Ja sam vec proverio kalendar. Nazalost nikom poznatom nije 21. rodjendan. Ali je RASMC-u 23. odvedemo ga negde u kafanu, izlesinarimo se... i... zezam se. Sto? Sta fali splavovima?
Što se zezaš? Nemam ja ništa protiv oblokavanja. Ima moja žena.
« Poslednja izmena: 25. Jan 2009, 20:36:17 od RASMC »
Ja sam vec proverio kalendar. Nazalost nikom poznatom nije 21. rodjendan. Ali je RASMC-u 23. odvedemo ga negde u kafanu, izlesinarimo se... i... zezam se. Sto? Sta fali splavovima?
Što se zezaš? Nemam ja ništa protiv oblokavanja. Ima moja žena.
Joj, verovatno ne zna ni za stripove... Pa povedi zenu.
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Naravno da zna za stripove. Prvo ih ona pročita pa ih onda objavljujem. Kako to misliš da povedem ženu? Kako onda da se obločem? Vodio sam je u Sokobanju na okupljanje, kao i sina, i morao sam ranije da odem i da propustim trovanje alkoholom.
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.