Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kontrolorka GSP "Beograd" putnici uvrtala ruku  (Pročitano 32312 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
@ бф
Много је већи проблем што нешто за некога може, а за некога не може.. А још већи што постоје велики лопови, не то што мали желе да постану велики, по угледу на ове који већ то јесу, него само постојање угледних примера и они су били мали, па им је неко омогућио да буду велики, јаки, и идеал сваког ситног лопова..

kazem ja tebi da je to mentalitet sitnog lopova : njemu je krivo shto oni "gore" kradu na veliko , ali kad bi mogao i on bi se ponashao isto tako . e sad , poshto je srbija puna takvih , ne dobiju svi shansu da budu veliki lopovi . zato ukradu 100-200 dinara kad mogu . to shto ih ti "veliki" shishaju ko ovce celog zivota - nema veze .

umesto toga treba svima da bude jasno : prevoz , voda , struja , grejanje ... moraju da se plate . a kad se skupi kritichna masa ljudi koji zhele da zive poshteno , onda oni nece vishe trpeti ni da im lopovi vladaju - ti "krupni" lopovi ce da ukrashavaju bandere svojim telima  Smile

ovako , sitan lopov trpi krupnog - jer mu je u stvari normalno da se krade - kad ko koliko moze .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
a ko ce da plati dodatnu gomilu dzabolebarosha ?  Smile
500 pandura bi bilo sasvim dovoljno.Ja bih bio za to da grad da 60%,GSp 40% za njihove plate,od zarade.
Tako je otprilike u Njujorku,Los Andjelesu,i jos nekim gradovima.

500 pandura znaci u proseku jedan na svaka 2,5 vozila.Kad se to lepo rasporedi i usmeri,moze biti vrlo efektivno.

U pocetku bi bilo tesko,ali verujem da bi se posle isplatilo,jer bi prvo svercovanje bilo jos vise suzbijeno,a drugo-ne bi bilo toliko stete koja mora da se placa,tj. popravlja.

A slazem se ja sa tobom da besplatna voznja ne treba da se tolerise.to se slazem.Ali kazem da razumem gnev naroda,jer kao i sve ostalo u BG,i ovo placamo papreno,a dobijamo nikakvu uslugu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
HTC Tattoo
Kupiš kartu i čemu ponižavanje,da se peglaš da nekim zbog 30-40 dinara. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Dobro je da joj nije uvrtala sisu ili klit, moglo je biti mnogo gore Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15

500 pandura bi bilo sasvim dovoljno.Ja bih bio za to da grad da 60%,GSp 40% za njihove plate,od zarade.

izrachunaj koliko koshtaju plate , oprema i obuka za 500 pandura , pa cesh videti koliko je tvoj plan besmislen .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15

izrachunaj koliko koshtaju plate , oprema i obuka za 500 pandura , pa cesh videti koliko je tvoj plan besmislen .
E,ako ti kazes da je besmislen,onda je sigurno besmislen...  Smile Smile

Genije,vidi,ja studiram to. Smiley Daleko sam od eksperta,ali znam i ja ponesto,i zanimam se za to od malena.  Smile Da je to "besmisleno" kako kazes,ne bi ga imalo preko 50 gradova sirom sveta u takvom obliku(bas tranzitna policija) i jos ko zna kolko u nekom slicnom.  Smile

Mislis da ne znam da i njih treba placati?mislis da ne znam da bi i za to trebala obuka?Naravno da znam.  Smile

Ali bi to opet bilo jeftinije i lakse nego da se stalno krpe autobusi,vozaci,putnici,da se na svercu gubi brdo para.  Smile

Toliko si pun sebe da si poceo da tripujes da znas sve-da se razumes i u mikrobiologiju,i u saobracaj,i u poljoprivredu,i u medicinu,i u vojsku,i nauku,i u sve zivo,da ces pre odokativno nalupati da neko fantazira,nego ukljuciti mozak i razmisliti malo o tome sto se prica.  Smile Ili,ako vec ne verujes meni-procitati malo o tome kako to resavaju drugi.  Smile

Fino,ti se onda vozi u poluraspadnutim autobusima,tokom dana okruzen svercerima,tokom noci divljacima koji lome.  Smile

A u medjuvremenu idi poruci vlastima Frankfurta,Minhena,Berlina,Njujorka,Los Andjelesa,Cikaga,Sidneja,Pariza... da nista ne znaju i da su idioti sto su uveli to i smanjili sebi troskove i stetu,a i generalno kriminal u svojim gradovima.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2011, 21:01:01 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15

Genije,vidi,ja studiram to. Smiley Daleko sam od eksperta,ali znam i ja ponesto,i zanimam se za to od malena.  Smile Da je to "besmisleno" kako kazes,ne bi ga imalo preko 50 gradova sirom sveta u takvom obliku(bas tranzitna policija) i jos ko zna kolko u nekom slicnom.  Smile

ne znam ja shta ti studirash , al' mi je mnogo sumnjivo shto pishesh pola stranice , umesto da izracunash koliko koshta 500 pandura godishnje  Smile Smile Smile Smile

trebalo bi da zapamtish jednu prostu chinjenicu : svaki put kad hocesh da uvedesh novo radno mesto dzabolebarosha (nekog ko ne proizvodi nishta  Smile ) , znaj da ce narod morati to da plati - da li kroz porez , vecu cenu karte ili nekako drugachije - nije ni bitno .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
ne znam ja shta ti studirash , al' mi je mnogo sumnjivo shto pishesh pola stranice , umesto da izracunash koliko koshta 500 pandura godishnje  Smile Smile Smile Smile

trebalo bi da zapamtish jednu prostu chinjenicu : svaki put kad hocesh da uvedesh novo radno mesto dzabolebarosha (nekog ko ne proizvodi nishta  Smile ) , znaj da ce narod morati to da plati - da li kroz porez , vecu cenu karte ili nekako drugachije - nije ni bitno .
Studiram Saobracajni,Drumski smer. Smiley A za to se zanimam od malena.Tako da mislim da znam o cemu pricam. Smiley

A 500 pandura godisnje svakako manje kosta nego 500 napada,pljacki,divljanja i previjanja(povredjenih) godisnje. Smiley

A sistem bi bio takav da bi deo troskova snosio GSP,deo grad,a deo bi se uzimao od kazni,tj. naplati istih.

Ili se mozda ni to ne slaze sa tvojim "strucnim" misljenjem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Citat
A sistem bi bio takav da bi deo troskova snosio GSP,deo grad,a deo bi se uzimao od kazni,tj. naplati istih.
Opet to ide iz dzepova istih ljudi.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Citat
Opet to ide iz dzepova istih ljudi.
Da,i?
Ide mali deo.

To je policija,pobogu.  Smile ne skupina napasti u zelenim  prslucima.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2011, 21:29:38 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.