušek odigrao odličan meč. Nepromašiv sa linije slobodnih bacanja kad je bilo gusto, zajedno sa trojkom u poslednjoj sekundi za odlazak na poluvreme.

Sve u svemu zaslužen prolazak Unikahe.

IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ja ne mogu da verujem da ovaj CSKA ovako zgazi Makabija,kao da su sa amaterima igrali. Meni nisu nista preterana ekipa,mislim da ce ih TAU sjebati u finalu sigurno ( i voleo bih,recimo,da Igor odigra mec karijere Smiley )

tau su zadesile povrede i odlazak trenera kada nije trebalo, tako da... mislim da zeljko ide u finale...

a prolaz unicaje je bash lep poklon za kladionicu, poshto ce ih cska sa otprilike 5% snage dobiti beskonachno na poluvremenu, a verovatno ce tako neshto ostati i na kraju Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880

kako tako lako ''otpisa'' domaćina F4  Smile

Pratio sam Evroligu na nekoj bosanskoj TV i cini mi se da su ovi jaci,bez obzira sto se igra u Atini. Naravno,i navijam da prodje TAU,ne podnosim Panatinaikos vec godinama,igraju jako smornu kosarku.

A ovo za Unikahu i CSKA stoji - spanci su katastrofalni a valjda se sad povredio i Santiago.Bice nekih 90:50 Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 
Ma vise....Huventud ih je dobio 52... Smile  (sa Santjagom)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Papalukas najbolji u majstoricama

EvroligaGrčki reprezentativac Teodoros Papalukas ima je najbolji učinak u trećim utakmicama četvrtfinala plej-ofa Evrolige koje su odigrane u četvrtak.

Bek CSKA je u ubedljivoj pobedi svog tima nad Makabijem postigao 14 poena (2/3 za 2, 3/3 za 3 poena), uz 10 asistencija, 3 skoka i 2 ukradene lopte i sa indeksom 27 poneo MVP titulu. Uz Papalukasa zapažen učinak imali su njegov saigrač Trajan Lengdon sa indeksom 20, Nikola Vujčić iz Makabija (19), Marko Tušek iz Unikahe (18), te još dvojica košarkaša CSKA Matjaž Smodiš i Oskar Tores sa indeksom 17.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.