Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komunizam - najsavrseniji vid drzavnog ustrojstva !!!  (Pročitano 10868 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
LG 4X HD
Citat
Medjutim otkuda vam pravo  da na osnovu tih par informacija kritikujete i sudite.

ne sudimo na osnovu par informacija,ne brini culi smo mi za komunizam i pre nego sto si ga ti pomenuo

Istoriske cinjenice govore dovoljno,a neki od nas su imali prilike i da zive u komunizmu.I to ne u komunizmu u teoriji,o cemu ti pricas vec u realnom  komunizmu,tj. jedinom koji moze da postoji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
He,mi nemamo prvo da sudimo o njegovim idejama i nacinu zivota,a on ima pravom da sudi nama.Zanimljivo.Pa jel ti vidis covece u cemu je stvar.Otvorio si temu za koju si unapred znao da ce u najmanju ruku izazvati ljude da burno reaguju (ima nas ovde koji smo bili zivi pre nego je komunizam kod nas umro,t.j. ako je), i onda nas sve proglasis ludim,ili neuroticnim-da se izrazim precizno,i onda ocekujes da te neko ozbiljno shvati.Daj,razmisli malo.Ovde ima ljudi koji su vernici,ima i onih koji to nisu,ali su svi ocigledno stali  u odbranu svoje,licne slobode.Na pocetku si me nazvao sarkasticnim kada sam upotrebio rec eugenika,ali mislim da sam bio u pravu kad sam upotrebio tu rec.To je tvoje"konacno resenje" za nas neposlusne i neuroticne.Ti nemas resenje sta ces sa nama u tom tvom savrsenom ustrojstvu-bilo da smo verujuci ili neverujuci.Za tebe je glavno da nismo ono sto bi ti zeleo i to je dovoljno da nas otpises kao bezvredne,lude pa i drske,jer ko smo mi da ti se suprotstavimo.Ti si moj brale olicenje real-komunizma...Druze bcarane,mi ti se ne kunemo... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 208
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kako ce monarhija da resi ove probleme tranzicije? ? ?
socijalne ? ? ? Ekonomske? ? ? (drustvena ili privatna svojina (ili je sve carevo i bozije)? ? ? ),. . . ? ? ?

ziveo komunizam ! ! ! Ziveo ! ! !

[Edit by marniko82: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 28. Mar 2006, 19:43:50 od marniko82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
LG 4X HD
Citat
Kako ce monarhija da resi ove probleme tranzicije???
Ko prica o monarhiji?

Kako je komunizam resavao te probleme videli smo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
Ziveo,Ziveo,pa umro i nema ga vise(osim u glavama pojedinaca...) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Penzionisani zastavnik sa Novog Beograda sebe u svojim mastarijama vidi kao novog ministra vojnog i apsilutno je ubedjen da je "ko stvoren" za tu funkciju. Nepravedno drustvo neuroticara ga ometa da to i postane, a tu je i zli i opaki kapitalizam koji opasno nadire... Nas junak sve to dostojanstveno podnosi, i ponekad setno kaze "Eh, da sam ja vlast... "

Nije bio sposoban da zavrsi srednju skolu, alo sebe vidi kao ministra industrije, pa on je "ko stvoren" za tu vaznu funkciju...

Opsesija Balkanaca vlascu, daj mu dve koze da cuva, vec je postao beg. Samoljublje koje ovde cveta, mnogi su sretno zaljubljeni u same sebe i ti divnu ljubav odlucno brane od "gadova" Prirodno je da samoljublje podrazumeva i poziciju vlasti, a to "razni gadovi" podmuklo uskracuju, nasem predivnom narcisu...

Komunizam je izuzetno dobar, zato sto poslednja pasuljara moze postati vlast, bio portir, pa je naglo skocio na visoku funkciju, eto srece velike...
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 208
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
(na nacin kako vi tumacite mene - tumacicu i ja vas) Sve sto cu navesti kako god zvucalo bazira se na nekim istorijskim cinjenicama (pravoslavnog naroda)
Monarhiju, pravosljavlje (priznajem to je manje zlog od mnogih drugih vera), car.
Nasu decu podajemo pravoslavnim popovima u manastire i crkve da nam poducavaju decu - sta je to ljubav prema bogu. Naravno ta ljubav ide preko dupeta (analnog otvora) do glave. (srpska poslovica  doslo mu iz dupeta u glavu).
( da li je bog musko, zensko, hermafrodit,  ili nesto cetvrto???) Pa posto su nam deca poducena, onda ih (posto je Iljushin pomenuo, nema vojske) spremamo u boj, u boj za narod svoj. Naravno crkve su snabdevene (moraju i one od neceg da zive, a novac im nije gadljiv) svercovanim oruzijem; pa mozemo ocekivati nove pokolje paganskih vernika. (istina je da je nad srbima izvrsen najveci genocid od svih bivsih SFRJ-naroda; ali takodje i da su oruzijem pribavljenim u crkvama i sa blagoslovom popova cinili genocide). A nas nesrecne bezboznike pokrstiti ili zabiti kolac u srce dok spavamo(nadam se da nece nigde drugde, mada im ni to nije strano) te nasom smrcu velicati pobedu nad antihristima i krvopijama. (interesantna je terapija lecenja narkomana verom, cak je pokazala solidan uspeh; izgleda da je narkomanima lako preusmeriti potrebu za narkoticima u potrebu za bogom)
Na drugoj strani izabranici plave krvi ce se masakrirati modjusobno oko vlasti (otac-sina, sin-oca, brat-brata), sve dok ne ostane jedan koji ce vladati (moze biti samo jedan). Potom ce za bracnu drugaricu (nadam se ne druga) izabrati neko jadno stvorenje jos nesazrelo (oko 7 godina - nesecam se najbolje  istorije), pa ce u pravoslavnoj crkvi za taj brak dobiti boziji blagoslov. A onda sta sledi ... tesko mi je da pomislim.
... i onda ce svi ziveti srecno do kraja zivota, tacnije dok nedodje veca neuroticna zajednica (veca, zamislite veca,mozete li zamisliti vece bolesnike od ovih )i ne pokrsti ove sa lica zemlje. ... a oni ce do poslednjeg casa ostati kao pravi pravoslavci domacini u kuci, car na zemlji a bog na nebu. !!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
Tebe je bas pogodilo sto sam ja za drugacije uredjenje nego ti.Lepo te Arlekin pita :Ko prica o monarhiji?Ti si pitao:
"Ako se neslazete samnom navedite mi sistem koji je savrseniji i zbog cega???"-i ja sam ti odgovorio na pitanje ne misleci da obrazlazem dalje to svoje misljenje vec da pricamo o komunizmu i tvojim metodama uterivanja ljudi u njega.Sad,ovim recnikom si pokazao kakav si covek.Mislim da je krajnje smesno da ti prozivas bilo koga za bilo sta kad ne umes da istrpis tudje misljenje.Moram da priznam da te sada zamisljam kako se valjas po tepihu i udaras rucicama i nozicama po podu i vices:Hocu komunizam,hocu komunizam!!!I kad te niko ne slusa briznes u histericni plac.Upravo je to ovo sto si napisao-besmislena mrznja prema onima koji nisu popasli tvoju pricu...But,what else is new?Sta je sledece,oces pokusati da nas sve prevaspitas,mozda da idemo na letovanje zajedno-na goli otok.Ja cu da pretovaram lopatom pesak iz mora,a ti nadgledaj pa kad se budem promenio i izlecio onda ces me smatrati za coveka,a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 208
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jesam li rekao nesto neistinito?
Nisam!!! (jedino oko godina zene srpskog vladara nisam bio siguran)
Samo sam hteo da pokazem kako lako izvrgnuti stvari ruglu do neukusa. Sto ste vi do sad cesto radili.

Zanimljiva mi je tvoja reakcija. Sada mogu da se kladim da si clan ili pristalica Srpske Radikalne Stranke !!!

Od sad pa nadalje, da ni bi bilo zabune, hocu da argumentovano odgovorite koji je to sistem (ako postoji) bolji od komunizma, pre svega sa socijalne strane posmatrano, pa onda ostalih (ekonomskih,....)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
Jesam li rekao nesto neistinito?
Nisam!!! (jedino oko godina zene srpskog vladara nisam bio siguran)
Samo sam hteo da pokazem kako lako izvrgnuti stvari ruglu do neukusa. Sto ste vi do sad cesto radili.

Zanimljiva mi je tvoja reakcija. Sada mogu da se kladim da si clan ili pristalica Srpske Radikalne Stranke !!!

Od sad pa nadalje, da ni bi bilo zabune, HOCU da argumentovano odgovorite koji je to sistem (ako postoji) bolji od komunizma, pre svega sa socijalne strane posmatrano, pa onda ostalih (ekonomskih,....)
jel' tebi i guvernanta komunista?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.