Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kontrolorka GSP "Beograd" putnici uvrtala ruku  (Pročitano 32394 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Paracin. Pa ti vidi koliko je bolja situacija sto se tice prevoza izmedju gradova a pogotovu onih koji idu negde na selo ili dolaze u skolu iz istog  Smile
Kakav god da je,vozila su sigurno bolje odrzavana nego ovde...  Smile

Ko vas prevozi,koja firma?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Smatram da nije skupo. Realno koliko kosta gorivo, odrzavanje autobusa, plate i sve ostalo ...Nije skupo. To je za sada jedino sto nije otislo u nebesa ...

Veceras trojkom do Petrovaradina, Novi Sad 40 dinara. Deca do 9 godina ne placaju. Matorcima posle 65 daju besplatne karte. Socijali daju besplatne karte. Deca iz Sela u Kamenici imaju besplatne karte. Deca iz DRMPS, mentalno retardirana deca, imaju beslatne karte.
Svima daju. I ne dizu cene. Sve je otislo 300%  od prosle godine, njihove cene 10 dinara.
Oni su nesto posteno sto je ostalo. Svaka im cast.
Slažem se. Već sam na nekoj temi pisala o tome kako je gradski prevoz u Novom Sadu odličan.
Mislim da smo i za vreme bivše Juge važili za grad sa najboljom pokrivenošću linijama i učestalošću dolaska buseva.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 
Paracin. Pa ti vidi koliko je bolja situacija sto se tice prevoza izmedju gradova a pogotovu onih koji idu negde na selo ili dolaze u skolu iz istog  Smile

A u qrac, koji broj gaca nose Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Slažem se. Već sam na nekoj temi pisala o tome kako je gradski prevoz u Novom Sadu odličan.
Mislim da smo i za vreme bivše Juge važili za grad sa najboljom pokrivenošću linijama i učestalošću dolaska buseva.
Pa,JGSP Novi Sad i GSP Beograd su nebo i zemlja.

Pritom uopste ne racunam ja starost,ili tip vozila.ne.stavise-starija cak i jesu bolja.

Nego pricam o odrzavanju.Sve tip top.A ovde vise maske,migavci,zice...fale daske,stakla napukla,limarija iskasapljena...

Znas,postoji razlog sto pitam... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

pa nama u jebenom glavnom gradu

ja inace i ne zivim u beogradu

Smile

Citat
kako da ne...

хоћеш да кажеш да лажем?

Inace,uspeli ste i ovu temu da pretvorite u ono dobro staro Beograd vs. Srbija. svaka vam cast.
To je tako brate od kad je sveta
« Poslednja izmena: 06. Mar 2011, 23:46:12 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Euroline. Mislim da su kupili privatizacijom 2-3 firme iz naseg i susednih gradova i napravili tu firmu. Kupili su "malo bolje" autobuse(one koji nisu u stanju raspada) za gradski a ove starije ostavili da voze po selima. Ima ih manje, koliko se bolje odrzavaju to ne znam ali koliko se secam, zadnji put kada sam bio u BG-u nisam stekao utisak da su autobusi toliko losi
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 
Pa,JGSP Novi Sad i GSP Beograd su nebo i zemlja.

Pritom uopste ne racunam ja starost,ili tip vozila.ne.stavise-starija cak i jesu bolja.

Nego pricam o odrzavanju.Sve tip top.A ovde vise maske,migavci,zice...fale daske,stakla napukla,limarija iskasapljena...

Znas,postoji razlog sto pitam... Smiley

Cekaj, a koji je razlog takvom stanju buseva?
ono drugo je sala Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
To je tako brate od kad je sveta

Ne mogu ti oni bez toga,jbg... jos da se svi podelimo na opstine,pa da zaratimo medjusobno,i taman.

Cekaj, a koji je razlog takvom stanju buseva?
ono drugo je sala Smile
Razlog za izgled enterijera je ponsanje ljudi.
Razlog za izgled eksterijera,za stanje mehanike,elektronike,delova,svetla,konstrukcije... su mehanicari.

Dakle nisu putnici krivi bas za sve.

i to vazi samo za GSP lopuze. Rekoh-i privatnici voze ovde,pa su im vozila mnoooogoo bolje odrzavana.

@Marko-ne znam je,pogledacu malo.Ako imas sliku,bilo bi super.
A ne znam sad...moguce je da si ovde bio naleteo na neka dobro odrzavana vozila.Mislim,ima i takvih,naravno,ali...vecinu popravljaju ko deca svoje autice...  Smile

Inace,pomenuh ovde iskasapljene limarije-jedva da danas uspevam da "nadjem" 20 GSpovih autobusa koji i dalje imaju svoja svetla i limariju.

Gotovo svima kasape krajeve i skidaju im svetla i branike,da bi ih stavljali drugima.

Idioti ne kapiraju da postoji razlog sto je to tako napravljeno i postavljeno na taj i taj nacin.Kao i to da vozila tako brze propadnu(Ikarbusi cesce zardjaju)
« Poslednja izmena: 06. Mar 2011, 23:53:40 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 
Nisu putnici a nisu bato ni mehanicari  Smile
Kao da od njih zavisi nabavka neophodnih delova za zamenu i ostalih tehnickih kerefeka?  Smile
Zna se to ko se pita, ko overava ako potpisuje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Nisu putnici a nisu bato ni mehanicari  Smile
Kao da od njih zavisi nabavka neophodnih delova za zamenu i ostalih tehnickih kerefeka?  Smile
Zna se to ko se pita, ko overava ako potpisuje.
U pravu si-zaboravio sam ovaj put i direktore lopuze. Ali reko sam to prosli put kad sam nabrajao.

A ipak zavisi i od mehanicara,jer su oni ti koji odrzavaju.

Primer-idioti su toliko tupavi i lenji,da kada skidaju Ikarbusima maske napred,ih mrzi posle da ih vrate kako treba-da uzmu podvuku se i zasrafe tri srafa,nego uzmu dascicu ili plocicu,pa je zakucaju,i to nakrivo,ekserima,za limariju.

Onda se lepo na tom mestu uskoro pojavi rdja(Ikarbusi su i inace podlozniji rdji,a kamoli jos uz ovo),a maska pocne sve vise i vise da se drnda,dok na kraju ne padne,sa sve svetlima.Ili,one koje i ostanu,posle nekoliko puta je nemoguce popraviti,jer su,jelte,zakucane i izbusene ko svajcarski sir.  Smile

Koliko je tesko zasrafiti tri srafa? I koliko vremena oduzima? svakako je lakse,i manje oduzme vremena,nego kucanje tri plocice i 10 srafova u lim.  Smile

Elem,to je samo jedan primer.Ima i mnogo gorih ako ocete.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 00:01:23 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.