Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:30:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Коме смета СПО?  (Pročitano 51855 puta)
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
rece mi covek navijac kluba ciji su navijaci za prosperitet svog kluba bojkotovali isti kada je ovom najbolje islo...
pre je Vuk za dobrobit Srbije nego BILO KO od ovih gmazova koji su sad na vlasti!kad to skapiraju odredjeni ljudi zaslepljeni filozofijom :Gledaj sebe,Srbe ko jebe, onda mozda cak i bude nesto od ove nase jadne i napacene drzavice na Balkanu...
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kad Ima Volje Ima i Načina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung d900i
Mozda Vuk i zeli dobro, ali nije u stanju da ostvari svoje ideje...čovek je tokom godina mentalno pukao.

Ne mozes da poredis klub sa državom...

P.S. Svi kradu samo moramo da nadjemo onog koji najmanje krade..
« Poslednja izmena: 13. Dec 2007, 10:19:02 od Chooki »
IP sačuvana
social share
Znam ko sam i ne tražim da budem shvaćen
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
@Chooki

Bilo bi lepo da nam pojasnis to ''mentalno pukao''.
A ja nemam sta da trazim. Ja znam. Vuk ne krade, ni manje ni vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ti to nisi primetio-la ? Pa cela Srbija to vidi jedino vas par preostalih "zadojenih" ne !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Mozda Vuk i zeli dobro, ali nije u stanju da ostvari svoje ideje...čovek je tokom godina mentalno pukao

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610
@Chooki

Али краде Дана!  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Chooki

Али краде Дана! Smile Smile Smile

sram je bilo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kad Ima Volje Ima i Načina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung d900i
Najviše me nervira što je učestvovao u tome da se od Ravne Gore napravi komercijala...

Nekad je bilo lepo, sad se sve svodi na pare, da te opelješe... Primetili ste da ga pravi četnici više ne slušaju dok drži tamo govore... mislim da ne treba vise o tome ni pricati...
IP sačuvana
social share
Znam ko sam i ne tražim da budem shvaćen
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

iza sedam gora, iza sedam mora....NADJA!!! xeexexe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 776
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Najviše me nervira što je učestvovao u tome da se od Ravne Gore napravi komercijala...

Nekad je bilo lepo, sad se sve svodi na pare, da te opelješe... Primetili ste da ga pravi četnici više ne slušaju dok drži tamo govore... mislim da ne treba vise o tome ni pricati...
nekad?  Smile to treba da znaci dok vuk nije doveo narod da oda pocast cica drazi i cetnicima? dok je ravna gora oznacavala sastajaliste razbojnika u glavama ljudi? nekada dok je ravna gora bila nepristupacna jer nije postojao put kojim se moze do nje doci? a ti pravi cetnici koji ga ne slusaju, mozes li mi objasniti ko su oni, molim te? kao prvo, ako pravih cetnika jos uvek ima, sigurno ih je jaaako malo jer je ipak proslo 60-ak godina od drugog svetskog rata; drugo-ti koji su sada "pravi cetnici" ne bi ni znali sta su cetnici ucinili za srpski narod da nije bilo vuka, sta jos da ti kazem?.....mislim da ne treba vise o tome ni pricati...
« Poslednja izmena: 13. Dec 2007, 21:34:59 od nadja88 »
IP sačuvana
social share
Pa da, mi smo biljke, a ne ljudi, ili bolje reci, vise biljke nego ljudi, a iz zemlje gde smo rodjeni, izbija sva nasa snaga, pa ako zemlju napustimo, nismo vise biljke, a ni ljudi, nego laki otpaci, koje zivot baca tamo amo prema vetru prilika.

Ne volim samo tebe, ti to znas, ne volim ni samo Djinu, sutra ili preksutra volecu i slikacu druge slike.  Necu se kajati ni za jednu ljubav koju sam ikada osecao, kao ni za mudrost ili glupost koju sam zbog nje pocinio.  Tebe mozda volim zato sto si slicna meni.  Druge volim jer su sasvim drugacije no sto sam ja.

Umetnost je znacila: iza svake stvari otkriti Boga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24

nekad?  Smile to treba da znaci dok vuk nije doveo narod da oda pocast cica drazi i cetnicima? dok je ravna gora oznacavala sastajaliste razbojnika u glavama ljudi? nekada dok je ravna gora bila nepristupacna jer nije postojao put kojim se moze do nje doci? a ti pravi cetnici koji ga ne slusaju, mozes li mi objasniti ko su oni, molim te? kao prvo, ako pravih cetnika jos uvek ima, sigurno ih je jaaako malo jer je ipak proslo 60-ak godina od drugog svetskog rata; drugo-ti koji su sada "pravi cetnici" ne bi ni znali sta su cetnici ucinili za srpski narod da nije bilo vuka, sta jos da ti kazem?.....mislim da ne treba vise o tome ni pricati...
ako nema cistacice...onda je tu nadja Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:30:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.