Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kontakt sa vanzemaljcima bi mogao biti koban za ljude?

Glasanje završeno: 21. Okt 2015, 16:12:20

Mozda, zavisi koliko su agresivni
20%  (2)
Da, sigurno, uporedimo ljude i miseve
10%  (1)
Ne, oni su napredniji od nas, pa i postuju povelju o nemesanju
20%  (2)
Ne postoje vanzemaljci, bar nema dokaza
10%  (1)
Postoje vanzemaljci ali su mnogo daleko, pa je materiji prakticno nemoguce da dodje do nas
30%  (3)
Nesto drugo...
10%  (1)
Ukupno glasova: 6
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kontakt sa vanzemaljcima bi mogao biti koban za ljude?  (Pročitano 21349 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
A ne bunim se ja, nemoj pogresno da razumes, i meni su draze od mnogih drugih.

Samo kazem- ja cekam.  Kakvi god da su nadam se da ce da nas ili prosvetle jer smo opako zaostali ili da nas sprze necim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.89
mob
Samsung 111111
Pa sad  Smile

Ja ne osecam grizu savest kad zgazim mrava ili ubijem pauka..
Mozda smo i mi za njih neka vrsta insekata.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
I-mate 30 Pro
Ne mogu da verujem da je ova propaganda pala toliko nisko da ce sad da nas plashe sa vanzemaljci...

Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Moj stav je da je malo glupo da ljudska rasa u ovom stadijumu (čitaj - FUBAR, iliti Fuck Up Beyond All Recognition) vapi za upoznavanjem novih rasa i iz petnih žila se trudi da dopre do njih, jer to bi bilo kao kada bi neki pećinski čovek koji još ne zna ni da zapali vatru ili spremi večeru, hteo da vidi šta ima s druge strane okeana. Ono kao... batice, ajde ti prvo sredi neke preče probleme i izazove, pa se onda bavi stupanjem u kontakt sa drugima o kojima ne znaš ama baš ništa.  Smile

Elem, Nil de Gras je lepo objasnio - verovatno jedini način da Zemljani stupe u kontakt s nekim, ili obrnuto, je putem crvotočina. Inače čak ni putovanje brzinom svetlosti ne vredi jer je svemir prosto prevelik, i sa njim i razdaljine između planeta koje mogu da imaju život.

Što je, kad se malo bolje pogleda, jedna velika ironija.  Smile  Naši ljigavi vladari i moćnici znaju da tamo negde postoji neki E.T. koji sedi na ogromnim depozitima paladijuma (npr). I isto tako, vladari i moćnici tog E.T.-a znaju da tamo negde postoje neki Zemljani koji sede na ogromnoj masi vode. I naši bi se rado na*ebali mamice njima tamo zbog tih resursa, i oni nama isto tako zbog ovih naših resursa ovde.  Smile Ali pošto smo svi međusobno udaljeni dvanest lepih PM, na tome sve i ostaje - znamo da znaju da postojimo i znaju da znamo da postoje, ali jeb' ga, ko će sad da putuje jedan milenijum da bi se tabao s nekom tamo nakazom. Hehehehe.  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jul 2015, 00:18:07 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.6.3
mob
I-mate 30 Pro
Vidis kako ej to kosmos lepo uredio... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Tu moram da se složim s tobom.

Kad sam prvi put razmišljao o tome, baš mi je bilo smešno. Uporedio sam to sa situacijom gde dva pećinska čoveka stoje na dva odvojena ostrva i znaju da na drugom ima ono što im treba, i rado bi se potamanili, ali džaba kad ne mogu da dohvate jedan drugog.  Smile I tako stoje i pizde, a za to vreme tvorac svega toga gleda sa visine i smeje se.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Jul 2015, 23:55:21 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Потаманићемо ми сами себе, не треба нам помоћ. Ко је људе познаво, ни ванземаљци му неће тешко пасти.
« Poslednja izmena: 24. Jul 2015, 00:14:22 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.6.3
mob
I-mate 30 Pro
Tu moram da se složim s tobom.

Kad sam prvi put razmišljao o tome, baš mi je bilo smešno. Uporedio sam to sa situacijom gde dva pećinska čoveka stoje na dva odvojena ostrva i znaju da na drugom ima ono što im treba, i rado bi se potamanili, ali džaba kad ne mogu da dohvate jedan drugog.  Smile I tako stoje i pizde, a za to vreme tvorac svega toga gleda sa visine i smeje se.  Smile

Agresija uopste nije u prirodi coveka...mislim kad se ogoli sve sto je nametnutno vaspitanjem kulturom i svim drugim sredstvima...nije izvorno stanje stvari...priroda i zivotnjski svet su dobar primer za to...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Inače, ja se nekad pitam kako bi to izgledalo kada bismo napokon stupili u kontakt s njima i kada bi to bilo obelodanjeno javnosti. Sigurno bi par stotina hiljada sektaša po svetu napravili masovna samoubistva, tu nema sumnje. Ali bi bilo interesantno videti kako to utiče na obične ljude. I kako bi se uopšte dalje kretala ta komunikacija ljudi i zelenih, ili čak i saradnja.

Zato ja volim Mass Effect i neke druge slične naslove/teme, jer dok igraš tako nešto, nekako drugačije razmišljaš, svi tvoji ovozemaljski problemi postaju trivijalni u odnosu na ono što tek ima da se otkrije i shvati.

Потаманићемо ми сами себе, не треба нам помоћ. Ко је људе познаво, ни ванземаљци му неће тешко пасти.

Smile Smile

Agresija uopste nije u prirodi coveka...mislim kad se ogoli sve sto je nametnutno vaspitanjem kulturom i svim drugim sredstvima...nije izvorno stanje stvari...priroda i zivotnjski svet su dobar primer za to...

Pa i ne slažem se baš. Eksperimenti su npr potvrdili da se štenci nekih psećih rasa rađaju sa manjim nivoom agresije, dok se štenci drugih rasa rađaju s više agresije. Isto je valjda i kod ljudi, neurolozi su počeli da dokazuju da se neki ljudi prosto rađaju zli, ili ajde, agresivniji nego drugi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.6.3
mob
I-mate 30 Pro
To je pozivanje na anomalije...kao i uvek...

99% nema nikave veze sa tim...

Inace taj princip da ti moras da imas odredjeni nivo informacije da bi mogao necim da vladas...a samim tim i imas odgovornost prema istom je univerzalni princip...
« Poslednja izmena: 24. Jul 2015, 00:37:15 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.