Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Korisni saveti iskusnih igrača  (Pročitano 48492 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 453
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Lili jer i kod tebe pali to???  Smile  Smile

Ja ne igram vise takmicarske... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lep zgodan nepohodan.....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1122
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 1200
e steta...Smile
IP sačuvana
social share
Ja baraba,a vile nema...Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 203
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.396.0
Ovo stvarno nije lijepo,šta vam je dečko skrivio?Optužujete ga da gugla i da korisiti skripte,žalosno,jer je on jedan od rijetkih koji da odgovore u veoma pohvalnom vremenu.Realno s njim obožavam da igram jer se opustim,ispričam,ismijem,a i naučim...a ostali,pa psihički slom dobijem dok završi igra...
Ne zaslužuje to što pričate,dečko kida i ima znanje,saspate drvlje i kamenje na njega umjesto bravo,svaka čast...

A to što kažeš da nećeš više da igraš,ma čemu,da ugodiš drugima,...daj boli ti briga,ima neko ko te cijeni, a evo krenu ću od sebe,a znam da ih ima još mnogo...nemoj dopuštati da te nečija ljubomora,ili zavist dovede do položaja da se sklanjaš njima sa puta,da bi im bilo lakše...Samo nastavi dalje da kidaš...  Smile
« Poslednja izmena: 20. Sep 2010, 19:38:04 od -aurena-ena- »
IP sačuvana
social share
I may look calm, but in my head I've killed you 3 times.

I think I'll miss you forever, like the stars miss the sun in the morning sky. Later is better than never, even if you're gone - I'm gonna drive, drive... I've got that summertime, summertime sadness!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pa naravno.Gomila ljudi koji su mukom dosli do plavog ne zeleci da rizikuju da spadnu,jer znaj ukako su se iskilavili dok su do njega dosli i kako se tesko penje a lako pada ,prelaze da igraju iskljucivo fendli.Sto lili ne pocenes da se dokazujes sama sebi zanimljivo je to!?
P.S.Bez brige aurena otvorice on novi nalog.Ma niko njemu znanje ne spori,daleko od toga,samo da je cist nije cist.Kao sto sam ja govorio za duple naloge da mi licno ne smetaju ali se ja izbedacim kad vidim da je neko sa 200 partija posato zeleni a secam se sebe kako sam se uhodavao u kviz(suocavanje sa debilskim pitanjima,brzinom...) i da svako ko zaista prvi put ovo igra treba mu jedno 500-600 partiaj do zelenog o ko nakon jedno 500 igara otvori novi vrlo brzo postaje zelenko.To sam i dokazao sadasnjim nickom jer sam sad za nekih 50 igara bio zelenko.Pa onaj ludi toalis koji priznaje da googla koji ima isto veliku brzinu koji mukica gruva sve kongrese kpj-a napamet i sta ja znam sta sve jadan uci pa ne moze da bude crveni i sad mi mali kaze da sve na posteno kida.Ako je tako onda je lud sto gubi vreme ovde bolje je da taj intelekt unovci u nasi ili vinci!
« Poslednja izmena: 20. Sep 2010, 12:55:44 od Miki Sremac »
IP sačuvana
social share
PRAVDA VITEZI!!!!!!!!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 453
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ma Cema je jedan od mojih najomiljenijih ljudi na ovom sajtu....pametan , brz i nije iskompleksiran...obozavam da igram sa njim.....OBOZAVAM...uvek se dobro nasmejemo...i dobro provedemo.

Doduse mislim da mi je par puta spomenuo tetku, kad sam ga osisala na nulu, ali bas je sladak tako celav! Tako da mu je oprosteno!

Smile

Pa naravno.Gomila ljudi koji su mukom dosli do plavog ne zeleci da rizikuju da spadnu,jer znaj ukako su se iskilavili dok su do njega dosli i kako se tesko penje a lako pada ,prelaze da igraju iskljucivo fendli.Sto lili ne pocenes da se dokazujes sama sebi zanimljivo je to!?

Zaboravila bih silne pass za sve naloge!  Smile

Inace slazem se sa tobom MIki, za te duple, nemam ni ja nista protiv  do neke mere. Bez obzira koliko je neko pametan , zeleni krst ili plavi se ne moze dobiti za 200 partija, ako nemas iskustva ovde.

Meni licno ne smeta ako neko ima dupli, dogod je taj neko iskren kao Cema recimo i ne laze o tome.

Takodje smatram da mnogi ovde zasluzuju zeleni ili plavi a nemaju ga iz nekih razloga...sto je zaista steta.
Totalis pored googlanja ima i znanje, googla on dosta ali mu to samo dodaje finese.
 A i ima brze prste.
« Poslednja izmena: 20. Sep 2010, 13:10:42 od Lilien.Lily »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 203
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.396.0
Pa opet kako okreneš bolje dobiti full ban zbog duplog naloga,nego što nekom j*beš sve živo i mrtvo,ili da mu izgovoriš(napišeš) sve i svašta prljavim jezikom,relano sa takvim osobama se i bojim igrati,a pun ih je ovaj kviz... Smile
Opet kažem,ma da otvori 100 naloga,ja ću uvijek njega više cijeniti i uvijek ću imati riječi hvale za njega,od 80% osoba na ovom kvizu...toliko od mene  Smile
IP sačuvana
social share
I may look calm, but in my head I've killed you 3 times.

I think I'll miss you forever, like the stars miss the sun in the morning sky. Later is better than never, even if you're gone - I'm gonna drive, drive... I've got that summertime, summertime sadness!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 453
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Slazem se!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
evo ja zasluzujem plavi krst, aj SF sredi tamo nesto, nacvrcaj mi PO malo, malo PSP i tako Smile za rekord samo, ja sam tek sa 1500  stigao do zelenog, ali isterivao sam pravdu na chatu pa sam bio sprecen Smile
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 453
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ma tebi ne bih dala plavi da si predsednik drzave!  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 44
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 
au sta sve imaaaa........................ Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.