Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Конузин: Последице чланства у ЕУ (или Русија или Е.У.)  (Pročitano 12039 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Evo na primer za par godina dođe do neke pizdarije u Sandžaku. Šta misliš u kojim organizacijama će se diskutovati o Srbiji u takvoj jednoj situaciji? U NATO i u Evropskoj uniji. A onda će između ostalih i Tirana i Zagreb odlučivati o tome šta valja činiti po tom pitanju, a mi kao "neutralni" nećemo imati ni pravo glasa.

Гамби шта ако се ово деси а ми нисмо у НАТОу?? Ми ако нисмо у неком савезу немамо шансе, само против НАТОа не можемо. Оће нас примити Руси у онај њихов савез или ћемо у НАТО? Сами не можемо, нажалост.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Qtek 小米
ДС још увек не сме, због реакције свог бирачког тела да отворено предложи прикључење нато-у.
А плаше се и реакције појединих коалиционих партнера, па на крају и саме опозиције.
Најгоре решење ЈЕ прикључити се пакту који нас је бомбардовао, све остало је боље од тога па и неутралност.
Мени лично одговара ова неспособност европског блока да брзо и комплетно спроведу евро-атлантске интеграције, па неутралност доживљавам и као један од пораза европских вредности у Србији.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Све је то у реду, став као и мој, али ниси ми одговорио на питање. Ако дође поново до неког натезања око територијиа бићемо немоћни.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Qtek 小米
Све је то у реду, став као и мој, али ниси ми одговорио на питање. Ако дође поново до неког натезања око територијиа бићемо немоћни.
Наравно да ћемо бити немоћни пре свега због погрешне политике ДС и СНС, као главних носиоца евро идеја у Србији.
Први су директно криви, а други зато што су разбили најјачу опозициону странку, издали своју идеологију и прикључили се овима које сматрамо најодговорнијима.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Kraljevina Jugoslavija nije bila neutralna, sad to može da se komentariše kao greška, al je preživela rat, promenjen jeste politički sistem, ali je država opstala. SFRJ je bila neutralna i danas više ne postoji. Sve exsocijalističke države postoje ili su se svojom voljom razdružile na više država. Samo je nesvrstana SFRJ naebala ko žuti. Država mora da se takmiči, a pošto smo suviše mali da se solo takmičimo, moramo da odaberemo ekipu i da sa njom gruvamo u pobedu. Sad je pitanje, a to mogu da razreše naši državnici, dokle je Rusija spremna da ide u zaštiti srpskih interesa. Ako je Rusija spremna da nedvosmisleno da do znanja da neće dozvoliti rušenje teritorijalnog integriteta Srbije, možemo što se mene tiče i u taj ruski vojni savez. Pošto  cenim da Rusija nije u ovom trenutku spremna da Srbiji garantuje vojnu pomoć, onda nema šta da se premišljamo suviše. Nato, pa da se sa Grcima i Rumunima u okviru Nato-a lobira za zajedničke geopolitičke interese. Vi ste bre radikali smešni ... Hrvat nam je pobio milion ljudi i nije vam smetalo da sa njima živite u bratstvu i jedinstvu. Amerikanac ubio 3 i po hiljade i sad velika bruka da u nuždi radimo i ono što nam se ne sviđa. Sve samo ne neutralnost, jer jedno je igrati se sa eksperimentom zvanim Jugoslavija, a drugo ne razmišljati o budućnosti Srbije. A ne razmišljati o svojim vojnim interesima upravo to znači. Mene u celoj toj priči ne sekira toliko ulazak u Nato, nego što je ministar Šutanovac jugonostalgičar, a rekao bi da to važi i za dobar deo DS. To mi se ekstremno ne sviđa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy II
Пријемом Србије у ЕУ престаће да важи Споразум о слободној трговини између Србије и Русије

pa posto cemo u EU 2065.godine,necemo da brinemo jos pola veka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Пријемом Србије у ЕУ престаће да важи Споразум о слободној трговини између Србије и Русије

pa posto cemo u EU 2065.godine,necemo da brinemo jos pola veka  Smile
ako/kad je njima u interesu,uvuci ce oni nas bez problema...
jer oni vide da narod ovde zeli u EU,ali ne zeli u NATO i to je ono sto im ne odgovara.
oni su nas uslovljavali:"aa,ocete u Evropu,epa morate i u NATO" i mislili da cemo mi sad da padamo od brige i truda za tu evropu i bez problema prihvatiti NATO.posto su videli da nije tako,onda ce kad-tad da promene i strategiju i uslove...
« Poslednja izmena: 12. Apr 2009, 19:46:25 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
LG 
Рамштајне, о каквим бре ти то савршеним односима између Немачке и Русије сањаш ?
Наравно да постоје економски односи са земљама западне Европе који варирају, али не можеш да прогураш ту идеју о неком европском братству кад Немачка као главни мотор Е.У. и Натоа (у Европи) шири границе своје злочиначке империје ка Русији.
Сви руски непријатељи се крију иза заставе Е.У. и натоа, сети се Сакашвилија.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Гето, ти си пре свега незналица, а потом и залепљени колерик, тако да је са тобом тешко водити неку смислену расправу.

Него, знаш ли коју је престоницу Путин најчешће посећивао? Знаш ли колики је ниво робне размене између Немачке и Русије? А немачких улагања у Федерацију? Немачка као мотор ЕУ жели да се удаљи од САД и у привредној сфери приближи пре свега тржишту Русије, то у Берлину више и не крију.

И какве везе има Сакашвили са причом? Једна класична будалесина, инструисана од стране француских структура, након преузимања власти свесно постаје марионета ЦИА-а, и за њен рачун почетком Олимпијаде напада Јужну Осетију, надају ћи се млаком руском одговору. Када му је Медведев дао по тамбури, овај је жваћући кравату плакао и молио Брисел за помоћ. Помоћ која никад није стигла.

Citat
Иначе ја се не оптерећујем блоковским поделама из прошлости, то је само још једна од твојих подметачина.
Постоји само подела која има корене из деведесетих, то је подела на оне који данас подржавају Е.У. т.ј. убице српске деце и цивила и оне који су против тих зликоваца.
Ко нама гарантује да напредњаци не раде као и сви српски европејци на јачању веза са нато-ом, зашто се онда не буните, зашто не обећате да ћете вратити војску на ниво пре 5.октобра ?
Citat

На својим ранама најтеже и најбоље учиш. Мислили смо да можемо независно од Запада, исти такви тутубани попут тебе су се уздали у помоћ мајчице у најважнијем тренутку. Помоћ која никад није стигла. НАТО агресија је била варварска, ужасна. Али, на српској политици је да никада више такве ствари не дозволи.

Што се војске тиче, нама треба професионална, оперативна, добро снабдевена и способна војска, која ће кроз пуну примену програма Партнерство за мир и мудру политику врха, бити довољно јака да се нападима одупре, али искрено се надам и да у шансу да доказује своју моћ никада не дође.

Уосталом што се мени обраћаш по питању НАТО-а? Питај Наташу како се тамо провела, какви су јој утисци, могла би и фотке да окачи.
« Poslednja izmena: 12. Apr 2009, 21:01:19 od Ramms+ein »
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
LG 
Ја не верујем да је могуће на Балкану остати војно неутралан и зато сам уверен да ће европски блок ДС+СНС на крају прикључити Србију натоу.
Србија се налази ту где се налази и ако све државе у окружењу морају да прођу одређен пут до еуро чланства, не знам зашто би само Србији дозволили да прескаче неке степенике.
Режим покушава тренутно да спроводи атлантске интеграције испод жита, да будемо као неки незванични чланови натоа.

На ком језику теби треба објаснити да четири старе чланице ЕУ нису у НАТО? Како те није срамота од самог себе да толико живиш у илузијама, какво те прескакање степеника спопало? Те тезе о "неформалном" НАТО услову избацују њихови лобисти у Србији, а сомови гутају ли гутају.
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Qtek 小米
Citat
На својим ранама најтеже и најбоље учиш. Мислили смо да можемо независно од Запада, исти такви тутубани попут тебе су се уздали у помоћ мајчице у најважнијем тренутку. Помоћ која никад није стигла. НАТО агресија је била варварска, ужасна. Али, на српској политици је да никада више такве ствари не дозволи.

Што се војске тиче, нама треба професионална, оперативна, добро снабдевена и способна војска, која ће кроз пуну примену програма Партнерство за мир и мудру политику врха, бити довољно јака да се нападима одупре, али искрено се надам и да у шансу да доказује своју моћ никада не дође.

Уосталом што се мени обраћаш по питању НАТО-а? Питај Наташу како се тамо провела, какви су јој утисци, могла би и фотке да окачи.
Smile Smile Smile
Да не знам да си био члан СРС па да ти опростим, али како можеш да пљујеш по странци коју си до јуче представљао, заправо по шефу Томи који вас сада као слепце води, где ти је самопоштовање.
Па главни тутубан је тај твој Тома европејац који је се уздао у помоћ Русије и подржавао ратове из деведесетих.
Шта си ти тражио у СРС када се твоји ставови не разликују од ставова жутих ?
Јеси ли напредовао у хијерархији као колега Ђука ?
« Poslednja izmena: 12. Apr 2009, 21:21:26 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.