Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kontrolorka GSP "Beograd" putnici uvrtala ruku  (Pročitano 32289 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
@Sandra-pa,bre,ti zivis u Novom Sadu...  Smile sto me zbunjujes!?  Smile c,c,c...  Smile Smile

Dakle-mi ovde pricamo o GSP Beograd.A znam ja da su kod vas vozila mnogo bolja i redovnija.  Smile
Ne pricam ja o nekom masovnom bojkotu, pricam o tome koliko mi sami sebi VECITO zabijemo nozeve u ledja a ljuti smo vecito na ove sa visine koji nas potkradaju...Mislim, smesno  Smile
jbg...

Mada,nije to samo kod onih na visini.Oni najvise kradu,ali kradu i majstori.To su ti bre muljaze samo takve.VIse vremena provedu razmisljajuci kako da iznesu nesto i preprodaju,nego zaista popravljajuci vozila.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2011, 23:03:44 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 
Smatram da nije skupo. Realno koliko kosta gorivo, odrzavanje autobusa, plate i sve ostalo ...Nije skupo. To je za sada jedino sto nije otislo u nebesa ...

Veceras trojkom do Petrovaradina, Novi Sad 40 dinara. Deca do 9 godina ne placaju. Matorcima posle 65 daju besplatne karte. Socijali daju besplatne karte. Deca iz Sela u Kamenici imaju besplatne karte. Deca iz DRMPS, mentalno retardirana deca, imaju beslatne karte.
Svima daju. I ne dizu cene. Sve je otislo 300%  od prosle godine, njihove cene 10 dinara.
Oni su nesto posteno sto je ostalo. Svaka im cast.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Kao sto rekoh, sada da idem u srednju skolu placao bih 180 dinara (sa provincijalskom, a ne sa beogradskom platom) tako da te izgovore kako je prevoz skup ostavite za nekoga drugog ko ne zna cenu prevoza po Srbiji  Smile

Ako vam je skupo, idite peske. Cena je besplatna Smiley
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Vi se drogirate definitivno, kao da zivite u jbnom Bechu a ne u Srbiji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 
Hm da vidim. Meni bi , da sam skolarac , trebalo 80 din dnevno, ili djacka karta 2000 dinara  Smile mesecno...u svim pravcima po gradu...e ako je to skupo ja onda ne znam sta je ...i mora biti da se i drogiram i pijem i usto vreme Smile

Marko, da idu peske vise bi za cipele potrosili mesecno  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
@sandra

Ali,cekaj,cekaj,cekaj...

Vi placate 40 dinara.10 dinara jeftinije nego mi.to je,godisnje,mnogo velika razlika.

I opet... vasa vozila su mnogo bolje odrzavana,mnogo cistija,i redovnija.
Znaci,vi za manju cenu dobijate ne isti,nego bar triput bolji kvalitet.

Sta ocu da kazem? Ocu da kazem neka ostane cena ovde 50,ali neka onda bude bar nesto bolji kvalitet.

Jeste tu u pitanju i onaj faktor-veliko mesto,tj. 1300 vozila i 1,8 miliona naspram 400 vozila i 400.000 ljudi,ali:

1.zato GSP i jeste podeljen na sektore i depoe,koji su medju sobom,sto se tehnickih pitanja tice-nezavisni.(I oni koji znaju,tacno vide razliku u kvalitetu odrzavanja kod jednih,i kod drugih deopa)
2.Privatnici isto voze na ovim ulicama i pod ovim opterecenjem,pa opet su im vozila mnogo mnogo bolje cuvana nego GSPova.

Dakle izgovora za GSP nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ako je u Becu markica da presedas kako oces i gde hoces 50 jura i pri tom mozes da je ustupis kome oces kada je ti ne koristis, onda je u ovom budjavom prevozu 25jura za markicu (fakin prva zona) definitivno previse. o tome da za npr neko za 50din treba da se vozi od Bataje do Blokova 73kom i plati koliko i ja za 3 stanice do Delta Citija recimo da ni ne govorim... Smile
ubacim petodinarac u automat i imam neotkucanu kartu u dzepu. ukoliko se pojave: 'jbg nisam mogao da otkucam. srce mi se slama. evo ti cepaj'. ovo je kad sam u zurbi. kad nisam, jednostavno izadjem kad drkosi u zelenom udju, sacekam da odu, udjem u sledeci bas, prodjem tacku gde ulaze i slobodan sam da ne platim kartu.
biti posten u zemlji lopova je isto sto i montiranje tockica paradajzu - potpuno nepotrebno. Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2011, 23:15:46 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 
Ah ti sada meni hoces da kazes kako je Beogradski GSP neorganizovan i kako je vlast vise krala nego ulagala u vozila,i kako su radnici odrzavanja neradnici i ne ciste auto, ili su Beigradjani nevaspitani i bacaju po busevima ostatke hrane i cigarete?  Smile

To je samo problem grada Beograda. Vidi se da semoze. Ugledajte se na Novi Sad. Nase GSP je uvezlo mnogo novih vozila, obnovilo park. Nema smeca po autobusima.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Citat
E sad,da-ima markica.Ali su i one skupe. Izvini,ali 1200 za studente i 2200 za zaposlene mesecno je previse.

хкј...то је екстремно јефтино Smile
пази сад ово...из мог места па до зрењанина (15 км) месечна карта за ђаке који иду у средњу школу је 10.000 динара (словима: десет хиљада динара)
тако да господо београЏани...боље да ћутите и да сте сретни што се скоро па џабе возите аутобусом Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
A sto gledas tako, ''da sam skolarac''? Ja sam da sam skolarac trebalo bi mi 50 dinara za uzinu, ili 0 dinara, obzirom da mi je Osnovna na pljuvometar pa mi treba samo za uzinu, a i to bih nosila kuci.

Da sam ovo, da sam ono, to je nebitno apsolutno. Ovde se radi o relaciji cena-kvalitet koji uopste nije opravdan, i ne nije istina da karte ne poskupljuju, svako malo im dizu cene, tako da ce i to u jednom trenutku dostici neku vrtoglavu cifru.

Vi gledate jednosmerno, nije 50 dinara dnevno za prevoz nego dvesta, malo li je na neku prosecnu platu? A o ovi komentari za pesacenje su toliko stupidni da ih ne treba ni komentarisati, jeste, vi bi pesacili dva sata do radnog mesta po 0, ajde ne pricajte svasta  Smile

biti posten u zemlji lopova je isto sto i montiranje tockica paradajzu - potpuno nepotrebno. Smile

Definitivno sve vise pocinjem da se vodim ovom logikom..

Citat
E sad,da-ima markica.Ali su i one skupe. Izvini,ali 1200 za studente i 2200 za zaposlene mesecno je previse.

хкј...то је екстремно јефтино Smile
пази сад ово...из мог места па до зрењанина (15 км) месечна карта за ђаке који иду у средњу школу је 10.000 динара (словима: десет хиљада динара)
тако да господо београЏани...боље да ћутите и да сте сретни што се скоро па џабе возите аутобусом Smile

Ma daj, ovom logikom mogu i ja da kazem ''Pa nije ni obrazovanje bepslatno, ako vam je mnogo da placate deci da uce i da se obrazuju dajte im lepo da okopavaju zemlju ili da nesto rade...Srednja skola nije obaveza nego luksuz''  Smile Sto mislim da je potpuno nefer, ne treba udarati po ljudima koji nemaju izbor ili kojima je izbor otezan, vec po onima koji su uredili da to tako bude.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2011, 23:19:17 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.