Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komšiju ubio nožem pa izgazio kolima  (Pročitano 2149 puta)
02. Maj 2006, 19:54:52
Moderator
Superstar foruma


Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Nezapamćen zločin u selu Brović u opštini Obrenovac
Komšiju ubio nožem pa izgazio kolima


BEOGRAD - Zoran Jovanović (45) iz Brovića kod Obrenovca, prekjuče popodne je nožem ubio poznanika Ljubivoja Jovanovića (73) iz istog sela, a zatim je nekoliko puta automobilom prešao preko njegovog tela.

Zločin kakav se odavno ne pamti u tom kraju dogodio se posle prepirke oko plaćanja kobasice koju su zajedno naručili u trgovini.

Pre zločina, Jovanovići su sedeli ispred prodavnice u Broviću i razgovarali uz piće. Posle izvesnog vremena, Zoran i Ljubivoje su ušli u trgovinu u nameri da kupe nešto za jelo. Odlučili su se za srpsku kobasicu, ali kada je trebalo da plate počela je svađa.

- Ljubivoje je rekao da nema novca, a Zoran je odbio da plati 200 dinara. Ljubivoje je čak rekao prodavačici da mu zapiše taj dug, ali je Zoran bio besan, pa su odustali od kupovine i izašli iz lokala - pričaju meštani Brovića, koji su prekjuče popodne sa Jovanovićima sedeli ispred prodavnice.

Ljubivoje je ponovo seo na klupicu ispred prodavnice, dok je Zoran izvadio nož iz svoje „opel korse“, parkirane ispred lokala. Kratko vreme držao je nož u rukama, gledao ga, a zatim je seo u automobil i odvezao se. Ljubivoje je još nekoliko minuta sedeo sa društvom, a zatim je krenuo kući, gurajući bicikl.

- Na 150-tak metara od prodavnice, Zoran je Ljubivoja sačekao u automobilu. Izašao je iz „korse“ i nesrećnog čoveka, koji nije mogao da pomera desnu ruku, nožem ubo pet puta u grudi. Ljubivoje je pao, a Zoran je seo u „korsu“ i nekoliko puta prešao preko mrtvog tela. Ljubivoje je bio toliko unakažen da niko nije mogao da ga prepozna- pričaju meštani.

Zoran se zatim odvezao kući, ispričao maloletnoj ćerki šta je uradio, i ponovo se vratio do prodavnice. Tamo je mirnim glasom rekao: „Uradio sam ono što sam hteo“. Ubrzo je došla i policija i uhapsila ga.

Ljubivojev brat Tomislav, koga je o ubistvu obavestila policija, kaže da je prizor bio jeziv.

- Nisam mogao da prepoznam brata. Lice mu je bilo smrskano, svaka kost na telu polomljena. A kada je Zoran autom prelazio preko Ljubivojevog tela, pocepao mu je i svukao svu odeću. Na njemu su ostale samo cipele - priča Tomislav.

On kaže da Ljubivoje nije bio u sukobu ni sa kim od meštana, pa ni sa Zoranovom.

- Ljubivoje je voleo je da popije pivo, ali se nikome nije zamerao. Nije išao ni kod komšija, da im ne bi dosađivao - kaže Tomislav.


Izvor: Blic / A. Ž. Adžić
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Ubio komšiju, pa ga gazio autom

OBRENOVAC - LJubivoje Jovanović (54) ubijen je u nedelju popodne, ispred seoske prodavnice u Broviću kod Obrenovca, posle svađe sa komšijom Zoranom Jovanovićem (44). Zoran Jovanović je LJubivoja pet puta ubo nožem, a potom je njegovo telo gazio i vukao automobilom. Prema svedočenju očevidaca, komšije su zajedno pile ispred seoske prodavnice, a potom se posvađali.

- LJubivoje i Zoran su se posvađali oko toga ko će da plati kobasicu, koju su hteli da kupe i pojedu, pošto je alkohol počeo da ih hvata. Zoran je od LJubivoja tražio da on plati, a ovaj je tvrdio da nema para jer nije dobio penziju - kažu očevici ovog bizarnog događaja. Prema njihovom svedočenju, Zoran je otišao iz prodavnice i automobilom u nepoznatom pravcu, a za njim je biciklom krenuo i LJubivoje. Stotinak metara od prodavnice, Jovanovići su se ponovo sreli, i tu je Zoran izbo LJubivoja nožem, a potom se iživljavao gazeći i vukući automobilom njegov leš.

- LJubivojeva glava bila je potpuno smrskana, a Zoranov automobil "opel korsa" prekriven krvlju. LJubivojevo telo je zbog gaženja bilo potpuno izmasakrirano, tako da od njega nije gotovo ništa ostalo - kažu očevici događaja. Zoran Jovanović se sam prijavio policiji posle počinjenog ubistva, a prema rečima njegove rodbine, bio je mentalno bolestan. Inače, Zoran i LJubivoje su se upoznali dan pre ubistva, iako su odrasli u istom selu, pošto je Zoran živeo na Zlatiboru.

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma


Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Ubio zbog kobasice
Zoran Jovanović iz Brovića kod Obrenovca ubio komšiju Ljubivoja Jovanovića jer nije hteo da mu kupi kobasicu. Pet puta ga izbo nožem, pa kolima prelazio preko njegovog tela!

BEOGRAD - Zoran Jovanović (44) iz Brovića kod Obrenovca ubio je komšiju Ljubivoja Jovanovića (52), koji nije hteo da mu kupi kobasicu u prodavnici! Ovaj bizarni zločin dogodio u nedelju po podne kada se Zoran iznervirao što njegov prezimenjak nije hteo da mu kupi srpsku kobasicu u radnji ispred koje su prethodno sedeli i pili! Posle svađe, Zoran je na seoskom putu najpre pet puta nožem izbo Ljubivoja, a onda preko njegovog tela nekoliko puta prešao kolima! Posle zločina, Zoran se vratio u prodavnicu, gde je hladnokrvno rekao šta je uradio. Ubica je ubrzo uhapšen i njemu je određen pritvor.
Ubica i njegova žrtva su pre tragičnog događaja zajedno sedeli na klupi ispred prodavnice, koja se nalazi na ulazu u selo. Popivši veću količinu alkohola, komšije su ušle u prodavnicu želeći da kupe nešto da pojedu. Zoran je tražio da kupe srpsku kobasicu, ali mu je Ljubivoje rekao da sutra prima penziju i da nema da plati. Zoran se naljutio, istrčao iz prodavnice i vratio se sa nožem. Međutim, već sledećeg trenutka je seo u svoju "opel korsu" i otišao.
- Pola sata kasnije iz prodavnice je krenuo i Ljubivoje, gurajući bicikl pored sebe, ali ga je dvesta metara dalje čekao Zoran. Kada mu se komšija približio, on je izvadio nož i zadao mu pet snažnih uboda. Da bi se uverio da je Ljubivoje mrtav, seo je u auto i nekoliko puta kolima prešao preko njegovog tela! Smrskano telo izgledalo je kao da je prošlo kroz metalnu presu - kaže jedan od meštana Brovića.
Ljubivojev brat po ocu, Tomislav, prvi je video mrtvog brata.
- Policija me je odvezla ne mesto gde je ubijen. Zgrozio sam se kada sam prišao. Jedva sam prepoznao brata! Lice mu se jedva prepoznavalo, grudni koš je potpuno bio izlomljen! Gornji deo tela ležao mu je na putu, dok su noge stajale u kanalu. Auto je stajao pored, poprskan krvlju - kaže za Press Tomislav.
On napominje da je njegov brat bio omiljen u selu, jer je od velike penzije koju je primao častio koga kod je stigao.
- Moj brat je radio u Kanadi i zato je imao veliku penziju. Bio je takav da pare nije žalio. Uvek je čašćavao, pogotovo decu. Verujem da se Zoran naljutio na njega jer je mislio da ima para i da neće i njega da časti. A on mu je lepo rekao da sutra prima penziju i da nema para kod sebe. Ali bolestan um nije imao mira - kaže Tomislav Jovanović, i dodaje da se Zoran nakon ubistva vratio u prodavnicu i tamo svima rekao da je "uradio ono što je želeo".
- Zoran je i ranije pravio probleme. Pre nekoliko godina policija mu je oduzela automatsku pušku, jer je znao da puca noću, a tim oružjem jednom je pucao i na svadbi. Međutim, to nije bilo dovoljno da se zlotvor smiri - kaže Tomislav.
Zoranova majka Draginja Jovanović kaže da njen sin nikada ranije nije ni udario čoveka.
- Čekala sam u nedelju da se vrati i strahovala sam da mu se nije nešto dogodilo. Otišao je davno po majstora i nije se vraćao. Zazvonio je telefon i znala sam da je nešto. Ćerkina unuka mi kaže: "Živ je Zoran, ali je ubio čoveka!" Gorka sam majka postala - jedva je izgovorila Draginja Jovanović, stežući grlo od suza.
(A. Đ.)

Loši porodični odnosi

I ubica i njegova žrtva, koji inače nisu rođaci, nisu imali sređene porodične odnose. Ubijeni Ljubivoje Jovanović se nakon 32 godine provedene u Kanadi 2003. godine vratio u Brović, ali bez supruge, dece i unučića, koji su ostali da žive u inostranstvu. Oni su planirali da posete Ljubivoja, ali su sada odustali od dolaska, pa se neće pojaviti na njegovoj sahrani.
Zoran Jovanović je sa ženom i dvoje dece živeo na Zlatiboru, ali je zbog čestih neslaganja u braku dosta vremena provodio kod majke u Broviću. Tu je, prema rečima Draginje Jovanović, imao puno posla na porodičnom imanju. Tokom vaskršnjih praznika cela porodica je bila na Zlatiboru, nakon čega se Zoran sa ćerkom Danijelom vratio nadomak Obrenovca, dok je sin Danijel ostao kod majke.


Izvor: Press
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.