Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 23:31:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komunisticki revolt!  (Pročitano 38713 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
bice ovo zanmiljivo, od sad pratim ovu temu definitivno Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
Citat: camilio
Pozdrav svim drugaricama i drugovima, (od ostalih ko hoce neka prihvati pozdrav)
unapred se izvinjavam zbog malog zastoja u internet radu, ali rad na terenu je nekad vazniji i delotvorniji. Druze Mimic, vidim da se dobro drzis i rasturas bandu, samo moras paziti, kapitalisti su perfidni i vlast nece nikad predati bez borbe tako da nema milosti prema njima, DO KORENA!!!! Da su nasi predhodnici to uradili mi sada nebi imali problema, ziveli bi u socijalizmu i pripremali bi se za KOMUNIZAM! Ostale, bi zamolio da vode malo ozbiljniji dijalog jer mi komunisti se trudimo da ova soba bude jaka, da iz nje vrvi znanje, ideje, kompromis i pobeda.
SMRT FASIZMU, SLOBODA NARODU!!!  :snipersmile:

Ajde bezi bre unistili ste bre ovu zemlju...sad se josh shamarate sa nekim idejama, kompromisom ?!?!?-->hahah...pobeda definitivno nikada vishe
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
Druze camilio hvala na vasoj podrsci. Mi sinovi socijalizma moramo se drzati zajedno u ovim teskim vremenima, kada kapitalizam zamracuje nase ideje slobode i jednakosti. Vreme je da se udari tamo gde najvise boli. Oni se pravdaju da je demokratija savrsena sloboda. Pitajte se samo kako je bilo jadnim crncima kada su izgradjivali tu jadnu demokratiju? Ja predlazem da se centar delovanja nase politike usmeri ka Kini. Jeste da su u proslosti imali problema, ali su sada na putu da kumunizam postane pojam koji ce spajati sve radne ljude ovog sveta. DOBRO DOSLI< DRUGOVI KINEZI!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
Cekaj..zezash se ..zar ne ?Smiley))))
Prvo brkash pojmove....komunizam i socijalizam..pa opredeli se...ako vetj furash na komunizam ono....skontaj da je to ono sto su preuzeli neki boljsevici u zelji da naprave sistem...Marx iEngels se verovatno okretju u grobu...njihov naucni socijalizam koji su razvijali u cisto teorijskom smislu...doziveo je neku cudnu mutaciju ..tj uzet je kao osnova ali samo u nekom pojavnom..citaj ala parola smislu...i na taj nakaradan nacin ..mutirao u neki sistem pod nazivom komuniza....Crnci su se borili za svoja prava a ne konkretno demokratiju....ne znam zasto to uzimash kao primer..kakve to veze ima sa komunizmom..pa u krajnjoj liniji i demokratijom...inace...nisa bash video da je neko tvrdio da je demokratija savrsen sistem...toga nema..takvo nesto kao savrseno ne postoji..tako da ono.....organizuj se malo:)))))
Sto se Kine...mislim da si znacajno pogresio...Kineski rezim je odavno shvatio da mu nema opstanka po tekutjem stanju stvari u svetu a pod nekadasnjim komunistickim rezimom koji je vladao tamo...i sada on ima neke naznake komunizma..ali polako klizi ka nekim zapadnjackim sistemima..najbolje se vidi iz primera upliva mnogobrojnih kompanija u Kini...nema vishe zatvaranja sa jedne strane..a sa druge to znaci i prihvatanje nekih normi funkcionisanja sistema koji do tada nije postojao kod njih..Uostalom da im je rezim tako dobar..ne znam zasto ga onda nisu sproveli i u Hong Kongu..nego su mu dali potpunu autonomiju.u smislu - jedna zemlja dva sistema.....citaj...nisu ludi da uniste nesto napredno...nesto sto nije savrseno..ali sto donosi rezultate (pozitivne) sa tekutjim sistemom koji vlada kod njih..to je samo josh pokushaj .."poslednje dinastije komunista" tako da se zrazim ...da se odrzi na vlasti sto duze..i da odrzi takav sistem..koliko toliko....ali jednom zapocet proces se vishe ne moze zaustaviti..i samo je pitanje vremena kada tje dotji do potpunog prelaska na drugi sistem..ili neki novi...novi da..ali sigurno ne u smislu veze sa starim....
toliko o tome...zasad:)))))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nemojte da ste takvi Smiley
Komunizam u teoriji zvuci fenomenalno, jedini je problem ljudksa priroda Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
pa bash zato....jes lep u teoriji..ali neki su se zdali da ga bace u praksu..znajutji ljude...bitje katastrofa....Smiley)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nisu mogli znati da ce se i u idealizovanom drustvu naci budala...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
i budala...a i generalno....mislim da je to sastavni deo ljudske prirode..sa su glupi, pokvareni,korumpirani....itd....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Frojdovska gramzivost definise coveka kao drustveno bice.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
...ja bih tu vishe ukljucio Eriha Froma...ima jedna jako dobra knjiga na tu temu od njega "Anatomija ljudske destruktivnosti"
odlicna knjiga ....preporucujem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 23:31:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.