Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 21:42:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Комунизам и комунисти  (Pročitano 15162 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
U svemiru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne sanjaj svoj život, živi svoj san!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
U svemiru.
Vrlo dobro znam gde sam i sta sam,samo se bojim da ti nisi ustanovio gde si i sta si... Smile

P.S.Cedo je davno zavrsio fax,da je ziveo u srecnijoj zemlji mozda bi i pre,ne bi se bavio "skidanjem"Milosevica!!I on uopste nije moj lider kako ti to kazes.Njegovo vreme tek dolazi.....
« Poslednja izmena: 02. Maj 2007, 16:43:38 od petar_86 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
I realizovali nam ideju o besplatnom skolovanju pa je tvoj lidercic mogao opushteno da studira 100 godina i da umesto na fakultet ide da sheta i palamudi ulicama.  Smile

nisam znao da je skolovanje u Srbiji besplatno Smile

ranije je mozda i bilo, ali bas zbog tih neprirodnih kredita. E twice, twice.... Smile
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa da mu nije bio sloba i da ga nije skidao nebi imao tu popularnost i nebi bio podpredsednik vlade i nebi imao pare koje ima iako on kuka da ih nema daleko od toga da sam ja bio protiv toga sto je ceda radio u to vreme ali da on jadan sad ispade zrtva slobinog rezima e pa nije nije on bio uspesan pa ga sloba sjebao vec je bio niko i nista i u njegovo vreme i post njegovo vreme je postao to sto jeste tako da neko ovde sazaljeva cedu i da ga zali je stvarno idiotski koliko i ideja o komunizmu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
I realizovali nam ideju o besplatnom skolovanju pa je tvoj lidercic mogao opushteno da studira 100 godina i da umesto na fakultet ide da sheta i palamudi ulicama.  Smile

nisam znao da je skolovanje u Srbiji besplatno Smile

ranije je mozda i bilo, ali bas zbog tih neprirodnih kredita. E twice, twice.... Smile
 Smile

Ajde bar jednom probaj da prochitash neku temu od pochetka a ne samo poslednju stranicu. Mozhda cesh tada imati shta pametno da kazhesh mada je i to slabo verovatno. Niko nije rekao da je shkolovanje u Srbiji besplatno nego da je bilo besplatno. je bilo=proshlo vreme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
ne mesajte svedski oblik kapitalizma i socijalizam!
nemaju oni toliko zajednickih stvari, socijalizam naginje ka utopiji, dok kapitalizam sa jacim socijalnim programom je realnost koja je sve vise zastupljenija.
kakva ce biti socijalna politika, zavisi od privrede koja ce moci to da plati a da se ne ugrozi rast!
« Poslednja izmena: 03. Maj 2007, 02:34:31 od Kamaro24 »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Ajde... bez odgovaranja na idiotske provokacije i spominjanja nekih parlamentarnih stranaka... drzite se teme...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Istorija je najbolja uciteljica,a ona kaze da je komunizam utopija i laz!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
nekima to nije dovoljno, prizivanje duhova proslosti samo znaci da neko zeli da ovo drustvo ne dozivi nikakav prosperitet i razvoj! idite na kubu, ostavite srbiju na miru!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
"Ne, ne veruj u idole", a posebno one koji su zakopani na 1.5 u svom sopstvenom dvoristu..
30 evra=60 maraka... komplikovano za racunanje, a?
Ma jel sigurno bilo skolovanje 7 000?!O tome se radi...A ne tu da mi prosipas price 30 evra=60 maraka i DOS na kraju ispadne najbolja vlada Srbije svih vremena! Smile

Citat
Provincijalci... hm.. pa, ko to ima komplekse sto su mu mama i tata tek stigli u grad... Smile
U ostalom... zar komunisti nisu forsirali jednakost... pa samim tim brisali su i razlike izmedju sela i grada... Beograda i provincije...
Tz..tz.tz.. kako si nedosledan u svojim stavovima... strasno...
Ti si u stvari za klasnu nejednakost... Smile
Ja mislim da bi neobrazovanima trebalo zabraniti da budu moderatori.:mrgreen:Komunisti jesu za jednakost,ali nisu da sve predju u gradove i rade u industriji.Tako je mozda bilo za vreme kapitalizma.Kod nas su dobro placeni i radnik u gradu i seljak na selu.A kad neko kao ti, pocne da mi sadi prazi luk i i okopava krompir ispred stambene zgrade na sred opstine Zvezdara,dodje mi da ga posaljem na selo.Tamo se to radi a ne u gradu.Nego vas su kapitalisti naucili da svi bezite u gradove,posto su sela prethodno osiromasili.Eto ti objasnjenja.

Citat
Sasvim slucajno od tih kapitalista ste pokrali maksimu: "Liberté, égalité, fraternité"
Takodje, da nije bilo kapitalista, voljeni potlaceni Marks bi crko od gladi...
I na kraju... da nije bilo kapitalista, ne bi ni bilo radnika za cija se prava navodno borite...
Sto se tice naroda, u jednoj recenici si negirao sam sebe.. "onda su bili pajtosi, a bili su pajtosi neko vreme"...
Znaci... logika ti nije jaca strana...
A znaci tu smo!Tu te cekam,posto sam te dovoljno isprovocirao da napises kako imas simpatije prema kapitalizmu. Smile Ono u Francuskoj su bila druga vremena.A maksima nije potekla od kapitalista,nego od pobunjenog naroda koji ce godinama kasnije postati ono sto su sada- Komunisti u Francuskoj.A sto se tice odbrane Djindjica,nastavi da ga branis,sad otkrivamo ljudima ko su ti "objektivni" moderatori.Smile
Citat
Opet se vracamo na pitanje... Gde si ti ziveo 90-ih? U Diznilendu? Zemlji cuda? Zemlji dembeliji? Smile
Sto se tice Hitlera, ne bi me cudilo da jesi...
Bas mi je bilo super 90-ih...Smile Da ja sam Adolf licno,a ti si Eva Braun. Smile

Citat
Turajlicka gej aktivista?
Sreco... ti bas nemas pojma gde zivis... Lepa Mladjenovic i Turajlicka su dve razlicite osobe... Smile
Digni ponekad glavu sa Kapitala... znas... u stvarnom svetu postoje novine, radio aparati, televizori i jednom malo cudno sokocalo... kompjuter
Za Gasu sam rekla da je poznat na Pravnom kao totalno nebitan lik kome niko ne bi dao ni dve nacrtane ovce na cuvanje...
Sto se tice kvalifikacija, ti si upravo taj koji ih iznosi...
Takodje, vidim da je Gebelsova skola u punom zamahu u redovima mladih "socijalista"
Turajlicka i jeste Gay aktivistkinja i podrzava sve proteste "nevladinih organizacija"(organizacija vlade i zemalja EU) Smile A posto smo konstatovali da si pristalica liberalnog-kapitalizma,skini zastavu SFRJ sa petokrakom.To tebi ne treba.Smile
Citat
Jao... ma, sve je to jedna velika judeo-masonska-imas-prljave-usi zavera...
Tz..tz..tz.. jadni mi... svi nas mrze ...
Teku mi krokodilske suze... Smile
Pa nemojte onda da se ljutite dok gledate advokate odbrane preko TV-a o cemu pricaju.O tome je pricao i Duci Simonovic pa mu je zabranjeno da se pojavljuje na TV-u dozivotno.On je o tome govorio par dana posle ubistva.

Zato vi ne volite pesmu Danke Deutchland! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 21:42:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.