2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: Evroliga 2006/2007  (Pročitano 53749 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Desire HD
Toše Proeski izbacio Partizan iz Arene

Košarkaški klub Partizan objavio da će mečeve druge faze Evrolige igrati u hali "Pionir", uprkos želji da utakmice u Top 16 igra u Areni.

"Ljudi iz Evrolige i gradske vlasti imali su razumevanja za naše potrebe i izašli su nam u susret, ali se pokazalo da ovo rešenje nije tehnički izvodljivo", navodi se na sajtu Partizana.

Crno-beli prvu sledeću utakmicu kod kuće igraju 14. februara, a za taj datum je već mesecima zakazan koncert makedonskog pevača Tošeta Proeskog. Pravila Evrolige ne dozvoljavaju da se menja termin utakmice.

Poslednji meč koji je Partizan igrao u "Pioniru", protiv Unikahe, izazvao je ogromno interesovanje, karte su planule, a bilo je i incidenata oko blagajni. Mnogi navijači ostali su bez karata i zato je uprava beogradskog kluba želela da se prebaci u veću halu.

Partizan će u drugoj fazi igrati sa prvakom Evrope, moskovskim CSKA, zatim Olimpijakosom i Huventudom.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mondo definitivno pwnz koji naslov Smile

bash bismo igrali u areni da nije koncerta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Dušan Ivković veruje u Partizan

Ne pobeđuju samo milioneri!

Dušan Ivković, trener moskovskog Dinama, ekipe koja predstavlja najprijatnije iznenađenje čitavog prvog kruga takmičenja u Evroligi, ne krije oduševljenje što se među 16 najboljih klubova na Starom kontinentu našao i srpski šampion.

- Izuzetno sam ponosan na uspeh koji je već sada ostvario klub u kojem sam radio neke uspešne godine, a ogromno zadovoljstvo ne kriju ni članovi moje porodice koji su svim srcem uz Partizan. Plasman crno-belih u top 16 shvatam kao jedno veliko ostvarenje od kojeg će korist imati i celokupna srpska košarka - kaže Dušan Ivković.

Jedan od najvećih trenerskih autoriteta u Evropi, u superlativima se izjašnjava o načinu rada uprave i stručnog štaba Partizana.

- Trener Duško Vujošević napravio je odličnu selekciju igrača, angažovao je samo jednog stranca i još jednom je pokazao spremnost da istrpi mnoge pritiske. Predstojećih šest jakih međunarodnih utakmica dobro će doći mladim i kvalitetnim igračima Partizana, ali tu ne mislim da bi oni kroz top 16 Evrolige samo trebalo da stiču iskustvo, već i da naprave nešto više. Ubeđen sam, ukoliko im se ukaže i najmanja šansa, ti momci će je i iskoristiti. Naravno, nijednom izjavom ne želim da im dodam ni promil dodatnog pritiska, jer baš to rasterećenje može da bude njihovo najjače oružje u nastavku takmičenja.

Ivković se slaže da žreb nije bio naklonjen Partizanu, ali da snagu i krajnje domete rivala nikako ne bi trebalo posmatrati kroz prizmu klupskih budžeta.

- Ne postoje veliki i mali budžeti. Postoje samo dobri, osrednji i loši igrači. A Partizan godinama unazad pokazuje da je klub u kojem stasavaju pravi asovi. Šta bi i meni u Dinamu sad vredelo kada bi mi gazda kluba na sto bacio 10 miliona dolara i rekao: „Dudo, kupi neku dostojnu zamenu za povređenog našeg najboljeg strelca Hensena.“ A postoji li uopšte takav igrač na tržištu? Dakle, dobro je za jedan klub ako ima stabilan izvor finansiranja, ali teren je mesto na kojem se ostvaruju rezultati - zaključuje Dušan Ivković.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Skorz,apsolutno,sasvim najveci baja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson T610
Jos neko veruje u Partizan? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
i to dudajev sa svojim malim budzetom u dinamu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Kralj iz Dubaija: Košarkaši, ne dajte se!

Košarkaši Partizana obradovali su mnogobrojnu navijačku armiju koja preferira crno-bele boje, a ni fudbaleri sportskog društva nisu imuni na uspehe svojih kolega pod obručima.

Albert Nadj i Ivica Kralj uvek kad mogu su u hali "Pionir" i bodre košarkaše Partizana. Budući da su na pripremama u Dubaiju, nisu mogli da uživo gledaju dramatičan meč protiv Unikahe, koji je dlučivao o plasmanu KK Partizan u "Top 16" Evrolige.

"Bili smo na žeravici dok smo čekali vesti iz Pionira. Najvažnije je da smo prošli i da ćemo u Beogradu imati nove spektakle", izjavio je golman Partizana Ivica Kralj.

Obučen u majicu navijačke grupe Grobari - "Za jak jug", Kralj je imao i poruku za košarkaše:

"Nema predaje, braćo Grobari! Dolazimo da vas bodrimo protiv Olimpijakosa! Na krilima navijača do Fajnal fora u Atini, to je naš slogan! Normalno, uz ovaj na majici".

Kralj je "izračunao" kako Partizan može da prodje grupu.

"Možemo i moramo da pobedimo Olimpijakos i Huventud u Beogradu, CSKA je mnogo jak. Ako nekog prevarimo na strani - eto prolaza u narednu rundu. Ali, važno je učestvovati. Mnogi sanjaju o tome...", jasna je aluzija golmana Partizana.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1673
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Ccccccc...Videcemo koliko Partizan moze.Ja iskreno mislim da su im 2 pobede plafon tj maximum sto mogu da izvuku iz sebe...Na strani realno ne mogu da dobiju nijednu a kod kuce tesko da ce moci sve 3...

IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sudbina je samo za one koji u nju veruju.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
U ovakvoj grupi i jedna pobeda bi bila podvig, ali naravno da se svi mi nadamo boljem rezultatu.
Ne smemo samo da preterujemo sa euforijom i pricama o fajnal foru, ne zato sto mislim da je nemoguce vec zato sto su sanse jako male da se to desi.
Ipak dok se igra ima nade...
Samo sto bih ja, ako bih morao da biram, vise voleo da ne pobedimo ni jednu vise utakmicu u evroligi, a da na kraju osvojimo titulu, nego da sve timove u grupi porazbijamo u Pioniru, a da posle izgubimo od Fmp-a u playofu.
Najbolje bi bilo i jedno i drugo ali titula je prioritet.
IP sačuvana
social share
Sudbina je samo za one koji u nju veruju.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1

Samo sto bih ja, ako bih morao da biram, vise voleo da ne pobedimo ni jednu vise utakmicu u evroligi, a da na kraju osvojimo titulu, nego da sve timove u grupi porazbijamo u Pioniru, a da posle izgubimo od Fmp-a u playofu.

tačno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 

kakvo mešanje baba i žaba
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.