Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Конузин: Последице чланства у ЕУ (или Русија или Е.У.)  (Pročitano 11983 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung 
Увек сам размишљао да је најбољи начин за одјебавање Амера, тешња сарадња између Руса и неких земаља западне Европе. Конкретно мислим на некадашњу осовину, Италију и Немачку.

Кад би се још Русија прикључила, то би била права противтежа Америци и некадашњим колонијалним силама, а данас њиховим псима, Енглезима и Французима.
« Poslednja izmena: 12. Apr 2009, 21:31:23 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Што ће рећи да је ширење Русије по Европи добра ствар!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 
Aman ljudi ko od vas vuče nesposobne stričeve i tetke na vratu? Niko.

Neće Srbiju niko da vuče na vratu, mi sami moramo da se trudimo za svoje interese. A to znači da sarađujemo sa svima i da svoje interese branimo na održiv i uspešan način.

Konuzin može milion puta da zastupa kako Škorpi kaže Srpsku Moskvu, ali to što on hoće nije u interesu Srbije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Qtek 小米
Са свима можемо да сарађујемо само у теорији, нпр да на ''европском јавном сервису'' ШутаНовац паламуди како ћемо да сарађујемо са свима, а у пракси се бира ''или са нама или против нас нема трећег пута'', јер ни комшије нису изабрале трећи пут.
Свако ко гласа за евро-странке, пре или касније ће схватити да је заправо гласао за нато пројекат, зато се и Коштуница са ТиТ (Тадић и Тома) пута вратио на наш руски пут, јер је схватио да постоје само две солуције.
« Poslednja izmena: 12. Apr 2009, 22:12:27 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 
Koji ruski put Gambino reci mi molim te. Ja već decenijama ko ozebla čekam da Rusi pruže ruku i kažu kakav je to put koji Srbija može da zauzme i time dobije njihovu podršku. Kad je Srbija ubijana i razbijana Rusi su naše meso, mašu krv i našu Svetinju unovčili kroz milijarde dolara i maraka. Danas kad Bora Milošević dolazi u Beograd da traži u svoje ruke kompletnu energetiku Konuzin nam preti kako će nam ukinuti nešto. Šta, izvoz jabuka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Qtek 小米
Koji ruski put Gambino reci mi molim te. Ja već decenijama ko ozebla čekam da Rusi pruže ruku i kažu kakav je to put koji Srbija može da zauzme i time dobije njihovu podršku. Kad je Srbija ubijana i razbijana Rusi su naše meso, mašu krv i našu Svetinju unovčili kroz milijarde dolara i maraka. Danas kad Bora Milošević dolazi u Beograd da traži u svoje ruke kompletnu energetiku Konuzin nam preti kako će nam ukinuti nešto. Šta, izvoz jabuka?
Ово већ можемо протимачити као русофобију, али то је све последица жута пропаганде.
Немам намеру да те убеђујем да Русија данас није иста она као за време деведесетих, јер ти то знаш.
Али чак и када би се сложили да не постоји руски пут, дошли би до чињенице да не постоји ни други пут који ви и ваши нови савезници напредњаци пропагирате.
Нема тог вашег пута између, јер понављам ни комшије га нису нашле па нећете ни ви, за разлику од наше Русије која ће надживети лажну супер државу Е.У.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 
Citat
Ово већ можемо протимачити као русофобију,....

Hahahahaha, zagrcnula sam se od smeha

Citat
Немам намеру да те убеђујем да Русија данас није иста она као за време деведесетих, јер ти то знаш.

A gde je bila Rusija kad je Bugarima davala celu Južnu Srbiju? Gde je Rusija bila kad je na presto u Srbiji SRS dovela Karađorđeviće, najgori izdajnički nesoj? Gde je Rusija bila kad je Miloš morao da ljubi papuču Skopljaku?

Ne budi smešan, mi se na Rusiju ne možemo osloniti, mi sa Rusijom možemo samo na isti način kao sa SAD ili Kinom poslovati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Наравно да не треба да се ослањамо на Русију. Треба сами да стојимо, а са Русима да се помажемо. Не треба очекивати од Русије да нама подиже државу већ да се само дружи са нама и да нам буде старији брат.
Оно што се сада ради је мољакање ЕУ да нам помогне да успоставимо државу. Па нашта ће та држава да личи мајко мила?!?!

Сви нам нешто поручују да се оканемо Русије да нам нису пријатељи да нам нису ослонац, а то исто раде са ЕУ и мољакају запад да нас вуче за собом. Врло бистро!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Qtek 小米
Citat
A gde je bila Rusija kad je Bugarima davala celu Južnu Srbiju? Gde je Rusija bila kad je na presto u Srbiji SRS dovela Karađorđeviće, najgori izdajnički nesoj? Gde je Rusija bila kad je Miloš morao da ljubi papuču Skopljaku?
Сви мање више знамо где је Русија била тада и где је сада, али требало би да знамо и где су били твоји Европљани који су и тада као и 1999. убијали српску децу.

Citat
Ne budi smešan, mi se na Rusiju ne možemo osloniti, mi sa Rusijom možemo samo na isti način kao sa SAD ili Kinom poslovati.
Ја бих био презадовољан када би ви пословали и ослањали се на Русију као што послујете и ослањате се на Е.У. и С.А.Д., не би сада водили ову расправу.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 
Koji su to moji Evropljani osim Srba?

Za razliku od tebe ja se nikad nisam posrala na svoj narod u korist drugog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.