Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 16:22:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komunisticki revolt!  (Pročitano 38939 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1197
Citat: mimic
Druze, cinimi se da ste me pobrkali sa nekim....

Otkada komunisti persiraju?
Opste je poznato da ste gomila polupismenih pljackasa! Mislim, mozda ste napredovali! U onim crkvama koje ste krecili da bi napravili stale! Bila je pokoja i skola, pa.....!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
O.K ajd pa ako hoces prikljuci se nasoj borbi za bezklasno drustvo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
mozda je skontao da sam stariji..ali ako je od te fele..crvene..ne postuju ni starije...Smiley)))..pa ono...kapitaljizm je boljshi Smiley))
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
Postujem ja starije ali znas kao kaze se, na maldima svet ostaje. Mozda ja donosim nesto novo, nesto bolje. Ko kaze da su stare ideje uvek one prave, da savrsenije od toga nepostoji. Ja nudim drustvo u kome neces brinuti za sutra, samo ces se pokoravati volji drustva. Jedinka nije bitna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1197
Citat: mimic
... Ja nudim drustvo u kome neces brinuti za sutra, samo ces se pokoravati volji drustva. Jedinka nije bitna.

Cisto mi je drago sto si to rekao! Isto mi je drago sto si mi rasvijetlio neke stvari! Mislio sam da je drustvo u funkciji jedinke, a ne da su jedninke tu samo da popunjavaju prostor!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
Jedinka je tu da sledecoj jedinki stvori bolji svet, da se zrtvuje za bolje sutra. Da se bori da sutra vise ne bude tog zrtvovanja. A sta ce mo sa hiljadama godina bezdusnih ratova za demokratiju. Vojske nesluze za mir.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
da se pokori a ?..pa de je tu sloboda misljenja.....a?...ok kontam te...ipak u mladosti su svi vishe socijalisti..a kasnije se preorijentishu..mada ja nesto i nisam imao izrazen taj momenat..verovatno zahvaljujutji proslom rezimu..Smiley)))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
Sloboda misljenja.. ha ha.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
sloboda misljenja....bre ....smeshno ali --->Jedinka je tu da sledecoj jedinki stvori bolji svet, da se zrtvuje za bolje sutra.-----> mislim ono...pa sad vidi sta je smeshnije Smiley)))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
Pozdrav svim drugaricama i drugovima, (od ostalih ko hoce neka prihvati pozdrav)
unapred se izvinjavam zbog malog zastoja u internet radu, ali rad na terenu je nekad vazniji i delotvorniji. Druze Mimic, vidim da se dobro drzis i rasturas bandu, samo moras paziti, kapitalisti su perfidni i vlast nece nikad predati bez borbe tako da nema milosti prema njima, DO KORENA!!!! Da su nasi predhodnici to uradili mi sada nebi imali problema, ziveli bi u socijalizmu i pripremali bi se za KOMUNIZAM! Ostale, bi zamolio da vode malo ozbiljniji dijalog jer mi komunisti se trudimo da ova soba bude jaka, da iz nje vrvi znanje, ideje, kompromis i pobeda.
SMRT FASIZMU, SLOBODA NARODU!!!  :snipersmile:
IP sačuvana
social share
Do konacne pobede, zauvek!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 16:22:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.704 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.