Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 20:27:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komunizam kroz vjekove!  (Pročitano 22075 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
Pa Decky nemoj bukvalno .

"Matične emocije "- dobar izraz . Ako zamisliš ljudski mozak kao kompjutor onda bi to bile neke postavke u biosu . A windowsi - to uvjek ima new edition . Nema kraja .

Al ako je nekome bios sjeban , postavlja se pitanje : ko ga je sjebo ? Okolina ili genetika ? A možda je ko Obeliks pao u kotao , samo ne s čarobnim napitkom nego s rakijom ? Svašta je moguće .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Radim revoluciju ovdje,zovem sve pametnije ljude,idemo dalje ne mozete nekoga osvjestiti,da je animalno ponasanje animalno pa nek mu bude.A ako se on vrati mi ,ga necemo ubiti jer smo uceni covjekoljublju,miroljublju,dobroti,pa ako covjek ima tu ideologiju izvoli.Ali ne vrijedjaj ljude koji imaju covkeka u sebi.I opet vas pozivam trazimo vrijednosti covjecanstva.

Nemojte mi molim vas uzeti za zlo da šaljem post 2 puta zaredom . Imam neku inspiraciju pa da ne zaboravim do ujutru .

Druže ! Vidim da u tebi gori revolicionarni žar , pa znam da ti neće biti teško da uzmeš Bibliju u ruke i malo pretražiš . U jednome od evanđelja ima jedan događaj u vezi Krista . Inače , sigurno znaš da je on po prorocima najavljivan davno prije dolaska pod imenom "knez mira".

Ovo je slobodni stil :

Isus je prepoznat kao Krist i upitan : Jesi li ti knez mira ?
On odgovara : Vi mislite da sam ja došao da donesem mir ? NE ! JA SAM DOŠAO DA DONESEM MAČ !

U tom stavku je Krist prikazan kao klasični revolucionar . Ako si ti revolucionar i cijeniš Bibliju , ja vjerujem da te je zainteresiralo .

Pa, eto ako hoćeš možemo razvijati temu . 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
I u pesmi "Resucrrectio", Silvije Strahimira Kranjcevica, Isus je prikazan kao vodja revolucije...

P.S. Meni je mnogo zasmetalo, sto se na osnovu god. vrsi podela. Pa, mislim da sam cesto lupetala po forumu, a cesto sam rekla i nesto mudro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Druze!Ja sam Drugarica!
Idemo razvijati temu.Isus je bio veliki revolucionar,on je poveo covjeka Bogu,da se pobjedom dobra zavrsi velika borba izmedju dobra i zla,izmedju sile mraka i sile svjetla.Njegova je teza bila prvo moralna revolucija pa onda materijalna,kroz ostvarenje Bozjih zapovjedi. 11.Marksova teza o Foerbahu glasi,,ne radi se o tome da se svijet razlicito tumaci,nego da se promjeni'' Isusova ponuda svijetu jeste spasenje od sila zla.
Radim revoluciju ovdje,zovem sve pametnije ljude,idemo dalje ne mozete nekoga osvjestiti,da je animalno ponasanje animalno pa nek mu bude.A ako se on vrati mi ,ga necemo ubiti jer smo uceni covjekoljublju,miroljublju,dobroti,pa ako covjek ima tu ideologiju izvoli.Ali ne vrijedjaj ljude koji imaju covkeka u sebi.I opet vas pozivam trazimo vrijednosti covjecanstva.

Nemojte mi molim vas uzeti za zlo da šaljem post 2 puta zaredom . Imam neku inspiraciju pa da ne zaboravim do ujutru .

Druže ! Vidim da u tebi gori revolicionarni žar , pa znam da ti neće biti teško da uzmeš Bibliju u ruke i malo pretražiš . U jednome od evanđelja ima jedan događaj u vezi Krista . Inače , sigurno znaš da je on po prorocima najavljivan davno prije dolaska pod imenom "knez mira".

Ovo je slobodni stil :

Isus je prepoznat kao Krist i upitan : Jesi li ti knez mira ?
On odgovara : Vi mislite da sam ja došao da donesem mir ? NE ! JA SAM DOŠAO DA DONESEM MAČ !

U tom stavku je Krist prikazan kao klasični revolucionar . Ako si ti revolucionar i cijeniš Bibliju , ja vjerujem da te je zainteresiralo .

Pa, eto ako hoćeš možemo razvijati temu .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Radim revoluciju ovdje

Ух што волим ове фотељске сајбер "револуционаре"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Radim revoluciju ovdje

Ух што волим ове фотељске сајбер "револуционаре" Smile
Eto, vidis tvoji Bogovi su mrtvi, nema ih vise ,ti si spreman za posljednu bitku, izmedju dobra i zla ,bitku izmedju tame i svjetla, bitku pod zastavom sotone,a mi zelimo biti pod zastavom Krista i sa nama je ostala 2/3 nepalih andjela koji su za pravdu,slobodu, mir,radost,sve ono sto treba normalnom covjeku,a ovi tvoji bogovi su rodjaci babilonskim bogovima koji bijahu od drveta i kamena.Ti si sin peruna a mi djeca Abrahama,blagoslov se dobija samo kroz Isusa Krista .Okreni se zivome Bogu,i to ti je to. Smile
« Poslednja izmena: 23. Dec 2006, 07:44:17 od heldin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dobro došla ja    Smile
Drugarice i drugovi, zanima me vaša tema . Dokle ste stigli?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

I`m forever blowin` bubbles

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 3650
Dobro došla ja    Smile
Drugarice i drugovi, zanima me vaša tema . Dokle ste stigli?  Smile

Ni ja nisam u toku!
Iako me interesuje ova tema nemogu da skontam koji ce mi u komunizmu sajber revolucionar?
Pre svega neznam ni sata je to!

Che je ziv!!!!  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Radim revoluciju ovdje

Eto, vidis tvoji Bogovi su mrtvi, nema ih vise ,ti si spreman za posljednu bitku, izmedju dobra i zla ,bitku izmedju tame i svjetla, bitku pod zastavom sotone,a mi zelimo biti pod zastavom Krista i sa nama je ostala 2/3 nepalih andjela koji su za pravdu,slobodu, mir,radost,sve ono sto treba normalnom covjeku,a ovi tvoji bogovi su rodjaci babilonskim bogovima koji bijahu od drveta i kamena.Ti si sin peruna a mi djeca Abrahama,blagoslov se dobija samo kroz Isusa Krista .Okreni se zivome Bogu,i to ti je to. Smile

Ако ти тако гледаш на ствари, ОК.

Ја бих пре рекао да си ти под сотононином заставом, не ја.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S7 Edge
Radim revoluciju ovdje

Eto, vidis tvoji Bogovi su mrtvi, nema ih vise ,ti si spreman za posljednu bitku, izmedju dobra i zla ,bitku izmedju tame i svjetla, bitku pod zastavom sotone,a mi zelimo biti pod zastavom Krista i sa nama je ostala 2/3 nepalih andjela koji su za pravdu,slobodu, mir,radost,sve ono sto treba normalnom covjeku,a ovi tvoji bogovi su rodjaci babilonskim bogovima koji bijahu od drveta i kamena.Ti si sin peruna a mi djeca Abrahama,blagoslov se dobija samo kroz Isusa Krista .Okreni se zivome Bogu,i to ti je to. Smile

Ако ти тако гледаш на ствари, ОК.

Ја бих пре рекао да си ти под сотононином заставом, не ја.

Ima nesto u tebi sto me zbunjuje @Reloader !
Eto bas tako citam sve te postove a ti izgleda ipak samo zelis da skrenes paznju ovde!Nekako mi nema jako puno logike u tvojim recima,pa evo i ova zadnja misao potvrdjuje to,@Heldin nije nijednom izjavom potvrdila da je pod sotoninom zastavom,naprotiv,njene reci govore da se iznad nje viori zastava vecnosti koju drzi Knez mira
« Poslednja izmena: 23. Dec 2006, 17:06:25 od otorinolaringolog »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 20:27:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.