2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: Evroliga 2006/2007  (Pročitano 53638 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson K800i
TOP 16 GROUPS

GROUP D
Tau Ceramica
Maccabi Elite
Pau-Orthez
Lottomatica Roma

GROUP E
CSKA Moscow
Olympiacos
DKV Joventut
Partizan

GROUP F
Panathinaikos
Winterthur FCB
Efes Pilsen
Prokom Trefl Sopot

GROUP G
Dynamo Moscow
Benetton Treviso
Unicaja
Aris TT Bank
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6630 1.0
mob
Apple iPhone 3Gs
E jbg Smile .. Ne znam sta drugo da kazem trenutno..Gore nije moglo..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Bice svasta u Pioniru kad dodje Olimpijakos...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
šanse za 1/4 finale su nam minimalne...
cska ne treba komentarisati...
olimpijakos kolkio sam čuo pojačao se a i pošto je final four u atini imaju ambicije da ga osvoje...
a huventud nas je već 2 puta dobio (u badaloni razbio)

gledajući ostale grupe, grupa g je mnogo smešna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson K800i
EL: Težak posao za Partizan u "Top 16"
Ponedeljak, 5. februar 2007. 13:49

Prvak Srbije Partizan nije imao sreće na žrebanju grupa "Top 16" faze Evrolige, koje je obavljeno u ponedeljak u Barseloni.

Protivnici crno-belih u E grupi biće aktuelni prvak Evrope, moskovski CSKA, ambiciozni grčki Olimpijakos i španski Huventud, od kog su već poraženi dva puta u prvoj fazi takmičenja.

Partizan se nalazio na odličnom putu da udje u željenu grupu sa Dinamom iz Moskve i Benetonom, ali je tamo prebačen grčki predstavnik Aris, jer zbog unapred uspostavljenih restrikcija nije smeo da ostane u grupi sa Olimpijakosom.

Izabranici Duška Vujoševića će na startu "Top 16" (14. ili 15. februara) ugostiti Olimpijakos, a zatim putuju u goste ekipi CSKA i dočekuju Huventud.

"Top 16" igra se po dvokružnom bod-sistemu, a po dve najbolje ekipe iz svake grupe će se nakon šest odigranih kola plasirati u četvrtfinale plej-ofa. Utakmice druge faze igraće se svake nedelje, sredom i četvrtkom, zaključno sa 21. i 22. martom.

Fajnal for ove godine će biti održan od 4. do 6. maja u Atini.

GRUPA D: Taukeramika, Makabi, Ortez, Lotomatika
GRUPA E: CSKA, Olimpijakos, Huventud, Partizan
GRUPA F: Panatinaikos, Barselona, Efes Pilsen, Prokom
GRUPA G: Dinamo Moskva, Beneton, Unikaha, Aris

(MONDO, foto: MN Press)
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
ma ljudi sreća je što je Partizan i došao dovde, samo hrabro pa šta bude, nema biranja protivnika
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

s' verom u boga za kralja i otadzbinu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 373
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia N73
Ja basmoslim suprotno tj. da Cska, Olimpijakos i Huventud nisu imali srece i naletese na hit sezone Smile
Nece im biti ni malo prijatno na gostovanju u Beogradu, tek sad nemamo sta da izgubimo! Jaci protivnik motiv vise.
Idemo dalje i mnogo smo jaki
IP sačuvana
social share
b]Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi[/b]

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson K800i
05/02/2007 | Izvor: B92
Božić za B92: "Nije moglo teže"

Košarkaši Partizana igraće u grupi E TOP 16 Evrolige sa ekipama
branioca titule CSKA, Olimpijakosom i Huventudom, odredjeno je žrebom u Barseloni.

Crno-beli nisu imali mnogo sreće jer se na prvi pogled nalaze u najtežoj grupi u "visokom" društvu branioca titule CSKA, i ekipe Olimpijakosa koja je potrošila milione na pojačanja i za koju bi odsustvo sa F4 predstavljalo veliki neuspeh:

Kapiten crno-belih Petar Božić u izjavi za B92 razumljivo nije bio zadovoljan vestima iz Barselone.

" Bez obzira što nemamo nikakve imperative, potajno smo se nadali mekoj za nijansu slabijoj grupi. Uz ni malo sreće izvukli smo CSKA, Olimpijakos i protivnika iz grupe Huventud. To je izuzetno teška, po meni najteža moguća grupa koju smo mogli da dobijemo. Medjutim, mi smo i u prvom delu pokazali da iako smo i tu bili u najtežoj grupi, možemo da igramo i prošli smo dalje. Borićemo se, i kao posledice nekog rasterećenja, nadamo se da će biti i nekih iznenadjenja"

Realnost da će košarkaši Partizana ugostiti branioce titule CSKA, i jednog od najvećeg favorita za F4 Olimpijakos, sada još više otvara mogućnost da se ovakvi spektakli igraju ne u "Pioniru" već u Beogradskoj Areni:

"Generalno, stvarno je veliko interesovanje s obzirom da smo se posle dosta godina plasirali u TOP 16.Sigurno da bi "Arena" bila puna do poslednjeg mesta bez obzira koga smo dobili u žrebu.  S druge strane, novi koševi, novi parket i ambijent. Mi smo nekako i navikli na "Pionir" tu smo zabeležili velike pobede i "leži" nam taj teren. Možda bi ta promena uticala na našu igru, ali, opet bi napravili jedan spektakl koji nije doživljen u našoj zemlji i na ovim prostorima – 15 do 20 hiljada ljudi na jednoj košarkaškoj utakmici, to nije zabeleženo do sada".

Košarkaši Partizana ušli su u seriju teških mečeva, a posle kup završnice u Kragujevcu, crno-beli već 3 ili 4 dana kasnije igraju prvu utakmicu TOP 16. Medjutim, kapiten Partizana tu činjenicu ne vidi kao problem za igrače koji uvek imaju imperativ pobede:

"Cela sezona do sada nam je dosta teška, "prošarana" je teškim utakmicama. Sdešava nam se da "vežemo" odsustvo i po nedelju – dve od kuća zbog gostovanja.Teške utakmice u nizu je nešto što je već naša navika. Dolazi i završnica kupa gde su nam ciljevi maksimalni, odmah posle toga počinje i TOP 16. Videćemo vremenom i kakve ćemo praviti rezultate, ali idemo ka našim ciljevima" rekao je Božić za B92.

Krilo "crno-belih" Luka Bogdanović rekao je agenciji Beti da se ekipa nadala lakšoj grupi, a da je upala u najtežu moguću.

"Da smo mogli da biramo, sigurno bismo izabrali lakšu. Sada nam ostaje da damo sve od sebe i odigramo maksimalno dobro, a videćemo koliko će to biti dovoljno. Ove sezone smo se već nosili sa mnogo jačim i skupljim ekipama od nas", rekao je Bogdanović.

Partizan je prošle godine ubedljivo poražen protiv CSKA u Moskvi, a Bogdanović je rekao da je ekipa sada iskusnija za godinu dana.

"Dobro je da je ovo početak drugog kruga, a ne Evrolige, kao što je bila utakmica u Ljubljani protiv Olimpije. CSKA je šampion Evrope i verovatno igra najbolju i najtvrdju košarku. Neće nam biti nimalo lako, ali sada smo iskusniji za godinu dana", rekao je Bogdanović.

Druga faza počinje 14. februara. Posle šest kola u drugoj fazi po dva prvoplasirana tima iz svake grupe idu u osminu finala, koje se
igra na tri pobede. Pobednici tih duela plasiraće se na završni turnir u Atini, koji se igra od 4. do 6. maja.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

zato sto nemam pametnija posla...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1994
Zastava French Polynesia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola V3xx
ma super to je ovako!!! 3 najatraktivnija tima iz prva 3 sesira, puna arena na sve 3 utakmice, a partizan je pokazao da moze protiv velikih ekipa!!! Smile
IP sačuvana
social share

Nek ne igra ko se lomi, kom ne kuca srce celicno... Do pobede. Uvek uz Partizan.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6117
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6131
bice vroma zajebano
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.