Trenutno vreme je: 26. Jan 2021, 02:53:44
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Konvertovanje ima u iso (Pročitano 401 puta)
12. Nov 2011, 23:05:10
Svakodnevni prolaznik
Zodijak
Pol
Mozilla Firefox 8.0
Nokia 6070
Sa kojim programom mogu da konvertujem butablni ima fajl da bude u iso formatu butabilni a da je taj program freeware Unapred zahvalan Primer Windows_3.11_bootable.ima Windows_3.11_bootable.ISO Ako moderatori smatraju da tema nije za ovde slobodno neka je premeste gde joj je mesto Hvala puno na razumevanju
Moderator
Krajnje beznadezan
Ko zadnji, ćelava mu keva!
Zodijak
Pol
Zastava
Linux
Opera 11.51
Samsung SGH-E630
Koje je to veličine, ispod 1.4MB? Verovatno je namenjeno za flopi disteke.
enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime f
-1 (:()= :)
Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Svakodnevni prolaznik
Zodijak
Pol
Windows 7
Mozilla Firefox 8.0
Nokia 6070
Jeste za flopi ali nisam video da je to imidz za Microsoft Virtual PC 2007 verziju :(
Hronicar svakodnevice
Zodijak
Pol
Windows 7
Mozilla Firefox 8.0
Pa možda sa MagicISO-om
Moja država se zove Republika Srpska !!!
Svakodnevni prolaznik
Zodijak
Pol
Windows 7
Mozilla Firefox 8.0
Nokia 6070
Problem resen Skinuo sam drugi ISO imidz iste sadrzine i sve radi kako treba Hvala svima na pomoci :flower: Tema moze da se zakljuca
Trenutno vreme je: 26. Jan 2021, 02:53:44
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .