"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Toliko ljudi ce doci koje znam, a jos toliko koje ne znam, ukljucujuci i nepogodu izlazi iz ruke misticizma i okultizma na svetlost dana da nam pokaze da je ipak ona samo covek - zena- devojka-dama
ne znam, ako se iskombinujem da dodjem pojavicu se.
a) Klopa je savrsena (bilo koja, pogotovu niskokaloricna Cezar salata) b) Prostor je savrsen c) Net je savrsen
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.
Ih, lako je tebi sa tih 24 000. Što je meneee sramota...
A za proslo okupljanje te nije bilo sramota, tad si im'o jos manje!?
Za prošlo okupljanje sam došao isključivo zbog Taxtex-a. Hteo sam da napravim kompromitujuće anti-vege fotografije s njim i da mu smestim... ćevap! Vidiš to je pravi razlog što sam pravio tako glupe face na slikama, golicao me ćevap u džepu. Ali Taki je bio toliko pijan da je svako smeštanje osujećeno u samom startu... kasnije bi se vadio na neuračunljivost.
I dan danas se pitam gde je završio taj ćevap.
He he,Tale kad se napije ostaje budan i oprezan nevezano za raspoloženje Subota je,mogli bi čoporativno negde u klub na chill out ? Neki techno ili house i taj fazon,Plastic je idealan,bio sam pre neko veče baš..
I got banned for having a common sense. Common sense... Not as common as you might think. Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Subota je,mogli bi čoporativno negde u klub na chill out ? Neki techno ili house i taj fazon,Plastic je idealan,bio sam pre neko veče baš..
Ja sam vec proverio kalendar. Nazalost nikom poznatom nije 21. rodjendan. Ali je RASMC-u 23. odvedemo ga negde u kafanu, izlesinarimo se... i... zezam se. Sto? Sta fali splavovima?
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...