Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Комунистичка ''будућност'' Србије  (Pročitano 2747 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...nisu imali sve do 1944.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Qtek 小米
Gambi zašto su ti "ustaša" i "komunisti" idu uvek zajedno? Ustaše su hteli nezavisnu, čistu Hrvatsku dok komunisti Jugoslaviju i bratsvo i jedinstvo...ili jednostavno nisi našao bolju sinonimu za Hrvate, jer čini ,i se da si zaboravio naziv susednog naroda  Smile
Хрвати знају само за једну идеологију, а то је усташка идеологија и мржња према Србима т.ј. својим правим коренима.
Хрват пацифиста, европејац или комуниста никада неће критиковати хрватски фашизам, они никада неће искрено веровати у ту идеологију коју јавно заступају.
Уосталом где су ти поштени Хрвати мондијалисти, комунисти шта год, који би рекли ''олуја је геноцид, Србима смо требали да дамо АП, а ако се отцепе онда и да их признамо''.

Са друге стране Тито је доказао своју србофобију, ратовао је против Србије у првом св. рату, стварао је СФРЈ на штету Срба и Србије.
А ово његово копиле још тврди како Тито није писао устав из 1974. и да су му то подметнули Срби, а он јадан није смео ништа.
 Smile
Доста ми имамо Чедиста и Тадићеваца, само нам треба још један који ће да додатно отупљује  националну свест Срба.
И случајно се појавио баш пред попис ? Па зна се ко ће да се упеца на југословенство глупи Срби, ко ће други.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
@Gambi je u pravu,ne trebaju nam te budale.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
samo vas posmatramo

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
jedno je socijalizam i to u oblicima koji mogu da budu uspesni,a drugo ovo proseravanje i zajebavanje koje ovi oce da opet uspostave ovde.

problem je u onome o cemu sam vec pisao-sto ljudi ne shvataju da nema "kopiranja" sistema,ne moze se uzeti i prekopirati sistem od nekog drugog,jer to jednostavno ne radi.nego se mora adaptirati za odredjene uslove i odredjenu drzavu.i to vazi za sve ideologije i politicke sisteme.samo sto mnogi ljudi to ne shvataju.

shvataju da ne moze svako da nosi svaciju odecu,i da ne moze svako da jede isto sto i svako drugi,ali ne shvataju da ne moze jedna drzava da "nosi" identican sistem kao i neka druga.

drzava je kao organizam-nesto sto nekom drugom koristi,ne mora obavezno da koristi i tebi.nego ga moras doraditi.

ali,ne,svi samo oce "copy-paste".Ovi sadasnji bi od EU i njene "demokratije"(demokratije malo sutra),a ovi bi od Tileta i trenutno nepostojece drzave.
« Poslednja izmena: 06. Jan 2011, 13:54:07 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Са друге стране Тито је доказао своју србофобију, ратовао је против Србије у првом св. рату, стварао је СФРЈ на штету Срба и Србије.

Sada, da li znas koliko Srba iz Austrougarske je ratovalo protiv Sbije u I sv. ratu  Smile
Drugo, da je toliko voleo Hrvate, dao bi im Bosnu ili barem Hercegovinu ili Srem, ali im je porucio da ce da dobiju drzavu kad Sava krene uzvodno...
Jasno, al ajde nek se laprda. Tito je bio i prosao, SFRJ bila i prosla, ostalo je istorija, Kao i komunizam, nema vise ni komunista ni partizana a ovo par metuzalema ce po bioloskim zakonima ubrzo da nas napusti. Postoji gansta antfa anarhisti koji dizu revoluciju i lajkaju na FB-u... Nema vise ni Hitlera ni Staljina ni ostalih a sume su ionako posecene od 1941. Neko nek se mlati prazna slama.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

Sada, da
li znas koliko Srba iz Austrougarske je ratovalo protiv Sbije u I sv. ratu  Smile
Drugo, da je toliko voleo Hrvate, dao bi im Bosnu ili barem Hercegovinu ili Srem, ali im je porucio da ce da dobiju drzavu kad Sava krene uzvodno...
Jasno, al ajde nek se laprda. Tito je bio i prosao, SFRJ bila i prosla, ostalo je istorija, Kao i komunizam, nema vise ni komunista ni partizana a ovo par metuzalema ce po bioloskim zakonima ubrzo da nas napusti. Postoji gansta antfa anarhisti koji dizu revoluciju i lajkaju na FB-u... Nema vise ni Hitlera ni Staljina ni ostalih a sume su ionako posecene od 1941. Neko nek se mlati prazna slama.
...koliko je to Srba iz austrougarske,ratovalo protiv Srbije u I sv.ratu?
...pa u tom trenutku dao im je dobru osnovu za sve ono sto ce se kasnije desiti
...tito je bio i dok je bio SFRJ je trajala,nije proslo ni cela decenija,a mrznja je vrila medju  dojucerasnjom bracom,koji su trebali bit po svemu jednaki
...ako iko mlati,mlatis je ti,kao da za to dobijas lovu,jebote?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

...koliko je to Srba iz austrougarske,ratovalo protiv Srbije u I sv.ratu?

Jednom recju, mnogo. Pogledaj kolko je Srba tada zivelo u AU i koliko je bilo sposobnih za vojsku a od toga da uzmemo da je 10% dezertiralo ili bilo u toj mogucnosti.
Inace, ne verujem u vampire da mislim da ce Tito da makne onu plocu pa da izidje pa da se kadrovima tresu gace a komunizam danas je da se nosi majica sa likom Che Gevare, proslo je vreme revolucija, odavno, cak i u Africi. Znaci, nema Tita, nema partizana i nema Jugoslavije niti ce toga vise biti.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
...@shkorpionE,mozes sve i svasta da mi napises,ali to da sam komunista,mislim stvarno?
mene,zabole za Josku i za sve njegove istomisljenike.Beograd trpi takav sljam,da je on(Joska)skroz
beningan.ali,kad je vec ubedjen,da mu je deda ¨vodio¨ pravu politiku,ako je vec toliko ubedjen,da je sve vise i vise onih,koji bi se rado nasli okupljkeni pod istim barjakom,zajedno sa njim i dedinom slikom.nista ne kosta,da iznajmi kombi,utovari u njega sve  rekvizite,dadinu sliku u marsalskoj uniformi,par stafeta,zastavu....i ostala sranja,i pravac trg bana Jelacica.megafon i idemo: ...¨dragi zagrebcani,dosao sam da vas upoznam sa dedinim idealom.........¨.u beogradu ga niko ne dira,ima svoje goste i publiku,pa zar mu to nije dosta?nego jos i soli po ranama,koje je napravio njegov deda i dedini istomisljenici.
@shkorpionE ono mi se vredjamo i sve,ali to etiketiranje ja komunista,to sad i pusti tu zajebanciju!inace prijavicu te modovima,adminima,vizorima...... i ostalim vedere i oblace forumom,ako budes nastavio sa takvim uvredama.
A kada sam ja tebe molicu fino optuzio za komunjarstvo?
Ja sam Gambiju napisao da osnuje zajedno sa Joskom Brozom stranku srpskih komunistickih laprdatora.
Ti izgleda imas fobiju od moje malenkosti?
ja sam samo jednog optuzio za komunjarstvo i to usadjeno u jaja, ali taj me vec svojevreno prijavio, pa sam odlezao kaznu. Da nije bilo mejlova da se vratim, ne bih se ni vratio.
Takodje sam jednom svojevoljno prestao da postujem, jer je kvalitet politickog foruma skroz opao.
Inace Joska je jedan simpatican bezopasan covek.Odrastao kao beogradski mangup, u senci svog dede i oca.
Ne zaboravi da mu je otac bio Geroj Savjetskogo Sajuza i da nije kintu uzeo od Jugodrzave, jer je imao Sovjetsku penziju.I deda i tata mu jurili dobre zenske, nije ni on daleko od toga a komunizam mu dodje kao neki hobby.
On to bre osnovao da zavodi zenske.Zamisli koliko tek dobrodrzecih pedesetogodisnjakinja bi se rado jebale s njim.To je svrha bato, kako ne razumes?

Inace razumem perfektno coveka. I ja sam radio drustveno koristan rad, kad sam mogao da kresem pet puta dnevno a ujutro jos da ga izdrkam.
Da nisam to radio, ne bi primiriso zensko dupe, a moras priznati u tim godinama to je jako frustrirajuce. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Jan 2011, 19:13:06 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
....Laprda i on kao i ti Gambi. Mozete slobodno u jednu te istu partiju.SKL: Srpski Komunisticki Laprdatori. Smile Smile Smile
... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: tinypic

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.