Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko seksualnog iskustva je previše?  (Pročitano 7231 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
HTC One
Coveku se smuci da gleda koliko su se "muskarci" programirali da glumataju u skladu sa zenskim ocekivanjama, primera i na samoj temi vec ima.  Smile

Jao glupo je pitanje, jao ko to jos pita, jao koji sam po redu, hahaha... ova prica pije vodu samo ako vas to stvarno nikada nije zanimalo i ako se nikada niste zapitali... ako jeste, to znaci da vas zanima ali se plasite da se suocite sa istinom a pravdate se zenskim argumentom ne bi li sebi olaksali... stomi sepoprilicno gadi.  Smiley 1

Nema muskarca koji se to ne zapita i kojeg to ne kopka... to je u ljudskoj prirodi, kao i radoznalost za milion drugih stvari. Smucilo mi se koliko se na ovim zenskim temama gro muskaraca sa foruma ponasa kao zene i u skladu sa njihovim pogledima na svet. Dodvoravanje i ljigavstina od koje se coveku slosi.
« Poslednja izmena: 15. Okt 2011, 22:41:14 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia zvrr
Nije nešto previše muškaraca pisalo na ovoj temi, pa ajde da uzmem da sam ti ja bio 'inspiracija' za ovaj post. Smile I ako nisam, nema veze.

Ja se ,nevezano za ovo, ponašam u skladu sa sopstvenim pogledima na svijet(šokantno, zar ne). Ne usvajam tuđe ideje, principe tako olako. Naravno, naše ponašanje, naši stavovi su takvi kakvi su zbog mnoštva faktora. Svi se mi učimo životu, uvijek postoji neko ko može da nas nauči nečemu dobrom ili oduči od nečeg lošeg( i vice versa). Čovjek ne živi pod  staklenim zvonom pa da u potpunosti ne haje za svoje postupke, a isto tako ne može reći da ga je apsolutno briga kakvim ga njemu bitni ljudi doživljavaju..Ustvari, može, ali to je drugo...Dakle, ako je voljan, čovjek mora da radi na sebi...Ali radi sebe, ne radi drugih. i tuđa iskustva utiču na nas, očito.

Od dodvoravanja na forumu nemam apsolutno nikakve koristi jer lično ne poznajem nikog s foruma, a komuniciram putem pp-a na redovnoj bazi samo s par osoba. Dakle, to mi zaista ne treba, jer mi ništa ne donosi sem foliranja kojeg inače ne volim. Oni koji me znaju, znaju i da sam takav.

Naravno da se i ja zapitam koliko je moja djevojka imala partnera prije mene. Nije to ništa neobično. Ali nikad ne insistiram na tom odgovoru, niti ga prvi potegnem...Jednostavno, ako razvijemo dovoljan nivo intimnosti, i to ću saznati.. A i volim da kažem da me njena prošlost ne zanima, već sadašnjost u kojoj je kraj mene. Smiley ( za budućnost ostaje da se vidi Smile )

Nisam mogao bolji odgovor otkucati jer me glava ludački boli...ne znam koji mi je noćas...A još nisam našao analgetik...

« Poslednja izmena: 15. Okt 2011, 23:10:26 od slavko_pg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
HTC One
Prvo da odgovorim u najkracem, a onda da procitam ostatak posta - uopste nisam mislio na tebe.  Smile

Generalno ne volim da se raspisujem na zenskom delu, dodjem, malo citam, eventualno nesto kratko napisem. Ali je cinjenica da je opsti utisak da ovde dolaze samo kuskarci sa zenskim mozgom... ili je toliko postalo tesko naci devojku i ostati sa njom u vezi da je stvarno doslo do nekog reprogramiranja... sto se prenelo i na virtuelni zivot i drustvo, tj. forum.
« Poslednja izmena: 15. Okt 2011, 23:13:02 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia zvrr
Jbt.. pa što si morao da napišeš post odmah nakon mog. Smile

Baš me boli glava, ne znam kako kucam...Dužan si mi aspirin. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
HTC One
Pa obicno nesto otkucam onda kada mi dodje, ne gledam ko je pisao pre mene, koliko ih je imao i kada je pravi trenutak za komentar.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia zvrr
Bježi tamo. Smile

Kad već ne daš aspirin, mislim da je i san dobar lijek. Aj' uzdravlje. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia krntija
Nema muskarca koji se to ne zapita i kojeg to ne kopka... to je u ljudskoj prirodi, kao i radoznalost za milion drugih stvari.

Evo mene ne zanima. A ja kad sam zadnji put proveravao imao sam kurac. Ček... evo i dalje je tu.

A pričali smo o tome i ranije

Sta se koga tice ko je koliko imao partnera?

I ne tiče se. Em je bezukusno, em je besmisleno da ne kažem idiotski.

Nikad nijednu nisam pitao niti nameravam.

Šta, ja se sad dodvoravam mom arhi-nemesisu?!  Smile

Prosto me savršeno zabole kurac sa kolko njih se jebala pre mene. Ali savršeno.
« Poslednja izmena: 15. Okt 2011, 23:25:36 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Coveku se smuci da gleda koliko su se "muskarci" programirali da glumataju u skladu sa zenskim ocekivanjama, primera i na samoj temi vec ima.  Smile

Jao glupo je pitanje, jao ko to jos pita, jao koji sam po redu, hahaha... ova prica pije vodu samo ako vas to stvarno nikada nije zanimalo i ako se nikada niste zapitali... ako jeste, to znaci da vas zanima ali se plasite da se suocite sa istinom a pravdate se zenskim argumentom ne bi li sebi olaksali... stomi sepoprilicno gadi.  Smiley 1

Nema muskarca koji se to ne zapita i kojeg to ne kopka... to je u ljudskoj prirodi, kao i radoznalost za milion drugih stvari. Smucilo mi se koliko se na ovim zenskim temama gro muskaraca sa foruma ponasa kao zene i u skladu sa njihovim pogledima na svet. Dodvoravanje i ljigavstina od koje se coveku slosi.
mislis na crnju  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
HTC One
Mislim na vecinu.

Nema muskarca koji se to ne zapita i kojeg to ne kopka... to je u ljudskoj prirodi, kao i radoznalost za milion drugih stvari.

Evo mene ne zanima. A ja kad sam zadnji put proveravao imao sam kurac. Ček... evo i dalje je tu.

A pričali smo o tome i ranije

Sta se koga tice ko je koliko imao partnera?

I ne tiče se. Em je bezukusno, em je besmisleno da ne kažem idiotski.

Nikad nijednu nisam pitao niti nameravam.

Šta, ja se sad dodvoravam mom arhi-nemesisu?!  Smile

Prosto me savršeno zabole kurac sa kolko njih se jebala pre mene. Ali savršeno.

Ne racunaju se klinke za kres, vec pricamo o osobi sa kojom zelis da budes.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia krntija
Dozvoli, ja gađam matorke.  Smile

A aj sad ti meni reci šta u toj priči ima zanimljivo?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.