Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 10:34:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Коме смета СПО?  (Pročitano 61331 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
nađa i jeste cistacica u neku ruku !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
kao prvo, ako pravih cetnika jos uvek ima, sigurno ih je jaaako malo jer je ipak proslo 60-ak godina od drugog svetskog rata; drugo-ti koji su sada "pravi cetnici" ne bi ni znali sta su cetnici ucinili za srpski narod da nije bilo vuka, sta jos da ti kazem?.....

eto srećom u vuka pa nam otvori oči..  Smile

ti si  kompententna da pričaš o četnicima jednako kao da ja pričam o tajnom teslinom oružju  Smile

Citat
mislim da ne treba vise o tome ni pricati...

potpuno si u prvu  Smile
« Poslednja izmena: 13. Dec 2007, 22:25:49 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Gale10,

Po cemu si ti zakljucio da ona nije komptetentna da prica o cetnicima?

Chooki,

Nisi mi jos pojasnio kako je to Vuk ''mentalno pukao''.
« Poslednja izmena: 14. Dec 2007, 10:31:06 od čistačica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
pa kako ti nije jasno,cistacice?nije ukrao ni paru za 20 godina,zar ti to deluje kao normalno u Srbiji?u svetu,da,ali kod nas,preduslov da bi bio uspesan politicar je kriminalni dosije,sposobnost da se krade i izbacuju zajebane parole,nepismenost,primitivizam i glupost...kad to ispunis,osvajas Srbiju...obaras narod sa nogu,i prosto ti se dive,kako si savrsen vodja!!!jbg,istina je Vuk se zajebao:pokusavao je da sklopi dogovore sa kriminalcima od samog pocetka(posto nikog postenog nije bilo ni tad,kao ni sad)a dobro je poznata ona:"Ko sa decom leze,popisan ustaje".Kad su ga svi lepo zajebali za medalju,zaboli mu noz u ledja,pripisali mu najgore stvari koje su mogli i ostavili ga samog,on se ni onda nije odao kradji i dupelizanju,kao 90% politicara Srbije,nego je jednostavno pokusao da nadje partnera koji ce mu pomoci da Srbiju povrati u zivot...nazalost,takvih nema,jer,hvala Bogu,nikom nije stalo do Srbije...
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
чудно како Срски народ не препознаје такве поштењачине!Ужас!Зато смо и ту где смо! Него,чујем, да ће Вук бити амбасадор Домовине у УН по заслугама,а ко је више од њега заслужан што је још један наш савезник у Савету неБезбедности више!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Najviše me nervira što je učestvovao u tome da se od Ravne Gore napravi komercijala...

Vuk zasluzan za komercijalizaciju Ravnogorskog sabora?Pa da nije njega ne bi tog sabora bilo.On ga je odrzao u zivotu u najgore vreme.

Nekad je bilo lepo, sad se sve svodi na pare, da te opelješe...

to je tacno,al Vuk nije kriv za to.Radikali i ostala bagra su krivi za to(nazivaju sebe "cetnicima" a bili zakleti komunisti).Krivi su sto je tamo cilj da se ode da se napije nakrka,puca,bacaju bombe,uziva u carima kurvi-pevacica,sve to sa sajkacama na kojima su pre nosili petokraku i slikama karadzica i velikog srbina i "cetnika" ratka mladica,koji je odbijao da nosi kokardu.
Vise se ne ide tamo da se nesto nauci o cetnickom pokretu,o djeneralu,da se druzi.Ide se da bi te neko video,i da bi samim tim ispao "veci" srbin.

Primetili ste da ga pravi četnici više ne slušaju dok drži tamo govore... mislim da ne treba vise o tome ni pricati...

Nema mnogo cetnika danas,retki su zivi,a oni koji jesu zivi imaju po 70 godina...A ti verovatno mislis na te "prave" cetnike koje sam opisao u proslom navodu.
« Poslednja izmena: 14. Dec 2007, 15:46:10 od Sweet Marlboro Tobacco »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kad Ima Volje Ima i Načina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung d900i
Ljudi ja nisam rekao da Vuk nije bio dobar, samo sam rekao da je sad skroz propao, tokom devedesetih svaka mu čast on i Šešelj su bili pravu Srbi, a posle je svako hteo vlast i "pokvario se", nisam kompetentan da nešto tvrdim 100% jer sigurno ne znam sve pojedinosti ja govorim samo ono sto sam video... Ljudi su mi pričali da je ranije na Ravnoj gori bilo lepo da su se ljudi okupljavi veselili se da je sve bilo opušteno. Sad kad sam išao tamo nisu bili samo srbi, pretvorilo se u turističku atrakciju...to je ono što ne volim.

Citat
mentalno pukao
Pa čuo sam razne priče, a npr. kada sam ga gledao nešto na tv čovek nije imao pojma o čemu priča, stalno brkao reči, ponavljao isto...mozda doslo s godinama u politici, ali bilo kako bilo on sada nije čovek koji bi mogao pomoći Srbiji.

Pravi četnici su se okupljali još mnogo pre devedesetih, sada su kao svi odjenom posle pada komunizma četnici, to nije to...

Citat
to je tacno,al Vuk nije kriv za to.Radikali i ostala bagra su krivi za to(nazivaju sebe "cetnicima" a bili zakleti komunisti).Krivi su sto je tamo cilj da se ode da se napije nakrka,puca,bacaju bombe,uziva u carima kurvi-pevacica,sve to sa sajkacama na kojima su pre nosili petokraku i slikama karadzica i velikog srbina i "cetnika" ratka mladica,koji je odbijao da nosi kokardu.
Vise se ne ide tamo da se nesto nauci o cetnickom pokretu,o djeneralu,da se druzi.
Citat
Ide se da bi te neko video,i da bi samim tim ispao "veci" srbin.[
To nije tačno, radikali se bar trude... A što se tiče toka da bi ispao veći srbin u pravu si mnogi tako idu, o tome i pričam...

Citat
Nema mnogo cetnika danas,retki su zivi,a oni koji jesu zivi imaju po 70 godina...
Ima pravih četnika, svi koji vole svoju zemlju, Srbiju, koji bi učinili šta god treba za nju oni su "pravi" četnici, pravi Srbi... Dolazi novo vreme i sve manje će biti dobrih ljudi, vreme se dosta brzo menja, menjaju se običaji, treba ih nekako sačuvati, makar nekolicina ljudi...
« Poslednja izmena: 14. Dec 2007, 16:31:59 od Chooki »
IP sačuvana
social share
Znam ko sam i ne tražim da budem shvaćen
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
slazem se da nije bas 100% normalan.ali da li bi ti bio.da je tvoja kuca bila prva kuca "velikog brata",da su te tukli,svaki dan,zatvarali i par puta pokusavali da te ubiju..

zato nemojte da dirate vuka da vam ne bi...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2007, 16:36:45 od Sweet Marlboro Tobacco »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ljudi ja nisam rekao da Vuk nije bio dobar, samo sam rekao da je sad skroz propao

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
slazem se da nije bas 100% normalan.ali da li bi ti bio.da je tvoja kuca bila prva kuca "velikog brata",da su te tukli,svaki dan,zatvarali i par puta pokusavali da te ubiju..

zato nemojte da dirate vuka da vam ne bi...  Smile Smile
nisam lud da ga diram pa da se osugam Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 10:34:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.