Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Korisni saveti iskusnih igrača  (Pročitano 48446 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia N95
I da jos nesto kada vec imate neko znanje pokusajte da ga iskoristite ja sam npr isao na testiranje za kviz visoki napon i imao vise od 90 procenata tacnih odgovora tako da porucujem da svim igracima da pokusaju jer pitanja koja se tamo pojavljuju uglavnom imate i na ovom kvizu.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
ih bre, pa ja samo da ponesem ove spiskove sa sobom, pa da onda nesto i ubodem Smile
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
Ja sam imao pet naloga i na svakom po mozda 200 do 300 igara i jedini razlog sto sam ih napravio toliko je sto sam se takmicio sam sa sobom za koliko mogu da postignem npr. plavi krst nikakvi kompleksi i ostalo cak sam sve naloge izdiktirao moderatorima

Imao? Što perfekat?  Smile
A tu foru za takmičenje sa samim sobom prodaj pingvinima.  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 453
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Da, njemu su nalozi trebali da ulazi u igru kod prijatelja i da ih laze ili da se skriva sam od sebe, ili za neki peti bolesni razlog....a pri tom se uvek predstavio cim je usao jer je upravo hteo da obmane sve ljude s kojima je dobar a i one koje ne voli!

Hmmmm....Da, bre tetkino, pravi si zlocinac.....i bolesnik..ccc...

Kao i uvek...cmok i  Smile Samo cepaj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
 Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
zato sto na primer znam kad je donesen sretenjski ustav ili tako nesto

Ma znam i ja te opste datume ali ti bato izvlacis u glavu neke stvari za koje sem onoga ko je poslao samo onaj ko koristi googl ili neku skriptu.Necu ja da varam na pitanju sta je tele prema kravi nego na gomilu onih drugih budalastin.E tu je tvoj problem.To sto si isao na kviz jako je lepo ali pitanja su tamo smesna spram ovog kviza jer ne mogu da se nacudim sta sve ljudi tamo ne znaju a prijave se.I ja se mogu pohvaliti da sam poobarao par likova u "narod protiv" i to na krajnje normalna pitanja.Zato cuti i pricaj drugom price da se takmicis sa sobom jer se ovde najvise hvale svojim PI oni koji su ga neposteno zaradili.Ja garantujem da medju prvih 50 nema 20% postenih!
Citat
« Poslednja izmena: 19. Sep 2010, 21:51:01 od Miki Sremac »
IP sačuvana
social share
PRAVDA VITEZI!!!!!!!!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
I da jos nesto kada vec imate neko znanje pokusajte da ga iskoristite ja sam npr isao na testiranje za kviz visoki napon i imao vise od 90 procenata tacnih odgovora tako da porucujem da svim igracima da pokusaju jer pitanja koja se tamo pojavljuju uglavnom imate i na ovom kvizu.
i tamo napadas robote? Smile
IP sačuvana
social share
Alesandro Nesta bez traga i glasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia N95
Ok vidim da ne mozes ni da das savet igracima a da ti se ne nakace da si prevarant da imas skripte i ostalo.Hvala vam jeste ja sam guglara najveca guglam za 0,5 sekundi nekad i brze pre toga se na dopingujem a pored mene je uvek pet kompjutera i na svakom mi po jedan kinez gugla koliko je bilo ucesnika na kojoj olimpijadi placam ih 25 dinara po satu eto tuzite me medjunarodnom sudu pravde ne samo sto sam guglara nego i iskoriscavam ljude i da hakujem bazu pitanja sa najnovijom programom za hak sta jos imam oko 1234 skripti vezanih za muziku i film  a za istoriju da ne pominjem i da bas mi je stalo koliki mi je PI.Miki Sremac ili ti Miki Hrabro srce nije lepo biti dvolican kada si igrao samnom i sa mojom sestrom u sobi bio si fin sav kulturan a onda sasvim druga prica cim si shvatio da je vise od 100 ljudi ispred tebe u tom glupom PI pocela je da te jede zavist i odmah pocinje prica svi su neposteni guglaju brate ti si koje 84 godiste odrasti malo shvati da postoje i ljudi koji nesto vise znaju a da nisu guglareEvo ja sam igrao sa gomilom dobrih ljudi koji nikad nisu rekli da sam guglara evo pozdravljam ih sad sve Lilien Apstrahovana Aurena Debeljko Shoson Zaba Djubre Mawena Baltazar Marija Majkl Steva Cokoladice Denny itd. ali stvarno ne mogu da verujem ako pokusas nesto dobro i lepo da kazes neko ce se nakaciti i reci da lazes i da cutis ali ja ti necu nista ruzno reci jer sam shvatio da se na lose odgovara samo dobrim inace lose postaje jos gore .Zao mi je sto je tako a evo da bi dokazao da mi nije stalo do Pi i ostalih glupih proseka evo javno cu reci moje naloge i moderatori ih mogu sve trajno banovati ne zelim vise da igram isuvise zla i zavisti se nakupilo dakle Legija cema Solaris Memento Mori i Totalis SY.Hvala vam najlepse necu vise smetati sto kaze Balasevic Odlazi cirkus iz vaseg malog grada.Poz
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
aj sad ne seri tu.
ja lično nemam ništa protiv tebe, ali nije u redu to što radiš. Zamisli sad da svi mi iz prvih 50 napravimo po 5 naloga da bismo se kao šatro "takmičili sa samim sobom", na šta bi to ličilo?! Ne bi niko došao na listu sem tih 50 igrača. Uzmi čoveče, budi makar toliko pošten, igraj preko jednog naloga kao sav normalan svet, stani iza njega i kaži "Evo, ovo sam ja i to je moj rezultat!".
« Poslednja izmena: 20. Sep 2010, 05:16:24 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Mnogima je poznato da sam ja popio full ban i da sam zato promenio ime.Tacno je da sam igrao sa tobom i da je bilo bas kako ti kazes.Pa i tvoja sveca je sjajn igrac ali ne ubada u glavu sve a ima mnogo vise skole nego ti i godina zivota!Nemoj reci da nesto ne koristis.Da mi je stalo do pi poceo bih da googlam a ne da se nalazim u opsegu pd 7000-7300 pi!Sto se odrastanja tice nemoj da brines ti za mene dovoljno sam odrastao i izgradio jedan sistem vrednosti.Bolje se zapitaj sta je sa tvojim sistemom vrednosti.Nisi se ni ispiplio a vec varas a za nadimke uzimas imena dokazanih ubica(napominjem nisam clan nijedne stranke) kriminalaca i sl.To je sramota i ovih admnia sto takve stvari ne zabranjuju.Da imas normalan sistem vrednosti nikad sebi ne bi nadenuo takvo ime(razmisli malo cije ime nosis)a uz tu tvoju pamet na posteno bio bi medju prvih 10 ali naravno nikad sa takvom razlikom od ostalih!Razlika izmedju googlera i postenih je u tome sto mi posteni oscilujemo a vi muckare ste konstantni i samo se penjete!
IP sačuvana
social share
PRAVDA VITEZI!!!!!!!!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.