Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 17:57:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Коме смета СПО?  (Pročitano 51850 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
i ti da se odselis,jer dok je takvih kao sto si ti,vodice nas primitivci i kreteni koje mrzimo,samo da bi odredjenom krugu ljudi bilo bolje...umesto da gledas na prosperitet cele drzave i naroda,tebi je bitnije da gledas kako da licno zaradis sto vise...ako ti je do toga,seli se u evropu ili ameriku,pa ce bas da te boli dupe gde si,i ima da ti bude lepo...
Pa on i nije iz Srbije, i ne živi u Srbiji, samo lupeta. A gde da ode kada su ga proterali otuda gde je bio. Netreba ništa ni da priča.
Bolje biti Srbin koji "nije iz Srbije" nego  izrod koji je iz Srbije ! A što se tice lupetanja osim što ti u tome nema premca postaješ predmet za žaljenje jer žalosno je da neko ako je Srbin tako što i pomisli kamoli da napiše, ti si izrod i bruka za svoj narod ! A sad da ti kažem mali covece nešto što neznaš , ja sam se rodio i živio do svojih 7 godina u BGD od Oca i Majke Beograđana i dan danas imam svoj stan u Brace Jerkovica pa navrati kada budeš htio da ti pomognem u problemu koji imaš a to je mržnja prema svom narodu ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610
i ti da se odselis,jer dok je takvih kao sto si ti,vodice nas primitivci i kreteni koje mrzimo,samo da bi odredjenom krugu ljudi bilo bolje...umesto da gledas na prosperitet cele drzave i naroda,tebi je bitnije da gledas kako da licno zaradis sto vise...ako ti je do toga,seli se u evropu ili ameriku,pa ce bas da te boli dupe gde si,i ima da ti bude lepo...
Pa on i nije iz Srbije, i ne živi u Srbiji, samo lupeta. A gde da ode kada su ga proterali otuda gde je bio. Netreba ništa ni da priča.
Bolje biti Srbin koji "nije iz Srbije" nego  izrod koji je iz Srbije !
Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 15. Dec 2007, 15:29:06 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Blagodarim , jednostavno kada se to shvati bice nešto oda nas ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Peace,браћо Срби! Smile  Крајње је време да се миримо,а не да се још више делимо!
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Bolje biti Srbin koji "nije iz Srbije" nego izrod koji je iz Srbije ! A što se tice lupetanja osim što ti u tome nema premca postaješ predmet za žaljenje jer žalosno je da neko ako je Srbin tako što i pomisli kamoli da napiše, ti si izrod i bruka za svoj narod ! A sad da ti kažem mali covece nešto što neznaš , ja sam se rodio i živio do svojih 7 godina u BGD od Oca i Majke Beograđana i dan danas imam svoj stan u Brace Jerkovica pa navrati kada budeš htio da ti pomognem u problemu koji imaš a to je mržnja prema svom narodu ! Smile
Prošli put si imao stan u Novom Beogradu , a sada u Braće Jerković. Dali se to nisi preselio iz bulevara Zorana Đinđića zajedno sa Tomom Nikolićem?
A drugo, ti treba da rešiš problem sam sa sobom, i da nevređaš ljude na forumu.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Proradice mi cir stvarno od vas  Smile

Ajde ako moze bez tih prepucavanja vise, nema smisla da iskrivim vilice svaki put kad udjem ovde. 109 strana, od toga na vise od pola terate napolje rinaku, pa okupirate sa duplim nalozima, nije 5 ljudi sastavilo kakvu takvu konverzaciju. Ne mogu da brisem, a ne znam ni sta bih brisala kad ste otisli desno od Albukerkija umesto levo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610
Proradice mi cir stvarno od vas  Smile

Ajde ako moze bez tih prepucavanja vise, nema smisla da iskrivim vilice svaki put kad udjem ovde. 109 strana, od toga na vise od pola terate napolje rinaku, pa okupirate sa duplim nalozima, nije 5 ljudi sastavilo kakvu takvu konverzaciju. Ne mogu da brisem, a ne znam ni sta bih brisala kad ste otisli desno od Albukerkija umesto levo.

Ова тема би могла да се зове "Ринака вс СПО".  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Nedelju dana rinaka nije dolazio na ovu temu i ispisali su 5 strana, cim se vratio odmah drvlje i kamenje na 50 strana, ne mogu da pohvatam vise. To znaci da se vama deco moja - svadja. A za svadju imate pp ili iznajmite salu pa se dobro nauljite i udri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Prošli put si imao stan u Novom Beogradu , a sada u Braće Jerković. Dali se to nisi preselio iz bulevara Zorana Đinđića zajedno sa Tomom Nikolićem?
A drugo, ti treba da rešiš problem sam sa sobom, i da nevređaš ljude na forumu.

Kao što rekoh ja sam ponosan na to što sam Srbin , volim naj više na svetu Srbiju i Beograd jedini razlog što sam na forumu jeste to da se svima onima koji ne poštuju sebe i moj narod suprostavim , znam kako se zovu ljudi koji mrze druge narode (ja ne mrzim druge narode ) ali neznam kako se zovu oni koji mrze svoj narod a oni koji govore i cija je ideologija da su vredni samo oni Srbi koji žive u Srbiji ili još gore u BGD za mene i nisu Srbi !
Citat
Nedelju dana rinaka nije dolazio na ovu temu i ispisali su 5 strana, cim se vratio odmah drvlje i kamenje na 50 strana, ne mogu da pohvatam vise. To znaci da se vama deco moja - svadja. A za svadju imate pp ili iznajmite salu pa se dobro nauljite i udri.
Otela si mi rec iz usta , samo da sam ja to rekao nebi bilo nikakvog efekta !
Inace što se tice svadje gore pomenuti gospodin mi je poslao takvu PP poruku zbog koje se svima digla kosa na glavi , pokazao je kakav je covek i koliko je kulturan , što se tice ostalih bez obzira na oštrinu mogu reci da su fer i u granicama pristojnosti !
« Poslednja izmena: 15. Dec 2007, 17:32:53 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Bolje biti Srbin koji "nije iz Srbije" nego  izrod koji je iz Srbije

svaka čast za ove reči  Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 17:57:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.