Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komentatori Svetskog prvenstva 2010  (Pročitano 102992 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
O jebo vas zivot, 5 strana prepucavanja, a nema mene da objasnim  Smile

Dakle:

Predrag Bajcetic i Predrag Milinkovic su duo blesana sa Eurosporta koji prenosi curling, bocanje, i ostale atraktivne sportove na Eurosportu. Ostali su upamceni po nenormalnim prenosima sa Africkog kupa 2008-e, pa su ih neki i pljuvali posle toga (zvali crnce camugama  Smile), ali su bez ikakve dileme 100000000 na sesti puta zanimljiviji od svih komentatora koji ce raditi prenose SP.

Ova druga dvojica sa radija JAT sto su prenosili derbije su Ivan Mladenovic i taj buljavi kome sam zaboravio ime. Obojica navijaju za Zvezdu, ali su radi fore na suprotstavljenim stranama. Taj buljavi je presao na SOS, pratio Partizan, pa se nekom pateticnom izjavom povukao sa istog (mislim da nije u pitanju bio sukob sa Dragisom Kovacevicem, nego su ga napusavali grobari, vrlo verovatno jer su saznali za koga navija). Ovaj drugi, Mladenovic, je na Eurosportu, jos uvek radi prenose.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Дакле јасно је свима да ће Аца Стојановић коментарисати утакмице наше репрезентације (што је чинио цео квалификације), али не и остале утакмице (хвала богу).

Nece i ostale utakmice? Smile Smile Smile zar da svakodnevno ne slusam onaj zvucnoumilni glasic... ovo je raspad... necemo onda znati da je Bufonu prababa igrala ragbi, pradeda heklao, komsinica bila najbolja u bacanju kamena s ramena... itd itd itd... Smile mislim stvarno! Mijaljevic Smile

Sarenac je u studiju, on ce voditi emisiju (sa jos jednom voditeljkom, ne znam kojom) pred svaku utakmicu... cini mi se da sam tako cula juce.
« Poslednja izmena: 07. Jun 2010, 12:22:31 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Sony 
u svakom slučaju biće interesantno ko god bude komentarisao mečeve , nadam se samo da će one emisije uoči utakmica biti iole zanimljive , na prošlom evropskom i svetskom prvenstvu uopšte nisu bile interesantne....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
Poucko , opusti se, naravno da nece biti zanimljive.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Sony 
znam i ja to uvek iste i veoma dosadne priče koje smo 100x najmanje čuli... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Predrag Bajcetic i Predrag Milinkovic su duo blesana sa Eurosporta koji prenosi curling, bocanje, i ostale atraktivne sportove na Eurosportu. Ostali su upamceni po nenormalnim prenosima sa Africkog kupa 2008-e, pa su ih neki i pljuvali posle toga (zvali crnce camugama  Smile), ali su bez ikakve dileme 100000000 na sesti puta zanimljiviji od svih komentatora koji ce raditi prenose SP.

Zaboravio si da napiseš za njih dvojicu kako onanišu na sam spomen omiljenog im tima Liverpula ili igrača koji je igrao ili igra u tom timu...  Smile

Muka mi je kad gledam i slušam Arsenal TV na Areni pošto su Milinkoviću dali to da komentariše...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Da li neko zna da li ce neki kanal prenositi besplatno utakmicu Srbija-Gana na hotbirdu?Hvala
Ps. Izvinjavam se za off topic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Mislim da bi pravi covek za prenose bio Nedeljko Kovinjalo...covek je nevidjeno zabavan  Smile...salu na stranu,licno bih voleo da to budu oni likovi sa eurosporta...bar bi se svi lepo ismejali,ako nista drugo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Da li neko zna da li ce neki kanal prenositi besplatno utakmicu Srbija-Gana na hotbirdu?Hvala
Ps. Izvinjavam se za off topic

ZDF
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson K510i
A sta je sa Gojkom Andrijasevicem?  Smile
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.