Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:48:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Комунизам и комунисти  (Pročitano 15487 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Ti si rekao da je skolovanje bilo besplatno, ja kazem da nije...
Gde je nastao problem u tvojoj glavi...

Tebi je 7000 malo... pre 8 godina nije bilo malo...

Pa ti pisi sta hoces,to je tvoj problem...Sto kaze Slobodan Milosevic:"That is your problem,capitalist bastards!" Ovo "capitalist bastards" sam dodao... Smile Apsolutno besplatno nije bilo.Ali je bilo mnogo,mnogo manje nego sada.A posto vidim da sve preuvelicavas i da sada pominjes 7 000 i neki nepostojeci kurs evra u ono vreme,moram da ti kazem da je prostom racunicom svaki profesor i ekonomista pa i obican gradjanin izracunao da je skolovanje bilo smesno jeftino u odnosu na danasnja kapitalisticka vremena.

Tako da ako tebi nije nesto u redu sa glavom ili ako neke stvari zelis da zaboravis jer te bole,tresni glavom o beton.Ciljenice su cinjenice,a racunica je racunica...

Citat
To sto ste vi placali je vas problem... za vas brzuje u kozi komunista je to bilo malo, za neko dete seljaka je bilo puno..
Inace.. ne znam za tvoj paralelni univerzum, ali u ovom posle broja 1999 ide broj 2000.... a, ne 2001... Smile
Nisam ja burzujsko dete za razliku od vas provinciajlaca koji ste prodali traktor i prisljamcili  "demokratskoj omladini" i stranci, da bi imali privilegije posle pada Slobe. Smile I jos nesto 2001 si pomenula ti,a ne ja.Ja te samo citiram...

Citat
Levica nije ni SPS, ni JUL, ni Nova komunisticka partija Jugoslavije...
To su sve prolupali matorci i nedorasli klinci koji bi da se igraju drzave na nacional socijalisticki nacin... Wink
Dovoljno je pogledati socijaliste u Francuskoj i u Srbiji, pa videti ko to vodi racuna o svom narodu...
Ma sta mi naprica lutko. Smile Jel to bese oni "socijalisti" iz Francuske koji imaju sve kapitalisticko u programu?!Oni zbog kojih su bili ulicni neredi u Parizu?!Ako njih briga za narod,onda je Zoran Djindjic bio pajtos sa Legijom Smile (a i bili su pajtosi jedno vreme). A nacional-socijalizmu nemoj bolje nista da pises.To je dobro poznata kvalifikacija "nevladinih organizacija" za SPS.Ako su oni nacional-socijalisti,onda sam ja Hitler... Smile

Citat
Nikad nisam imala zamerke na rad gospodje Turajlic (bar nauci kako se zena zove), a ona nije nikad bila ni dekan, rektor ili ministar prosvete...
Takodje... Gasa je dobro poznat na pravnom... on je jedna totalno nebitna figura, ali bar nije izbacio Darvinovu teoriju iz skole...
U sto me pogodilo da li sam pravilno napisao prezime babe-dede(Gay aktivistkinje). Smile Sad si se odala...Cim ti ona ne smeta ni Gaso,a i iznosis kvalifikacije da je neko nacional-socijalista(a nemas pojma o toj ideologji),onda je ocigledno da si ti neka pripadnica te "Demokratske Srbije".Znas ono-Mi smo ruzni prljavi i zli,a vi lepi, pametni dobri... Smile
Citat
Naravno... treba oduzeti autonomiju univerzitetu, a rektorat u Beogradu preimenovati u Politicka skola "Josip Broz Tito - Kumrovec"

Uf,uf...Ne!Bolje da sada sve damo po Zoranu Djindjicu-Velikom Reformatoru,gospodaru svetlosti i tame,uzvisenom bozanstvu koje je sam Isus Poslao da nas spase iz bede i siromastva...
Pa da nazovemo Trgove i ulice po njemu,skole i bolnice,univerzitete i domove kulture.
Za mene ce on uvek biti isti-agent iz Nemacke.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
necu mozda ja da vam finansiram faks vama i vasoj deci i da od moje plate ili firme ili od goriva koje tocim ili cigareta neko meni to skuplje naplacuje ili mi uzima da bi vama platio faks e pa nece moci ove noci

Ne verujem da su to od tebe ocekivali, ti pre svega ne zivis u drzavi o cijem je skolovanju rec, niti u toj drzvai placas porez. A gotovo sam siguran i da nisi skolovan u ovoj drzavi a po svemu sudeci ni u toj gde zivis.
« Poslednja izmena: 01. Maj 2007, 20:43:45 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa ja neznam nijednu drzavu razvijenu u ovom svetu gde je skolovanje besplatno ako mislis da je u pojedinim drzava besplatno a u stvari ne poznajes sistem te drzave pojedine zapadne drzave ti uzimaju i po 20 posto plate mesecno za porez i to ne ono sto placa gazda vec i na tvoju neto dobit ti stalno moras da izdvajas a i pored toga se faks placa to je isto kao kad bi neko imao platu 30000 i da ti svaki mesec uzmu 6 i onda ti kazu imas besplatno skolovanje e pa mlo morgen bezsplatno!
dali ste vi svesni sta govorite komunjare jedne da necu mozda ja da vam finansiram faks vama i vasoj deci i da od moje plate ili firme ili od goriva koje tocim ili cigareta neko meni to skuplje naplacuje ili mi uzima da bi vama platio faks e pa nece moci ove noci zna se samo privatni fakulteti i ultra giga mega talentovani ucenici dobijaju stipendiju na tim fakultetima i kraj price jok sad neko ko nezna sta ce od svog zivota i eto diglomu se upisao neki faks za koji ga nacelno boli uvo i ja cu sad da mu placam sobu hranu itd i jos ce se buni na pasulj vec hoce biftek!
Neces prikane ti nikome i nista da placas.Evo mi komunisti cemo od svojih plata da se skrpimo i platimo tebi skolovanje u nekoj Privatnoj osnovnoj skoli,kako bi naucio vec jedanput da stavljas znakove interpunkcije tamo gde treba.  Smile Eto,svi se solidarisemo sa tvojom nepismenoscu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bolje biti nepismen nego komunjara i nesposoban jel samo nesposobni u kapitalistickom svetu kukaju za komunizam!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Zar je toliko teshko nauchiti 7 padezha?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
nemojte da se svadjate. drzite se samo teme i nece vam izbrisati ono sto pisete. meni je komunista preko qrca mogu da ga popuse ali nemojte da pricate kako je sve u to vreme bilo lose komunizam moze da uspe na papiru a vako ne. ovaj sto je brani komunizam mojne sad da me izazas da ti skresem sve ono sto mislim mnogo me nerviraju njiova ubedjenja jer su zastarela i ne prolaze kod svih ljudi  Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Citat
Pa ti pisi sta hoces,to je tvoj problem...Sto kaze Slobodan Milosevic:"That is your problem,capitalist bastards!" Ovo "capitalist bastards" sam dodao... Smile Apsolutno besplatno nije bilo.Ali je bilo mnogo,mnogo manje nego sada.A posto vidim da sve preuvelicavas i da sada pominjes 7 000 i neki nepostojeci kurs evra u ono vreme,moram da ti kazem da je prostom racunicom svaki profesor i ekonomista pa i obican gradjanin izracunao da je skolovanje bilo smesno jeftino u odnosu na danasnja kapitalisticka vremena.

Tako da ako tebi nije nesto u redu sa glavom ili ako neke stvari zelis da zaboravis jer te bole,tresni glavom o beton.Ciljenice su cinjenice,a racunica je racunica...

"Ne, ne veruj u idole", a posebno one koji su zakopani na 1.5 u  svom sopstvenom dvoristu..
30 evra=60 maraka... komplikovano za racunanje, a?

Citat
Nisam ja burzujsko dete za razliku od vas provinciajlaca koji ste prodali traktor i prisljamcili  "demokratskoj omladini" i stranci, da bi imali privilegije posle pada Slobe. Smile I jos nesto 2001 si pomenula ti,a ne ja.Ja te samo citiram...

Provincijalci... hm.. pa, ko to ima komplekse sto su mu mama i tata tek stigli u grad...  Smile
U ostalom... zar komunisti nisu forsirali jednakost... pa samim tim brisali su i razlike izmedju sela i grada... Beograda i provincije...
Tz..tz.tz.. kako si nedosledan u svojim stavovima... strasno...
Ti si u stvari za klasnu nejednakost...  Smile
Takodje... ja sam rekla sledece godine... ako je skolska godina 1999/2000, sledeca je 2000/2001...
Upis je u junu, tako da se skolarine odredjuju negde u aprilu-maju...

Citat
Ma sta mi naprica lutko. Smile Jel to bese oni "socijalisti" iz Francuske koji imaju sve kapitalisticko u programu?!Oni zbog kojih su bili ulicni neredi u Parizu?!Ako njih briga za narod,onda je Zoran Djindjic bio pajtos sa Legijom Smile (a i bili su pajtosi jedno vreme).

Sasvim slucajno od tih kapitalista ste pokrali maksimu: "Liberté, égalité, fraternité"
Takodje, da nije bilo kapitalista, voljeni potlaceni Marks bi crko od gladi...
I na kraju... da nije bilo kapitalista, ne bi ni bilo radnika za cija se prava navodno borite...
Sto se tice naroda, u jednoj recenici si negirao sam sebe.. "onda su bili pajtosi, a bili su pajtosi neko vreme"...
Znaci... logika ti nije jaca strana...

Citat
A nacional-socijalizmu nemoj bolje nista da pises.To je dobro poznata kvalifikacija "nevladinih organizacija" za SPS.Ako su oni nacional-socijalisti,onda sam ja Hitler... Smile

Opet se vracamo na pitanje... Gde si ti ziveo 90-ih? U Diznilendu? Zemlji cuda? Zemlji dembeliji?  Smile
Sto se tice Hitlera, ne bi me cudilo da jesi...

Citat
U sto me pogodilo da li sam pravilno napisao prezime babe-dede(Gay aktivistkinje). Smile Sad si se odala...Cim ti ona ne smeta ni Gaso,a i iznosis kvalifikacije da je neko nacional-socijalista(a nemas pojma o toj ideologji),onda je ocigledno da si ti neka pripadnica te "Demokratske Srbije".Znas ono-Mi smo ruzni prljavi i zli,a vi lepi, pametni dobri... Smile

Turajlicka gej aktivista?
Sreco... ti bas nemas pojma gde zivis... Lepa Mladjenovic i Turajlicka su dve razlicite osobe...  Smile
Digni ponekad glavu sa Kapitala... znas... u stvarnom svetu postoje novine, radio aparati, televizori i jednom malo cudno sokocalo... kompjuter
Za Gasu sam rekla da je poznat na Pravnom kao totalno nebitan lik kome niko ne bi dao ni dve nacrtane ovce na cuvanje...
Sto se tice kvalifikacija, ti si upravo taj koji ih iznosi...
Takodje, vidim da je Gebelsova skola u punom zamahu u redovima mladih "socijalista"

Citat
Uf,uf...Ne!Bolje da sada sve damo po Zoranu Djindjicu-Velikom Reformatoru,gospodaru svetlosti i tame,uzvisenom bozanstvu koje je sam Isus Poslao da nas spase iz bede i siromastva...
Pa da nazovemo Trgove i ulice po njemu,skole i bolnice,univerzitete i domove kulture.
Za mene ce on uvek biti isti-agent iz Nemacke.

Jao... ma, sve je to jedna velika judeo-masonska-imas-prljave-usi zavera...
Tz..tz..tz.. jadni mi... svi nas mrze ...
Teku mi krokodilske suze...  Smile
« Poslednja izmena: 01. Maj 2007, 21:35:19 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne sanjaj svoj život, živi svoj san!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
@ Chelik_45

I dalje si zaludjen "svetskom  zaverom"protiv Srbije to su ti usadili Tito i SLobo,to su uradili da bi lakse manipulisali likovima kao sto si ti.....u te price ne veruju vise ni mala deca...Zoran je jedina svetlla tacka u novijoj istoriji Srbije po njemu i treba da se zovu trgovi ulice,pozorista,fakulteti,a ne po komunistima,parazitima i nesposobnjakovicima,koji su ziveli na tudji racun ceo zivot,koji su  upropastili ovaj narod njihovom nakaradnom ideologijom................i ti si sam produkt te pogresne ideologije.....
Citat
Citat
« Poslednja izmena: 02. Maj 2007, 00:54:29 od petar_86 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
Digni ponekad glavu sa Kapitala... znas... u stvarnom svetu postoje novine, radio aparati, televizori i jednom malo cudno sokocalo... kompjuter
ako je ovaj procitao kapital ili nesto drugo, ja cu da se ubijem odmah!
veze on nema ni sta je kapitalizam, ni sta je komunizam!
njemu je to samo fazon, lozi se na rage against the mashine, a njegova sobica je verovatno izlepljena posterima chea i kastra, pored toga sto je okrecena u nebo plavu!
na to dodas i posetu onim underground sajtovima, gde se prodaje instant komunisticka filozofija, pa price matorih sa radnih akcija, i eto napaljenika!

e, samo kad bi nasao devojku, mislim da trgo od tih idiotskih stavova!
« Poslednja izmena: 02. Maj 2007, 01:07:55 od Kamaro24 »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
kamaro 24,rece ti da treba komuniste unistiti...demokratski,nema sta!

moj cale i dan danas na reveru sakoa nosi petokraku zvezdu sa srpom i cekicem i clansku kartu skj...
bolje i tako nego da se sad folira kao vecina i da govori da nikad nije bio komunista...svi takvi su go*na...svi su oni u redu cekali priliku da se slihtaju copavom zagorcu...

pa ti sada unistavaj...kus jado...ne bi ni imao tu zgradu fakulteta da je nisu komunisti izgradili

nemoj pljuvati ljude koji su nekad bar imali nekakvu ideju...ispravnu ili pogresnu-to je nebitno...

kakvu sad imamo ideju...
« Poslednja izmena: 02. Maj 2007, 02:20:43 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:48:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.