Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koncept Velike Srbije - lik i delo prof. dr. Vojislava Seselja  (Pročitano 47388 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ponovo napominjem da sam potpuno protiv Ustaša i ne želim da me se gleda u tom kontekstu, ali kad neko govori potiv MOG teritorija nemogu ostat ravnodušan.
Krajina je Srpska isto koliko je Srijem Hrvatski
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Da li Srbija zaista ima legitimno, kulturolsko i istorijsko pravo na ostvarenje granica Velike Srbije?

Legitimno ajde ti meni prvo reci sta znaci to legitimno po tebi ? Da li legitimno znaci i moralno i pravedno?
Kako je do toga doslo ? Zbog cega je do toga doslo ?
Sta to znaci kulturolosko da li to znaci da Njemci imaju to pravo zato sto se taj jezik govori u nekoliko obliznjih drzava

A o istorijskom pravu da i ne govorimo ?
Ka nam je dao to pravo kada je zastalo kako zbog cega i kada je postojala ta velika Srbija pa da imamo obavezu da je ponovo uspostavimo ?

Vidis sve je ovo jako konfuzno nejasno i  pogresno tumaceno
DA budem jasan ja sam za Najvecu Srbiji koju svaki Srbin moze zamisliti ali sam priej svega za mogucu Srbiju
Ja sam za nesto sto je potpuno jasno sto niko ne moze osporiti sto ne moze biti protumaceno na pogresan nacin
A ideja velike Srbije je nesto krajnje konfuzno romanticno ali uzaludno kao i potraga za svetim gralom

Da le je prof. dr. Vojislav Seselj, jeidni politicar posle Nikole Pasica koji je Razvija tu ideju o konceptu Velike Srbije.
Nije bilo ih je mnogo prije njega i vjerovatno ce ih biti i poslije njega
Da li prof. dr. Vojislav Seselj danas predstavlja jedinog pravog nacionalistu i pravog borca za srpske nacionalne interese, na politckoj sceni Srbije?
I za kraj    ne iskomprimitovao je sam sebe ponavljam sam sebe
« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 15:30:39 od sasaborg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

FORZZA MILAN

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 355
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC smart
Bilo bi lepo da ljudi ovde ne govore sta im padne na pamet, a o nekim stvarima nemaju pojma. Od svih kvazi drzava koje je stvorila komunisticka vlast najmanje pravo na samostalnost ima definitivno Slovenija. Kada ste vi culi za drzavu Sloveniju pre prvog svetskog rata? Nikad. uvek su bili neka beznazajna austrijska vojvodstva. Ni hrvati nisu bolji, kada su Sloveni dosli na ove prostore pleme koje kasnije sebe naziva hrvati su bili na 3 podrucja oko Zagreba, Krizevaca i na jos jednom mestu koje trenutno ne mogu da se setim. Oni svakako nisu Srbi, ali definitivno nisu ni hrvati. To sto su primili rimokatolicizam ne znaci da su hrvati. Ta njihova teritorija je bila na pravcu zapadno od Ogulin-Karlobag-Virovitica-Karlovac. ni oni nikad nisu imali drzavu,tek posle rata banovinu. I po svakom pravu ta zamlja je nasa!!! Zao mi je strani poltroni i domaci kreteni!!!
IP sačuvana
social share

Non sono interista, per fortune[img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Понекад мислим да би ствари биле лакше да се Југославија никад није распала (или боље никад није ни била формирана).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Bilo bi lepo da ljudi ovde ne govore sta im padne na pamet, a o nekim stvarima nemaju pojma. Od svih kvazi drzava koje je stvorila komunisticka vlast najmanje pravo na samostalnost ima definitivno Slovenija. Kada ste vi culi za drzavu Sloveniju pre prvog svetskog rata? Nikad. uvek su bili neka beznazajna austrijska vojvodstva. Ni hrvati nisu bolji, kada su Sloveni dosli na ove prostore pleme koje kasnije sebe naziva hrvati su bili na 3 podrucja oko Zagreba, Krizevaca i na jos jednom mestu koje trenutno ne mogu da se setim. Oni svakako nisu Srbi, ali definitivno nisu ni hrvati. To sto su primili rimokatolicizam ne znaci da su hrvati. Ta njihova teritorija je bila na pravcu zapadno od Ogulin-Karlobag-Virovitica-Karlovac. ni oni nikad nisu imali drzavu,tek posle rata banovinu. I po svakom pravu ta zamlja je nasa!!! Zao mi je strani poltroni i domaci kreteni!!!

Vidim da ipak ti ovdje nemaš pojma.
Pod broj 1. Hrvati su se naselili na ova područja u 7.stoljeću
2.Prvi Hrvati živjeli su na području Velebita i širili su se put Zagreba(unutrašnjosti) i put mora(Zadar,Split pa sve do Dubrovnika)
3.Hrvati su od stoljeća 7. pretežno naseljivali Hercegovinu i ona je oduvijek spadala pod Hrvatsku, a i sad je pretežito Hrvatski naseljena al nit će više ikad bit Hrvatska nit mi to tražimo(ovo spominjem zbog toga šta je Hrvatska samo okolica Zagreba itd.
4.Hrvati i Srbi su isti narod kao šta su i Srbi i Slovaci(oću reć da smo Slaveni i ništa više)
5.Hrvatska je po tebi imali državu tek od 2svj rata ako sam dobro razumio?hrvati su imali državu od 7. do 11. stoljeća a zatim su sklopili personalnu uniju s Ugarskom.uvjeri se ode jer očito nemaš pojma nego ti je mozak ispran Četničkim sranjima    http://hr.wikipedia.org/wiki/Povijest_Hrvatske#Hrvatska_prije_Hrvata_.28do_7._stolje.C4.87a.29
6.Prvi dodir sa Srbima stiže 1918.g
7.Hrvatska teži samostalnosti te ostvaruje NDH koja je napravljena na zločinu i prevari Pavelića( ako niste znali 80% Hrvata je tek 45. shvatilo šta je Pavelić učinio i gadno se pokajalo zbog postavljanja njega na vrh NDH)
8.radije se ti zabavi malo sa svojim(doslono svojim) teritorijem Vojvodine, Kosova koji su oduvijek bili pretežno naseljeni manjinama

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple 15
Citat

Taj prigovor uputi Austriji posto nam je ona dozvolila da se tamo naselimo Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
vi ste došli kao izbjeglice a danas svojatate to područje

pa jel igdje na svijetu zabilježen takav presedan? jel itko živio tamo prije vašeg dolaska?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ponovo napominjem da sam potpuno protiv Ustaša i ne želim da me se gleda u tom kontekstu, ali kad neko govori potiv MOG teritorija nemogu ostat ravnodušan.
Tako se bori za svoj narod i svoju državu , a ne kao ovi moji miševi koji bi sve živo prodali za rad sopstvenog interesa !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nije mi jasno kako vi srbi mozete traziti krajinu za svoju,hrvati su vas pusltili da se nastanite uz granicu kad ste bjezali od turaka  i bili ste izbjeglice a sad svojatate to podrucje,to je isto kao da hrvati traze gradisce u austriji ili moliz u italiji za svoje podrucje jer su se i oni tano naselili bjezanjem od turaka
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Prije svega ako hoces da pricas o naseljavanju onda moras znati da sto se tice naseljavanje Hrvati niti su bili pitani niti su nesto odlucivali
Sve odluke o naseljavanju Srba u podrucije ''Vojne Krajine '' donosio je car licno Habzburski naravno
To podrucije nije bilo toliko naseljeno nekim ogromnim brojem stanovnika zat su Srbi i dobili ta mijesta da bi branili porozne i nenaseljene granice carstva
Kao sto smo bili naseljavani u podrucije danasnje Vojvodine koja je seve do dolaska Srba bila vecim dijeom jedno mocvarno podrucije krajnje negostoljubljivo za zivot

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.