Koji program da instaliram, kako bi kontrolisao sta moj sin od 13 godina radi na racunaru. Koje sajtove posecuje, (posto sam primetio da brise histori) mejlove koje je primio i poslao (lozinku za pristup njegovom nalogu) sta radi na fb. Naravno potrebno je da je program za njega nevidljiv, posto koristimo isti racunar. Molim za hitnu pomoc
Ma ako ga uhvatim da to gleda jos cu da ga castim,i bice mi drago Ali sumnjam da posecuje sajtove ekstremnih nacionalistickih grupa i ovih ludih navijackih grupa. Moram da mu proverim mail, a ovaj program koji mi je preporuceni avg prepoznaje kao virus i nesto nece da radi i ako zanemarim upozorenje na virus. Preporucite mi neki drugi program
to je fake alert...u avg stavi ga u trusted zonu....mora da ima trigger trojan....nesto na tu foru..ipak je to maliciozna stvar jer kupi aktivnost sa kompa kao i virus...samo sto nemozes da se zarazis...ipak je na foru keyloggera...stavi ga slobodno da radi....ako se nesto pokvari mi ce da popravimo lako...ipak ako je navijacka strast...to te podrzavam..to odma ukidaj ...a ne ko ja ...dao sam 1 dinar da udjem u kolo sada bi 1000 da izadjem
Ovaj program, koji ti je ivicaspas predlozio je sasvim dovoljan. Aktiviras ga, on radi u pozadini, nema sanse da provali. Ima cak i opciju da cuva slike.
Svaka čast. Kada bi svi roditelji bili kao ti mislim da bi sve bilo mnogo bolje. Na filmovima stoji da nisu recimo za decu ispod 16 godina, a na Youtube možeš da vidiš mnogo više nasilja i tuča nego u tom filmu.
Šta ova država radi po pitanju recimo grupe Napoleon (da ti lupim zvekete) itd. Moramo shvatiti da demokratija nije anarhija. Da li zato što je slušao to kod mene uglavnom četrnaestogodišnjak (osmi razred osnovne škole) krenu ciglom na mene od 47 godina, drugi koga sam izbacio iz igraonice zbog nepristojnog ponašanja, ubaci čačkalicu u cilindar i napravi štetu od 600,00 dinara itd.
Vlasnik igraonice-internet kluba.
« Poslednja izmena: 25. Feb 2010, 10:12:42 od megasoft »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.