Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koncept Velike Srbije - lik i delo prof. dr. Vojislava Seselja  (Pročitano 47513 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Bosnian Kingdom

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1548
Zastava BiH-Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
SonyEricsson 
Citat
slusaj ti druze, danas je druga situacija, nije nista isto kao nekad, Bošnjak
Тако је, Срби би требало да се зову Бошњачки Срби, као и Срби из Црне Горе... Црногорски Срби... Додаје се префикс који се односи на државно порекло, нажалост то су све државе које нису припојени Србији. Али поента је да су Срби, без обзира на државно порекло, ондосно на место њиховог живљења.
Sta ti jedes mekike, kakvi bosnjacki Srbi, Bosnjaci kao nacija ne postoje, sami sebe tako nazivaju, vidis da on kao "stari Bosnjak" ne moze da ti to objasni nego kaze da nije isto nekad i sad, intelektualan odgovor nema sta, mada gde si video inteligentnog "bosnjaka muslimanske veroispovesti"  Smile Treba da te je sramota sto ti je nick taj koji imas! Nikada ti neces, decace, shvatiti ideologiju Velike Srbije!

P.S. Setio si se gde gresis, a...

hehehe Bošnjaci kao nacija postoje i postojaće, opstali smo i u najtežim vremenima, i genocid smo preživjeli...i što je najgore pod nos ti turim dokument koji su prekodrinski Srbi napisali i ti to sve poričeš..ja ne znam šta ti imaš  glavi, ali tu nešto fakat ne štima...a što se tiče Velike Srbije, kako stvari stoje ostaće samo beogradski pašaluk  Smile Smile
dugo je srpski narod druge jebavo, vrijeme da i vas neko, doduše malo vam bilo 500 godina pa hoćete opet...ko drugom jamu kopa, sam u nju upada Wink ne patim od nekih visoko intelekturalnih razgovora, al siguran sam da imam više škole nego ti... budi mi pozdravljen... Smile
IP sačuvana
social share
Nije lijepo biti lud, a da to ne znash...jebači svih zemalja, ujedinite se Smiley
Bi vi svakakve djaole kad bi mogli, ali sila izduvala, ostalo samo tarlahanje po forumima.
"Daj ne jebi gredu: Beogradski manijak silovao metalnu banderu"
letopis matice srpske iz 1825 g kaže ovako : Bošnjaci žive između   Drine, Vrbasa, Save, Dalmacije i Huma, cirka 450 000, ispovjedaju Islam, ili su Rimokatolici, ili pravoslavni....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 440
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
slusaj ti druze, danas je druga situacija, nije nista isto kao nekad, Bošnjak
Тако је, Срби би требало да се зову Бошњачки Срби, као и Срби из Црне Горе... Црногорски Срби... Додаје се префикс који се односи на државно порекло, нажалост то су све државе које нису припојени Србији. Али поента је да су Срби, без обзира на државно порекло, ондосно на место њиховог живљења.
Sta ti jedes mekike, kakvi bosnjacki Srbi, Bosnjaci kao nacija ne postoje, sami sebe tako nazivaju, vidis da on kao "stari Bosnjak" ne moze da ti to objasni nego kaze da nije isto nekad i sad, intelektualan odgovor nema sta, mada gde si video inteligentnog "bosnjaka muslimanske veroispovesti"  Smile Treba da te je sramota sto ti je nick taj koji imas! Nikada ti neces, decace, shvatiti ideologiju Velike Srbije!

P.S. Setio si se gde gresis, a...

hehehe Bošnjaci kao nacija postoje i postojaće, opstali smo i u najtežim vremenima, i genocid smo preživjeli...i što je najgore pod nos ti turim dokument koji su prekodrinski Srbi napisali i ti to sve poričeš..ja ne znam šta ti imaš  glavi, ali tu nešto fakat ne štima...a što se tiče Velike Srbije, kako stvari stoje ostaće samo beogradski pašaluk  Smile Smile
dugo je srpski narod druge jebavo, vrijeme da i vas neko, doduše malo vam bilo 500 godina pa hoćete opet...ko drugom jamu kopa, sam u nju upada Wink ne patim od nekih visoko [size=10pt]intelekturalnih razgovora[/size], al siguran sam da imam više škole nego ti... budi mi pozdravljen... Smile
Eto, ja mu razjasnim dokument, posto je na staroslovenskom a on udara po beogradskom pasaluku, ma turcin bi samo po njemu pa to ti je...  Smile
A sto se skole tice, nemoj biti tako siguran...  Smile
E na to se svodi malo ozbiljnija koncerzacija sa vama Bosancima muslimanske veroispovesti, cim vam ne prolazi zamisao vi bezite, ma nema veze, ja vas ne mrzim toliko, ipak ste vi nekad Srbi bili, sada poturice, vise mrzim pripadnike vestacke hrvatske nacije.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2008, 02:33:59 od zika tamburica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Bosnian Kingdom

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1548
Zastava BiH-Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
SonyEricsson 
Citat
malo vam bilo 500 godina pa hoćete opet
Хахахаха, после Младића оптужуја за нешто...
Citat
genocid smo preživjeli...
Који геноцид?  Smileмислиш на Сребреницу?! Smile

koristio sam takvu rečeničku konstrukciju jer sa radikalom ne možeš komunicirat na drugi način, nipošto nisam zlurad...ali mislim dok god ima sljedbenika takve politike, a to je politika provociranja, postoje granice u svemu, ali nemoj mislit da možeš čitav život tolerisat nečije provociranjei,a provokacija je uvertira u sukobe, sukob u rat i eto ti belaj, samo sad nije odnos snaga kao npr iz 91. godine, i dokle god vi provocirate nema mira ni nama ni vama, vi sanjajte veliku srbiju, ne moze vam se to zabranit, ali znajte da ako je ponovo pokusate ralizovat da će te ovaj put i dobit po nosu sa mnogo većim i težim posljedicama od onih iz 95 godine...ja znam da su vama geni osvajački, zna se čija krv vašim venama kola, nije to džabe, vi i turci ste mnogo slični po tom pitanju...

srebrenica je prema svim medjunarodnim pravnim i drugim aktima okarakterisana kao genocid, tako stoji u hagu, to stoji u mnogim rezolucijama, studenti po svjetskim univerzitetima uče da se tu tu dogodio genocid, samo radikal može slagat i reć da nije, vi želite da mi to ko zaboravimo da se desilo, ne ne to ćemo vam nabijat cijeli život i proće mnogo mnogo godina ćak i vjekova dok srbi skinu ljagu sa sebe radi toga, zelim naglasit da ne generaliziram stvari pa ni jedan narod, ovdje se obraćam samo primitivcima, zatupljenim, zasljepljenim poklonicima velikosrpskih planova i ideja...a znam sad ćeš ti meni kao navest neki navodni genocid nad srbima iz nekih dole okolnih sela iz podrinja, srbi su najveći manipulatori na svijetu, idu dotle da manipulišu i sopstvenim žrtvama, sabrali su neke mrtve vojnike poginule širom bosne i dole ih sahranili i onda to navode kao neki pandan srebrenici, a za taj genocid di odgovornosti snosi i taj seselj i njegova ideologija..dajte ba možete prevarit sopstveni narod, ali svijet nikako...
IP sačuvana
social share
Nije lijepo biti lud, a da to ne znash...jebači svih zemalja, ujedinite se Smiley
Bi vi svakakve djaole kad bi mogli, ali sila izduvala, ostalo samo tarlahanje po forumima.
letopis matice srpske iz 1825 g kaže ovako : Bošnjaci žive između   Drine, Vrbasa, Save, Dalmacije i Huma, cirka 450 000, ispovjedaju Islam, ili su Rimokatolici, ili pravoslavni....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 440
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Citat
Који геноцид?  Smileмислиш на Сребреницу?! Smile

koristio sam takvu rečeničku konstrukciju jer sa radikalom ne možeš komunicirat na drugi način, nipošto nisam zlurad...ali mislim dok god ima sljedbenika takve politike, a to je politika provociranja, postoje granice u svemu, ali nemoj mislit da možeš čitav život tolerisat nečije provociranjei,a provokacija je uvertira u sukobe, sukob u rat i eto ti belaj, samo sad nije odnos snaga kao npr iz 91. godine, i dokle god vi provocirate nema mira ni nama ni vama, vi sanjajte veliku srbiju, ne moze vam se to zabranit, ali znajte da ako je ponovo pokusate ralizovat da će te ovaj put i dobit po nosu sa mnogo većim i težim posljedicama od onih iz 95 godine...ja znam da su vama geni osvajački, zna se čija krv vašim venama kola, nije to džabe, vi i turci ste mnogo slični po tom pitanju...

srebrenica je prema svim medjunarodnim pravnim i drugim aktima okarakterisana kao genocid, tako stoji u hagu, to stoji u mnogim rezolucijama, studenti po svjetskim univerzitetima uče da se tu tu dogodio genocid, samo radikal može slagat i reć da nije, vi želite da mi to ko zaboravimo da se desilo, ne ne to ćemo vam nabijat cijeli život i proće mnogo mnogo godina ćak i vjekova dok srbi skinu ljagu sa sebe radi toga, zelim naglasit da ne generaliziram stvari pa ni jedan narod, ovdje se obraćam samo primitivcima, zatupljenim, zasljepljenim poklonicima velikosrpskih planova i ideja...a znam sad ćeš ti meni kao navest neki navodni genocid nad srbima iz nekih dole okolnih sela iz podrinja, srbi su najveći manipulatori na svijetu, idu dotle da manipulišu i sopstvenim žrtvama, sabrali su neke mrtve vojnike poginule širom bosne i dole ih sahranili i onda to navode kao neki pandan srebrenici, a za taj genocid di odgovornosti snosi i taj seselj i njegova ideologija..dajte ba možete prevarit sopstveni narod, ali svijet nikako...

Ti si, decko, prvi poceo sa provokacijama o beogradskom pasaluku, ropstvu pod turcima, neko dobijanje po nosu...  Smile
Mi smo ti samo lepo objasnili da gresis u vezi sa onim dokumentom koji si pokazao, da vise ne lazes ni sebe ni druge Bosance muslimanske veroispovesti a ti poceo da dizes bunu, vec sam te zamislio sa jataganom u zubima... Smile Smile Smile
Pusti to, idi na neku drugu temu, vodi "intelekturalne razgovore" ako imas bas toliko volje pa dokazuj svoju istoriju, a ona ti se nece svideti kad dodjes do nje, tvoja istorija ne seze dalje od '91. godine. Mani se ti Velike Srbije i Vojislava Seselja.

Evo ti pa pogledaj od koga vodis poreklo:

http://forum.burek.com/index.php/topic,278912.0.html
 Smile
« Poslednja izmena: 25. Jun 2008, 03:10:21 od zika tamburica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Bosnian Kingdom

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1548
Zastava BiH-Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
SonyEricsson 
Citat
Citat
Који геноцид?  Smileмислиш на Сребреницу?! Smile

Ti si, decko, prvi poceo sa provokacijama o beogradskom pasaluku, ropstvu pod turcima, neko dobijanje po nosu...  Smile
Mi smo ti samo lepo objasnili da gresis u vezi sa onim dokumentom koji si pokazao, da vise ne lazes ni sebe ni druge Bosance muslimanske veroispovesti a ti poceo da dizes bunu, vec sam te zamislio sa jataganom u zubima... Smile Smile Smile
Pusti to, idi na neku drugu temu, vodi "intelekturalne razgovore" ako imas bas toliko volje pa dokazuj svoju istoriju, a ona ti se nece svideti kad dodjes do nje, tvoja istorija ne seze dalje od '91. godine. Mani se ti Velike Srbije i Vojislava Seselja.

u čemu sam pogrešio, što me ti osporavaš kao Bošnjaka, a ja ti pokažem dokument na kojem se nedvojbeno i nedvosmisleno vidi da taj pojam seže unazad par stoljeća, pa ti onda meni počneš pisat o nekim formalnim nevažnim stvarima tipa jel stoji bošnjak, boshnjak ili bosniak, pa ne pise ni kod vas nigdje isto negde serb, pa srb, srbin...sustina je bitna...isto tako gledajuci nacin na koji ti tumačiš  ko biva bosnjaci nastali od srbspkog koljena, pa eto šta mislis o bugarima, pise da su i oni od srpskog koljenja potekli...bosna bošnjacima , srbija srbima....s tim da u bosni mogu živjet slobodno i srbi i hrvati i ostali koji žele tu da žive...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Bosnian Kingdom

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1548
Zastava BiH-Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
SonyEricsson 
Citat
dugo je srpski narod druge jebavo, vrijeme da i vas neko, doduše malo vam bilo 500 godina pa hoćete opet...ko drugom jamu kopa, sam u nju upada
Pa da li si ti normalan?! Reci mi jedan primer u istoriji kad je Srpski narod prvi napao. Sistematski smo unistavani, a to i dalje traje.  Smile

kako pa npr u bosni...ko je počinio najviše zločina? niste nigdje masovno ubijani od strane muslimana u ratu od 92-95, izuzev u 2 svjetskom ratu, ali od ustasa...dok su muslimanima najveće zločine napravili Srbi, ni krivim ni dužnim, i to sve zbog tog vašeg stava da ako smo muslimani moramo automatski bit i turci  te nas po tom osnovi treba i pobit...ali mi nismo turci, ni u kom smislu, izuzev toga što smo od njih uzeli islam, mi smo Bošnjaci...slavensko projeklo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 440
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Citat
Који геноцид?  Smileмислиш на Сребреницу?! Smile

Ti si, decko, prvi poceo sa provokacijama o beogradskom pasaluku, ropstvu pod turcima, neko dobijanje po nosu...  Smile

u čemu sam pogrešio, što me ti osporavaš kao Bošnjaka, a ja ti pokažem dokument na kojem se nedvojbeno i nedvosmisleno vidi da taj pojam seže unazad par stoljeća, pa ti onda meni počneš pisat o nekim formalnim nevažnim stvarima tipa jel stoji bošnjak, boshnjak ili bosniak, pa ne pise ni kod vas nigdje isto negde serb, pa srb, srbin...sustina je bitna...isto tako gledajuci nacin na koji ti tumačiš  ko biva bosnjaci nastali od srbspkog koljena, pa eto šta mislis o bugarima, pise da su i oni od srpskog koljenja potekli...bosna bošnjacima , srbija srbima....s tim da u bosni mogu živjet slobodno i srbi i hrvati i ostali koji žele tu da žive...

Tamo nedvosmisleno i nedvojbeno stoji BOSNIJAK, ja mnogo bolje od tebe znam cirilicu, a ti idi bolje kod pravoslavnog svestenika da ti to procita u celosti.  Smile
Gramatika nikako ne moze biti formalno nevazna stvar, pa vi govorite srpskim jezikom, sa manjim govornim manama.  Smile
Sustina je sledeca, ti kao Bosnjak ne postojis, ti si Bosanac, i nemoj pokusavati da izmenis istoriju, to na ovom forumu ne prolazi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E
Citat
dugo je srpski narod druge jebavo, vrijeme da i vas neko, doduše malo vam bilo 500 godina pa hoćete opet...ko drugom jamu kopa, sam u nju upada
Pa da li si ti normalan?! Reci mi jedan primer u istoriji kad je Srpski narod prvi napao. Sistematski smo unistavani, a to i dalje traje.  Smile

kako pa npr u bosni...ko je počinio najviše zločina? niste nigdje masovno ubijani od strane muslimana u ratu od 92-95, izuzev u 2 svjetskom ratu, ali od ustasa...dok su muslimanima najveće zločine napravili Srbi, ni krivim ni dužnim, i to sve zbog tog vašeg stava da ako smo muslimani moramo automatski bit i turci  te nas po tom osnovi treba i pobit...ali mi nismo turci, ni u kom smislu, izuzev toga što smo od njih uzeli islam, mi smo Bošnjaci...slavensko projeklo...
cekaj polako malo...
za vreme IIWW muslimani iz bosne su se priklonili ustasama (ne svi naravno) to ne oslobadja krivice sto su samo neki bili ustase  Smile pa nisu ni svi Srbi bili cetnici a vi opet generalizujete, nema veze sad to! izracunaj koliko je organizovanih ciscenja Srbskih sela bilo u tom periodu(41-45) koliko ljudi odjedared poklano koliko streljano a koliko baceno u jame, doci ces do zanimljive cifre tako da imamo u svakom slucaju elemenata za genocid!
Sto se tice perioda 92-95 moram da ti kazem da se ne pravis lud sto se tice masovnih egzekucija Srba, zasto su Srbi napali zasticenu zonu Srebrenice od strane UN-a cisto reda radi ili su imali razlog? ajde budi iskren pa kazi! Koliko je Srba stradalo od muslimanske ruke u periodu 92-95 bas u toj enklavi Srebrenica i bas od muslimana iz te enklave Srebrenica...
Zlocin u srebrenici se neosporno desio to niko ne moze da porekne, ali ste malo vise napumpali te brojke, to nije lepo Smile kad sam video da neki stradali jos uvek glasaju po Bosni kad sam video da sa svih strana iz Bosne dovlacite leseve i kosti kako bi dosli do famozne cifre od 8000 ljudi, ni to nije lepo Smile

IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
« Poslednja izmena: 26. Jun 2008, 01:51:59 od munlajt »
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson Т550и
Eво прегледао сам све... Ова прва 2 нећу да коментаришем јер прво извори су са телевизија, а поготово овај први (знам да највише волиш ту телевизију али јбг. има нас који размишљамо мозгом а не тв)... и дефинитивно ти не иду у прилог јер пише да је одбачена тужба против Србије за геноцид што не значи да је он уопште почињен. Овај трећи, само си ми дао сајт а не докумет, тако да ни то нећу да коментаришем. Е а у овом четвртом ти пише да је он оптужен за геноцид, крђење закона и обичаја рата, злочин против човечности... не пише нигде да је осуђен због геноцида. Јбг. нисмо ипак ми Срби толико глупи да можеш свашта да нам потураш под нос... Нисам ти ја Тадић а ни Чеда а ти ЕУ да климам главом!
Јбг. не пролази то... мораш нешто чвршће да нађеш. Тако је и нај мучени Бошњак, Босанац, Муслиман не знам шта је покушао са неким папирићима али не иде...
IP sačuvana
social share
Сви ће Срби као Југовићи, за крст часни на Косово ићи! Да одбране земљу благодатну, за крст часни и слободу златну!...
Edit by Belgrade: Regulisana velcina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.