Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komentari(pohvale, kritike, želje, predlozi..)u vezi rada ovog podforuma  (Pročitano 37526 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
ovaj pdf je ostao bez duse
samo suhoparno tumacenje astrologa,koji sebe reklamiraju...
sto se vidi i po broju clanova koji ga posjecuju

nekad je bilo i po 35 clana....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Ja stvarno ne razumem da dva meseca moderatori ne mogu da ubace natalne karte u indeks natalnih, da ne mogu da ubace pravila podforuma koja sam im za DZ napisao a da ne pricam o stvarima koje sam pisao na prethodnim stranama ove teme, posle se pitamo sto nema clanova  Smile
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Za tvoja pravila smo ti jasno odgovorili na prethodnim stranama ali ti izgleda ne pamtiš dobro, pa se vrati i pročitaj..

A natalne karte ćemo ubaciti kada stignemo, ti ionako nisi tu po mesec dana pa se pojaviš jedan dan i ostavljaš ovakve komentare.

I ne znam šta se uopšte više busate sa tim članovima, jeste forum bio jedno vreme posećeniji ali to su uglavnom bili ljudi koji kao i sada traže odgovore na svoja pitanja. Sada odgovore dobijaju brže jer ima ko da im odgovori, pa neka je to i kratak odgovor i zbog toga je manja gužva na forumu. Na prste mogu da vam nabrojim osobe koje su se bavile astrologijom i koje su ostavljale neke kvalitetnije odgovore ovde.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Moderatori, ja zelim da pohvalim vas rad i trud, jasno mi je da nemate vremena kao i svako od nas...

Citat
Za tvoja pravila
To nisu moja pravila nego potencijalni pravilnik ovog Burek astro foruma.

Citat
smo ti jasno odgovorili na prethodnim stranama ali ti izgleda ne pamtiš dobro, pa se vrati i pročitaj..
Nije odgovoreno jer bi ti sad to citirala.  Smile

Posto vi nemate vremena ja cu da otvorim temu, napisem sta treba a vi je topujte.

Citat
A natalne karte ćemo ubaciti kada stignemo, ti ionako nisi tu po mesec dana pa se pojaviš jedan dan i ostavljaš ovakve komentare.
Natalne karte treba da budu ubacene ne zbog mene sto nisam tu mesec dana nego zbog toga sto ste vi moderatori a ja sam vam to napomenuo pre dva meseca.

Ne vracam se u proslost da razmatram "sta bi bilo kad bi bilo" nego sta sad moze da se promeni.

Tri ste moderatora, jedan da sredi top teme i izbaci nepotrebne, drugi da sredi indeks natalnih a treci da izvrsi podelu foruma na nekoliko dela...  i eto cas posla dobijemo nesto novo (dva sata je sasvim dovoljno) Smile

« Poslednja izmena: 02. Jun 2008, 18:31:32 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Fatalan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Imaš opomenu da ovo više ne radiš. Pravila odredjuju moderatori ovog podforuma i to onda kada se dogovore. Ti samo možeš da predložiš u ovoj temi šta imaš, i ako ti taj predlog nije već 100 puta odbijen, slobodno piši.

Nisam ti citirala zbog toga što sam ti 100 puta napisala šta može a šta ne može i javno i preko privatnih poruka.

Ne moraš da nas da podsećaš šta treba a šta ne treba, mi radimo koliko možemo i kad možemo.
« Poslednja izmena: 02. Jun 2008, 18:36:03 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Gosn. fatalni... zasto ne pokrenete svoj sajt i nametnete svoja pravila.
Ovde Vase mesanje i pametovanje nije dobrodoslo. Pa, sad vidite... ili se drzite nasih pravilia ili trazite neki drugi topli kutak.
Mene ne zanima. I ne zanima me Vas odgvor. Privatno ili javno. Bicete ignorisani.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Citat
Sto se tice predloga, ponudjeni ko pocasceni.

Ovo bi bilo dovoljno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Citat
Sto se tice predloga, ponudjeni ko pocasceni.

Ovo bi bilo dovoljno  Smile
Hvala na postovanju i razumevanju  Smile
IP sačuvana
social share
Fatalan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Tako bi trebalo da se postavis, das predlog, mi ti se zahvalimo na njemu, a onda je na nama da li da ga usvojimo. Nema potrebe za prepiranjem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
Svidja mi se sto vi koji radite na forumu,astrolozi,ste bash da kazem humani. Mislim,spremni ste da sve ovo postavite, da nas trpite ( pogotovo mene!hehe) , i da nas ucite i pomazete, i to besplatno. Ja inace ne znam kako bih sve ovo naucila sto znam,da nije bilo vas. Znam da ne bih uzimala casove. Kad pogledam one na tv,nazovi astrologe, na dugi i tim kanalima...juju... znaci pola sata cekas na vezi da bi ti rekli par reci i ode hiljadu dinara.  Smile  Smile   samo nastavite ovako! Ja cu ovaj sajt preporuciti prijateljima da bi nesto naucili sad za raspust malo....kad ne znaju.  Smile   volela bih mozda da ima malo vise astrologa, znam da su meni radile za natalnu makison,monternegrina....  Smile  hwala vam,samo ovaako nastavite.

malo cu sad biti i kriticna ako mogu... ja bih malo drugacije postavila izgled ovih postova.... malo je na pocetku meni,secam se,bilo komplikovano.... inace i ja sam zaduzena isto za uredjivanje na jednom sajtu pa mi je stalo Smiley ok ste! obozavam da uredjujem,ja bih sve ovo pod konac sredila,hehe

pozz
« Poslednja izmena: 22. Jun 2008, 10:33:20 od aleksandrazns »
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.