Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:05:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Коме смета СПО?  (Pročitano 51786 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Koliko se ja secam nikada nisam cuo Vuka da govori ovakve bedastoce (mrzim Srbe iz RS i neka se ...) to je više svojstveno za Cedu , otuda se cudim otkud to da se vecina Vukovih sledbenika poistovecuje sa Cedom ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Nedelju dana rinaka nije dolazio na ovu temu i ispisali su 5 strana, cim se vratio odmah drvlje i kamenje na 50 strana, ne mogu da pohvatam vise. To znaci da se vama deco moja - svadja. A za svadju imate pp ili iznajmite salu pa se dobro nauljite i udri.
To znači da je problem u rinaki. On napada sve redom, koji nisu radikali i sps-ovci. Zar on treba da klasifikuje ljude na dobre i loše? Zar mi svi treba da se upravljamo prema rinaki . Kad bi on prestao sa uvredama, da ljude naziva pogrdnim imenima, da proglašava patriote i izdajnike,  bilo bi sve u redu.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kad Ima Volje Ima i Načina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung d900i
Koliko se ja secam nikada nisam cuo Vuka da govori ovakve bedastoce (mrzim Srbe iz RS i neka se ...) to je više svojstveno za Cedu , otuda se cudim otkud to da se vecina Vukovih sledbenika poistovecuje sa Cedom ?

Čeda je posebna priča, izdajnik, narkoman, on nije zaslužio ni da mu se ime spomene, ali jbg...
IP sačuvana
social share
Znam ko sam i ne tražim da budem shvaćen
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
To znači da je problem u rinaki. On napada sve redom, koji nisu radikali i sps-ovci. Zar on treba da klasifikuje ljude na dobre i loše? Zar mi svi treba da se upravljamo prema rinaki . Kad bi on prestao sa uvredama, da ljude naziva pogrdnim imenima, da proglašava patriote i izdajnike,  bilo bi sve u redu.
Prvo reci ljudima kako si me i kojim ( kocijaškim  ) recnikom izvređao  pa cemo dalje o tome ko pljuje i vređa drugo niti sam volio niti volim ni SPS ni Radikale to sam ti vec jedno 5-6 puta napisao ali badava trece nikada nikoga prvi niti sam uvredio niti cu , a što se tice patriota i izdajnika ja sebe svrstavam u patriote i javno i ponosno iznosim svoj nacionalizam što ti i neznaš šta je , sad što si se prepoznao kao izdajica to je tvoj problem i još jedno ne skrivaj se iza drugih iznosi svoj stav ako ga imaš !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7220
off obrisan, tema!
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Bella ciao

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 6200
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
meni
IP sačuvana
social share
Život je lep.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
meni
Pa šta ti mislš, dali si uopšte pametan kada svaki drugi dan napišeš istu reč. Čoveče zar nevidiš da si dosadan. Valjda je dovoljno jednom da kažeš? Zapamtili smo, nemoj više. Ako nemaš ništa da kažeš u vezi SPO-a, onda iskuliraj.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Meni  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Srbijo majko,sa ovakvom decom,bolje da si abortirala...
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Zbog toga Vuk i nema decu , i stvarno ako nemate ništa u vezi teme zamolio bih vas da ubuduce ne posecujete ovaj forum , jer kao što rece moderator za svađu u nedostatku argumenata imate PP !  Smile

MLADI LAV SPO UVALIO SE U JAT
Srđan Srećković postavljen za pomoćnika generalnog direktora nacionalne avio-kompanije Nebojše Starčevića
BEOGRAD - Srđan Srećković, potpredsednik Srpskog pokreta obnove, našao je novo uhlebljenje! Ova udarna pesnica Vuka Draškovića najnoviji je pomoćnik generalnog direktora "Jata", kako je i sam potvrdio za Kurir. Srećković tvrdi da je na ovo mesto postavljen zato što je profesionalac, te da nova funkcija, kako kaže, nema veze s politikom i činjenicom da je funkcioner SPO, koji nije prebacio cenzus.
- Verujem da svojim profesionalnim iskustvom i angažmanom mogu da doprinesem da "Jat ervejz" funkcioniše kao uspešna avio-kompanija u okruženju. Iznenadili ste me pozivom. Pa, tek sam počeo ove nedelje - kaže Srećković. On nije bio raspoložen da odgovori na pitanje koliko će dugo obavljati tu funkciju, s obzirom na to da je i sam direktor "Jata" Nebojša Starčević kadar SPO i da je nova vladajuća većina najavila njegovu smenu.

Srđan Srećković je, podsetimo, do formiranja novog Koštuničinog kabineta bio pomoćnik ministra turizma Bojana Dimitrijevića. Zanimljivo je, međutim, da su se svi mladi lavovi stranke Vuka Draškovića dobro snašli iako su na izborima doživeli debakl. Tako je Anđelko Trpković zadržao funkciju direktora Beogradskog sajma, dok je Vlajko Senić promenio stranački dres. Otišao je kod Mlađana Dinkića i u novom mešanju karata postao državni sekretar Ministarstva omladine i sporta. Sam lider stranke Vuk Drašković izgleda je manje snalažljiv od svojih funkcionera, te se zadovoljio pisanjem nove knjige.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:05:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.