2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: Evroliga 2006/2007  (Pročitano 44904 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Rakočević nominovan za MVP trofej Evrolige

Bek Taukeramike Igor Rakočević, najbolji strelac Evrolige u prve dve faze igrane po grupama, jedan je od ukupno 11 košarkaša koji su glasovima navijača i novinara ušli u konkurenciju za trofej najkorisnijeg igrača (MVP) elitnog takmičenja!

Na spisku sa kojeg će takodje biti probrani članovi prve i druge idealne petorke Evrolige nalaze se još plejmejkeri Dimitris Dijamantidis (Panatinaikos), Teodoras Papalukas (CSKA) i Pablo Pridjoni (TAU), bekovi i niska krila Trajan Lengdon (CSKA), Huan Karlos Navaro (Barselona) i Ramunas Šiškauskas (Panatinaikos), kao i snažna krila i centri Lazaros Papadopulos (Dinamo Moskva), Luis Skola (TAU), Nikola Vujčić (Makabi) i Matjaž Smodiš (CSKA).

Osmorica od nabrojanih 11 igrača nastupaju za timove koji će se od 4. do 6. maja nadmetati na Fajnal for turniru u Atini. Nagrade MVP-ju Evrolige i članovima idealnih petorki biće dodeljene na svečanom ručku, zakazanom za subotu, 5. maj.

Rakočević (29 godina, 191cm) je postao najbolji strelac takmičenja sa prosekom od 16,9 poena po utakmici. Ove sezone posebno je bio nadahnut pri šutu izvan linije od 6,25 metara. Ubacio je ukupno 62 trojke, uz izvanrednih 47,7 odsto uspešnosti.

Posle poraza od Olimpijakosa u prvom kolu, Taukeramika je i zahvaljujući njemu nanizala 20 pobeda, uz samo još jedan neuspeh.

Srpska košarka poslednji put je imala predstavnika u prvoj petorci Evrolige u sezoni 2003/04, kada je medju pet najboljih izabran Dejan Bodiroga. Dejan Milojević, nekadašnji krilni centar Partizana, a sada španske Pamese, prošle sezone je uvršten u drugu petorku tog takmičenja.

Vaš glas za Igora Rakočevića (ili nekog drugog košarkaša) možete poslati odavde.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Sjajno igra Igor ima puno samopouzdanja i igraci ga postuju fino da nas igrac ima takav status u jednom od najboljih klubova u Evropi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Obradović: Ko to kaže da je PAO favorit?

Željko Obradović priprema se za jubilarni deseti Fajnal for Evrolige u njegovoj trenerskoj karijeri (Atina, 4-6. maja). Ove godine navršavaju se dve decenije od uvodjenja tog mini-turnira, po ugledu na američku univerzitetsku NCAA ligu, a trofejni srpski stručnjak od četvrtka će moći da se pohvali učešćem na polovini od ukupnog broja.

Ako uzmemo u obzir i to da je trenerskim poslom počeo da se bavi tek 1991, utisak je još impresivniji. Dakle, deseti Fajnal for za 16 sezona, borba za šestu titulu i novi rekord!

"Ti brojevi me samo podsećaju na rad, ozbiljan rad koji sam uložio, zajedno sa svojim timovima. Uvek se zahvalim igračima, jer bez njih ništa ne bih mogao da ostvarim. Uvek je važno imati grupu ljudi koji su zadovoljni onim što rade. Moji igrači uživaju u svakom minutu provedenom na parketu, bilo da se radi o treninzima ili utakmicama. I to je veoma važno", rekao je trener Panatinaikosa u intervjuu koji je objavljen na zvaničnom sajtu Evrolige.

Obradović je takodje bio učesnik prvog Fajnal fora u istoriji Kupa evropskih šampiona, ali tada kao igrač Partizana. Verovatno nema čoveka koji bi dao pouzdaniji odgovor na pitanje da li je teže plasirati se na Fajnal for ili ga osvojiti.

"Plasirati se medju četiri je mnogo teže nego što ljudi misle. Sa kvalitetom koji danas imamo u Evroligi, sa tako mnogo timova koji su sposobni da vas pobede, potrebna je velika posvećenost radu. Naravno da onda nije lako ni postati šampion i da pre svega treba razmišljati o prvoj narednoj utakmici, a to je polufinale. Iz iskustva znam da je igračka karijera kratka i da igrač zato mora da iskoristi svaku priliku koja mu se ukaže. Činim sve da to usadim u glave svojih izabranika", podvukao je Obradović.

Panatinaikos je od početka sezone ubrajan u jednog od izrazitih favorita za titulu. Kakvog je taj psihološki pritisak imao uticaja na ekipu?

"Predstava o tome ko je favorit nekog takmičenja zavisi i od toga ko to izgovara. Ja baš ne razumem te stvari. Svaki tim koji dodje do Fajnal fora ima podjednake izglede da pobedi. To kažem ja koji sam preko glave preturio deset Fajnal forova. Favoriti ne postoje. Kada su nas pred početak sezone proglašavali favoritima, rekao sam igračima da nam do Atine predstoji 10.000 kilometara. Sada smo tu, ali stvari opet stoje isto. Nismo favoriti iako ćemo igrati na svom terenu. Sva četiri tima žele da pobede".

Da li ste zadovoljni igrama i rezultatima svog tima u dosadašnjem delu sezone?

"Veoma sam zadovoljan radom i rezultatima koje smo postigli na tri fronta. Prvi smo u grčkoj ligi, osvojili smo nacionalni Kup i borićemo se za titulu prvaka Evrope. To smo uradili sa velikim brojem novih igrača, i to igrajući dobru košarku, što je za mene podjednako važno kao i same pobede", završio je šef struke "zelenih" iz Atine.

Izvor : MTS Mondo
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Rakočević: "Naša šansa je moranje Panatinaikosa"

Jedan od kandidata za idealan tim Evrolige, bek Tau Keramike i kapiten poslednje reprezentacije Srbije i Crne Gore, Igor Rakočević, sa dosta optimizma očekuje polufinalni meč završnog turnira protiv Panatinaikosa.

Rakočević očekuje najmanje 15.000 temperamentih Grka protiv svog tima, ali ističe da bi to moglo da bude dodatni teret za ekipu Željka Obradovića.

- Navijači očekuju da Panatinaikos osvoji Evroligu, što će stvoriti veliki pritisak na našeg protivnika, posebno ako im od početka utakmice ne krene kako žele. Naravno, uvek je bolje igrati pred svojom publikom, ali ponekad je to mač sa dve oštrice, posebno kada su grčki navijači u pitanju, rekao je Rakočević.

Srpski reprezentativac bi voleo da se u finalu sastanu dva španska tima, ali daje minimalne šanse Unikahi protiv CSKA.

- Mislim da će CSKA imati lak posao u polufinalu. Etore Mesina ima mnogo kvalitetniju ekipu na raspolaganju i očekujem Moskovljane u finalu, iako bih voleo da se u nedelju za trofej bore Tau Keramika i Unikaha, zaključio je Rakočević.

Problem za Obradovića

Tri dana pre početka Fajnal-fora Evrolige trener Panatinaikosa Željko Obradović, suočio se sa neplaniranim problemom.

Krilni centar "zelenih" Kostas Carcaris je na treningu povredio leđa i neizvesno je da li će moći da nastupi u polufinalu protiv Tau Keramike. Medicinski tim Panatinaikosa je odredio terapiju, ali i obavestio Obradovića da će tek u četvrtak, dan pre utakmice, biti poznato da li će moći da računa na Carcarisa.

Grčki reprezentativac je ove sezone za Panatinaikos u Evroligi prosečno beležio 7.2 poena, uz pet skokova.

Fajnal-for Evrolige počinje u petak, 4. maja u Atini, a finalna utakmica je u nedelju.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Svidja mi se kako razmislja kako razmislja Dijamantidis Smile
ma lažu kako zinu ...  sutra bi svi otišli u NBA za dovoljno konkretnu ponudu.  Smile

i grejali bi klupu isto kao i spanoulis recimo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Željko na Božu, CSKA favorit

U petak u Atini počinje završni turnir Evrolige, do kojeg su posle ˝tri kruga pakla˝ stigli Panatinaikos, Tau Keramika, CSKA i Unikaha.

U polufinalnim mečevima sastaju se:

17.30h CSKA – Unikaha
20.30h Panatinaikos – Tau Keramika

I dok je CSKA tokom cele sezone dokazivao da s pravom ima ulogu favorita, ne samo u polufinalu protiv Unikahe, već i za drugo uzastopno osvajanje Evrolige, neizvestan meč očekuje se u drugom polufinalnom susretu između domaćina Panatinaikosa i Tau Keramike.

- Mnogi me pitaju da li osećamo pritisak što se Fajnal-for igra u Atini. Ne, mi smo srećni što imamo šansu da se, zajedno sa tri odlična tima, borimo za trofej pred našom publikom. Na prvom treningu, na početku sezone, rekao sam mojim igračima da Panatinaikos u poslednjih 15 godina ima obavezu da bude na vrhu u svakom takmičenju u kojem učestvuje. Želim da vidim moj tim kako igra dobru košarku i naše navijače koji su zadovoljni zbog toga, rekao je Obradović.

Bivši selektor naše reprezentacije tvrdi da njegovi igrači ne razmišljaju o osveti Tau Keramici, zbog toga što ih je španski tim prošle godine eliminisao u četvrtfinalu Evrolige.

- Nema atmosfere revanša među nama. Tau Keramika ima novi tim, novog trenera, a ja u odnosu na prošlu godinu imam šest novih igrača. Sutrašnji meč nema ništa zajedničkog sa prošlogodišnjim duelima, zaključio je Obradović.

Trener Tau Keramika Božidar Maljković, u svojoj riznici trofeja ima i Evroligu koju je osvojio vodeći Panatinaikos 1996. godine. Maljkoviću nije nepoznata atmosfera koju će stvoriti grčki navijači i zbog toga kaže:

- Pre svakog Fajnal-fora, a ovo mi je sedmi, kažem da želim da moja ekipa igra kao što to čini na treninzima. Sve četiri ekipe žele trofej, to je jasno, a ko će ga osvojiti zavisi od trenera, ali još više od igrača. Potrebno je imati snažan karakter i postići koš kada na ˝leđima˝ imaš 18.000 navijača.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Nisam u toku,'oce li biti nekih prenosa?

Ko kaze "bice na "SportKlubu" dabogda mu patka otpala Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Svidja mi se kako razmislja kako razmislja Dijamantidis Smile
ma lažu kako zinu ...  sutra bi svi otišli u NBA za dovoljno konkretnu ponudu.  Smile

i grejali bi klupu isto kao i spanoulis recimo Smile

što nema mnogo veze sa vilama, avionima i kamionima koje bi dobio kao flaster na klupi xx NBA tima.
@ Falci  čini mi se da ima na RTS-u  Smile
« Poslednja izmena: 03. Maj 2007, 19:35:43 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 
Pa ovi na Sport Klubu reklamiraju F4 vec duze vreme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
RTS neće prenositi jer Sportklub jedini ima pravo za Srbiju...
Što je još gore za ljude koji nemaju Sportklub, HRT+ će prenositi final four, a mislim da nijedna kablovska nema taj kanal u ponudi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.