Sve reči koje sam napisala ne mogu dovoljno da kažu. Svaka misao, pogled i treptaj deo su sna koji je vredan pomena. Neko vreme je prošlo, neko traje, neko tek dolazi. Ja sam tu dovoljno dugo da o tome svedočim. Nikada nisam bila ovoliko sigurna u stvari oko sebe i njihov značaj. Pored svakidašnjih nemira nikada nisam zaboravila na neobjašnjivo. Galerija mojih likova puna je čula, u nekim temama me nema, iz nekih izvirem. Negde sam blizu, a negde daleko. Sa slikama koje predstavljaju prošlost i mislima koje se gube u dalekoj budućnosti. Sve je lavina nekih drugih okolnosti, temperamenta, značaja i zrelosti. Svaki kraj je novi početak…
Hellooo. . . Ja sam vam nova drugarica. . . :D Zna li mozda neko da mi kaze nesto o knjizi Brze - Ubrzavanje svega na svetu, Dzejms Glajk? Da li valja ili ne valja itd. ?
Je l' moze neko da mi preprica o cemu se radi i sta je uopste poruka u tekstovima Ivo Andrica "o prici i pricanju" i Laze Lazarevica "prvi put sa ocem na jutrenje"??? Hvala unapred. Budite brzi,molim vas,zato sto mi treba vec za sutra! ;) :)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.