Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 17:31:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Коме смета СПО?  (Pročitano 52794 puta)
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Znas li koliko ima ljudi koji su ambasadori a nisu se obrazovali za diplomate?
Nije to poenta, bitno je da je posteni gospodin ministar postavio za ambasadora ginekologa svoje zene. Da nije Vuk video u njoj veliki diplomatski potencijal?  Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2007, 16:48:23 od milton43 »
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
То је сигурно нанело огромну штету овој земљи.СПО је странка која је уништила Србију,а Вук је највећи лопов и лажов.Је л' то хоћете да кажете? Сигурни сте да је све у реду с вашим главама? Smile
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Ne kazem ja da je Vuk najveci lopov i lazov, ali nemojte da me ubedjujete da je Majka Tereza! Sto je postavio Daninog ginekologa za ambasadora, to nema veze, nije nanelo velike stete zemlji.  Smile
Da bi bio posten i dobar kao sto vi tvrdite, ne sme takve stvari da radi. Ne moze mu se sve zanemarivati pod parolom "Ima vecih lopova i budala." To je neozbiljno...
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ма,човече,није проблем у томе,жив је човек и он,има својих мана,као и сви ми,али испада да нема већег зла за Србију од њега и СПО-а! Ако се ико борио против Милошевића и свега онога што нам се дешавало 90-тих онда је то био СПО. Значи,могу да вас разумем само ако сте присталице СПС-а,све друго је без везе!
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
moze jedno pitanje da li je Vuk bio protiv rata u Hrvatskoj i Bosni i kakav je stav o tome imao ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Vuk nikada nije imao nikakav stav osim da sebi trpa pare , menjao je stavove kao neko carape ! Da je on imao jedan stav i njega se držao ma kakav god bio niko ni a nebi rekao , ovako radi se o matorom prdi koji nezna dali je pošao ili je došao !

Citat
Сигурни сте да је све у реду с вашим главама?

Da , a ti jesili ti siguran da je kod tebe sve u redu , osim o ne trojice !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X

------------------------------------------------------------------------------

Da li se secate Danine zubarke koja je bila ambasador?   

Ne kazem ja da je Vuk najveci lopov i lazov, ali nemojte da me ubedjujete da je Majka Tereza! Sto je postavio Daninog ginekologa za ambasadora, to nema veze, nije nanelo velike stete zemlji. 
..........................................................................................................
Koje pitanje ti je važeće? Vidiš da sam sebe demantuješ, upetljo si se u svoje izmišljotine pa neznaš šta pričaš. Prvo se lepo informiši o tome šta je Vuk radio devedesetih godina pa onda pričaj.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Gospodji ambasadorki nije zasluga to sto je ona bila Danin ginekolog, mada sam jedino sigurna da je zena ginekolog a da li je Danin to ne znam, vec sto je bila dugogodisnji funkcioner u SPO-u a time i ucestvovala u politickom zivotu nase zemlje. I to tako rade svi. Znaci koja partija drzi Ministarstvo spoljnih poslova ona i odlucuje o postavljenju ambasadora i konzula. Nisu to samo ljudi iz njihovih partija, pa cak nisu ni samo iz partija ali se pronadje da i jeste. I gde je problem? Jel neko pitao Svilanovica ili Jeremica koga je postavio za ambasadora? Mislis da su to sve ljudi sa politickim skolama i diplomatskim kursevima? 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

iza sedam gora, iza sedam mora....NADJA!!! xeexexe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 776
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
e ovako, da se ukljuce jos malo mlade snage. . .   :[115]: vidim da ima ljudi kojima smeta spo, kao i spo-ovih pristalica. . .  mislim da su prilicno jasni argumenti i stavovi i jednih i drugih (trebalo je procitati 75 strana da bih uspela sve utiske da saberem ali uspela sam, sve se moze kad se hoce  :D) na kraju sam shvatila da i jedni i drugi prilicno poistovecujete stranku sa vukom, kao da je on cela stranka.  ne poricem ni ja, naravno, da se o njemu mora pricati kad se govori o spo-u, ali me zanima samo, kad bismo ostavili po strani vuka, cisto radi diskusije, sta drugo smeta ljudima u spo-u? dakle, da li su to ostali funkcioneri, clanstvo, ili mozda program spo-a? ocekujem suvisle odgovore, i molim vas bez onog spo je mrtva stranka, nema vise kome da smeta, itd.  jer ta prica, posle 75 stranica, ocigledno vise nema smisla. . . .  pozzzic  :wave:
IP sačuvana
social share
Pa da, mi smo biljke, a ne ljudi, ili bolje reci, vise biljke nego ljudi, a iz zemlje gde smo rodjeni, izbija sva nasa snaga, pa ako zemlju napustimo, nismo vise biljke, a ni ljudi, nego laki otpaci, koje zivot baca tamo amo prema vetru prilika.

Ne volim samo tebe, ti to znas, ne volim ni samo Djinu, sutra ili preksutra volecu i slikacu druge slike.  Necu se kajati ni za jednu ljubav koju sam ikada osecao, kao ni za mudrost ili glupost koju sam zbog nje pocinio.  Tebe mozda volim zato sto si slicna meni.  Druge volim jer su sasvim drugacije no sto sam ja.

Umetnost je znacila: iza svake stvari otkriti Boga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Nije cudno da ljudi raspravljaju o lideru stranke kao o samoj stranci. To zaista nije tema ali je neizbezno. Diskutanti o ovoj temi, osim malog broja njih ,i ne znaju puno vise o SPO-u. Programi svih stranaka su vrlo slicni. Razlike u programima su obicno oko drzavnog i drustvenog uredjenja. Sto je veoma bitno ali mali broj ljudi tako razmislja. Jedini je rezon: Samo da imam sta da jedem.   A svaka se u programu zalaze za prosperitet zemlje. Znaci jedina sustinska razlika, za ljude koji se slabije razumeju u problematiku, je u tome ko nam i na koji nacin obrazlaze stavove i program stranke. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 17:31:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.