Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 10:56:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komunizam kroz vjekove!  (Pročitano 22003 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljudi,oprostite vi mladi koji ste uredu,mi se samo obracamo onima koji nisu uredu i koji nam popuju ,i uce nas kako ljude druge religije a medju njima i komuniste treba,ubiti unistuti,i nama pokazati zderanje i pijanstvo kao kulturu,a neznati cestito napisati ime svoga naroda,sto ima tko pitati Jugosloven nisam cuo?A ipak nitko nemoze negirati 1/2 stoljeca povijesti.I znaj te ljudi nema po nacijama dobrote ,nego po karakteru ljudi,ima dobar i los i nista drugo .Pokazivati strasnu sliku Srebrnice-sa dodatim slovima reprize je bezumlje.Nepriznati nikoga i nista,je sam sebi Bog,Bog gluposti,ili samo krsis granje da bi bio frajer a ne normalan covjek.Idemo dalje nemoj mo se dati ovakvim nistarijama izludjivati.Trazimo vrijednosti COVJECANSTVA.Vratimo se Bogu koji govori,voli drugoga kao samoga sebe,sto zelis da tebi drugi cini, cini ti njemu,Gospod je moj pastir nista mi nece nedostajati.Uzmimo i od Marksa i Engelsa ono sto je bilo dobro.Bog je uspostavio jednakost u raju Eva jednaka Adamu,trazimo svjetlosti iz proslosti,ne ponavljajmo gnjusosti,otrijeznimo se kao ljudi,govorimo normalne i svete stvari koje mogu donjeti napredak covjecanstvu a lako je zlo ciniti ono je i onako uvijek na djelu jer mu se dobro sklanja.
« Poslednja izmena: 21. Dec 2006, 07:29:08 od heldin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

I`m forever blowin` bubbles

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 3650
Hasta la victoria siempre !!! :shakefist: Zivela svetska revolucija!!! Komunizam je misao koja nije uspela. Ja stojim iza toga ali ja ipak gotivim i postujem tu ideologiju! Covek kao sto je bio Che se samo jednom radja. Samo toliko za sada  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Da malo to više radiš možda bi se tvoje mlado biće oslobodilo iracionalne i besmislene mržnje.

То није твоје да бринеш.

Ja sam imao tu sreću ( ili nesreću ako neko voli ) da sam odrastao u doba toga tiranina , znači kroz 70-e i 80-e godine .

Ниси имао "срећу" да живиш такође у доба тиранина, само рецимо од 1945-1955

I onda mlada osoba kao Reloader to sve prima u sebe i stvori u sebi mišljenje: Ma kakav Balzak ! Balzak je go kurac ! Vidi Budalu ! Ko mu šta može ! Ja ću da budem ko Budala !

Лупаш к'о отворен прозор, ал' нема везе. 

A vidis covjece ti mladi ljudi sve odbacuju Od Balzaca do Biblije,koji su temelji njihove kulture?

Библија темељ "наше" културе?   Smile

Е добро ме насмеја.  Smile

A ne razumijem sasvim tezu da se ljudi moraju ubijati zbog hrane,vidi koliko je neobradjenih polja,pa da samo lukac rodi eto ti

Ја хоћу да једем месо, а ти ако хоћеш једи лукац, немам ништа против.

A Nice,radja fazam,a te strahote smo vec prezivjeli.

Како коме. Неком је била страхота, неком није.

Ne znam koliko imaš godina niti me to zanima,ali to što veličaš Dražu i genocid koji je počinjen u Srebrenici nije na čast ni tebi,ni tvojim istomišljenicima.

Зависи шта сматраш чашћу.

Ти који величаш комуњаре је очигледно немаш и не знаш шта је па су твоји коментари по том питању сувишни.

Zbog tvog stava i tvog razmišljanja mnogi su izgubili živote,ali gubićemo ih još dokle god ne iskorijenimo nacionalnu mržnju pogotovo prema vjernicima Islamske vjeroispovijetsi.

Не, губићемо их само док не одвојимо жито од кукоља.

Не мрзим ја вернике Исламске вероисповести, мрзим само оне који су ми окупирали земљу.

Čovijek se ne mjeri po zlobi i srddžbi ko je veći vjernik,već po dobrim djelima,a ako ti tako mjeriš kao što si rekao onda bi po tvojoj teoriji svaki čovijek koji je počinio više zla bio bolji vjernik.

Човек се не мери по "добрим" делима јер добро и зло не постоје, човек се мери по ВЕЛИКИМ делима.

А где сам ја то помињао веру?

Da nisti ti član neke satanističke sekte,i u ostalom jesil ti siguran da sam ja Srbin.

Не, ја нисам члан никакве секте а поготово не сатанистичке а да, сигуран сам да ти ниси Србин, иначе не би славио човека који је одговоран за смрт стотина и стотина хиљада Срба.

Da si ti zaista neki vjernik ne bi govorio to što govoriš,jer nigdje ni u jednoj Svetoj Knjizi nećeš naći podsticanje na mržnju drugog naroda,to možeš samo naći u ekstremnim sektama.

Мржња долази из љубави, тј. угрожености онога што волиш.

A ako stvarno ne znaš ko su Nikolić i Vučelić,onda si ti budala,jer si stvorio neku svoju teoriju koju bi moglo oboriti dijete iz 5 razreda osnovne škole.Darvil je stvorio teoriju kad ljudi nisu znali za struju a kamoli nešto drugo,a ti je stvaraš u današnje vrijeme kada je tehnika toliko napredovala.

Не, не знам ко су "Николић" и "Вучелић" поготово док не напишеш њихова пуна имена могу само да нагађам.

И о којој то "теорији" причаш.

Usput,za svaku teoriju moraš imati činjenice.

То се посебно односи на тебе и твоје пропагирање комунизма путем "памфлет пропаганде" на овом форуму.

On nema svetu knjigu ali redovno zrtvuje kokoske i prasice bogovima za plodnost - posto mu je mala pisha i oseca se ugrozenim  Smile Smile

Опет ти...  Smile

Ти си човече опседнут самном изгледа.

А наравно да има свете књиге.

ljude druge religije a medju njima i komuniste treba,ubiti unistuti,i nama pokazati zderanje i pijanstvo kao kulturu,a neznati cestito napisati ime svoga naroda,sto ima tko pitati Jugosloven nisam cuo?A ipak nitko nemoze negirati 1/2 stoljeca povijesti

Наравно, кукољ треба уништавати.

Ко прича о "ждерању и пијанству"? Из којих то чињеница извлачиш овакве дубокоумне закључке?

Да, заиста многи не знају написати име свог народа.

И не - за Југословене нисам чуо. Мој отац, деда и прадеда - сви се одувек зваше СРБИМА.

I znaj te ljudi nema po nacijama dobrote ,nego po karakteru ljudi,ima dobar i los i nista drugo .Pokazivati strasnu sliku Srebrnice-sa dodatim slovima reprize je bezumlje.

Све је то субјективно. Шта је теби лоше мени може бити добро и обрнуто. Исто и у случају Сребренице.

Vratimo se Bogu koji govori,voli drugoga kao samoga sebe,sto zelis da tebi drugi cini, cini ti njemu,Gospod je moj pastir nista mi nece nedostajati.Uzmimo i od Marksa i Engelsa ono sto je bilo dobro.Bog je uspostavio jednakost u raju Eva jednaka Adamu,trazimo svjetlosti iz proslosti,ne ponavljajmo gnjusosti,otrijeznimo se kao ljudi,govorimo normalne i svete stvari koje mogu donjeti napredak covjecanstvu a lako je zlo ciniti ono je i onako uvijek na djelu jer mu se dobro sklanja.

Само се ти воли и клањај даље од мене.
« Poslednja izmena: 21. Dec 2006, 19:02:55 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Dakle... Uvredjena sam.   Smile

Cemu skrivanje, iza neke generalizacije?

Kako je moguce, strpati nekoga- mene- u isti kos sa Reloaderom?    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Sto? Jel sa ljutis? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Naravno da se ljutim!  (sada sam ozbiljna)

Napisah  na prosloj stranici...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Ma znam... Salim se...
Meni uopste nije jasno kako mozete da se prepirete sa nekim ljudima
od koji je obican panj inteligentniji...

Ja dodjem na Religija ~ Filozofija ~ Sociologija,
procitam par poruka,
pocnem da se nerviram sa kakvim ljudima delim zivotni prostor i odem...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ne prepirem se... Samo, konstantujem.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Ma nisam ja ni pokušao da generaliziram . Ja sam samo pokušao da objasnim odakle ovakvi likovi poput Reloadera jer kao što rekoh , nisam ih u životu nikad upoznao recimo kroz period 1975. ( kada sam imao 7 godina ) do 1985. Znaći , u doba prve i najljepše mladosti . Već sa 17 godina , mislim da je proces formiranja nečije osobnosti završen . Kakav si onda , takav si za života . Uz manje korekcije .

Onda sam se zapitao : da li je to možda drugačija muzika ( jer sigurno je drugačija ) , literatura , mediji, izlasci ili možda odnos prema suprotnom spolu ?

Ma ne znam . Stvarno nisam pametan .

Normalno da se to ne odnosi na sve . Ni na kraj pameti .

@ Euridicat

Jesi li pročitala KON TIKI - Pisac Thor Hejerdahl ?   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Trebalo je da naglasis- Reloaderu... Tj. tako je poceo tvoj post, al` onda je nekako prerastao u mnozinu.

Nisam procitala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 10:56:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.