Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko seksualnog iskustva je previše?  (Pročitano 7235 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
So many questions.  Smile

Da li je to sasvim normalno i uobicajeno medju parovima?

Kako vi na ovo gledate?  Smile
Nije, kao sto Raner rece, to postavljaju ljudi koji su nesigurni u sebe ili ljudi koji zele da znaju sa cim imaju posla. Iskreno, ako posle par meseci veze ne znas sa cim imas posla, onda zasluzujes da te partner hebe u zdrav mozak ceo zivot.

Kad ti neko iskreno kaze - ne zelim da pricam o tome, to je deo mog intimnog zivota PRE tebe, jel moguce da postoje ljudi koji i pored toga smatraju da je ovaj drugi DUZAN da im o tome prica, samo zato jer su oni u vezi?

O da. Mnogim ljudima je veza jedan odnos gde partner mora da se podredi njima jer je u vezi sa njima. Ako se to ne desi onda nastaju problemi. Nazalost, postoje ljudi koji tako shvataju vezu dvoje ljudi. Fala Bogu da niko ne mora samo da tera po svome i da treba da postoje kompromisi ali ocekivati da se neko podredi samo tebi je bas decija igra. Ako mene pitas, previse sebicnosti a premalo kompromisa i popustanja. Zato i vidjas krhke veze izmedju ljudi, gde se rastaju pocim se pojavi manji problem koji iziskuje malo veci razgovor. Tako ce i ovde nastati ona situacija: "A sto neces da mi kazes, zar ti krijes nesto od mene?"  Smile

volela bih da je ova tema na psihologiji... ima dosta psiholoskih aspekata... ovako je niko nece ni procitati ovde  Smile
Smile

Pricao pre jedno par meseci o tome i zbog cega je tako. Steta, neki put ima dobrih i kvalitetnih rasprava.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Pa sad, ja nisam sigurna da li je to, kako ti kazes, da jedan ocekuje da se drugi podredi njemu, nego pre mislim da jedan ocekuje od drugog informacije zato sto smatra da zasluzuje ili da mu pripadaju informacije ili prosto misli da je ovaj drugi duzan da mu da svoj zivot na dlanu kad ga ovaj pita, jer se tako postavi od pocetka - ja sam osoba koja zeli sve da zna i gotovo i samo tako mogu da funkcionisem u vezi. I onda krenu pitanja ...

Dakle sve je u stavu druge osobe i kako ona gleda na stvari. Ako je ta osoba (poput mene recimo) zatvorena kad je njena intima u pitanju i smatra da se o nekim stvarima ne prica sa partnerima, onda ona izaziva kod jedne takve osobe koja zeli da zna SVE o njoj - cudjenje i pitanje da li se nesto krije i sta se krije. Onda izaziva jos gori scenario.

Moj neki zakljucak je da postoje ljudi koji su mazohisti, prosto. I to su ljudi koji su ujedno osim sto su mazohisti, obicno i ljudi koji razgovorima ubijaju drugu stranu u pojam... one licnosti koje su spremne toliko da zadiru u zivote svojih partnera, da vise ne mogu ni da se kontrolisu, usvajaju taj koncept ponasanja, znaju da im skodi i dalje ga primenjuju, iz straha da ce nesto ostati neispricano.

Jednom reci - kontrolori (ja sve moram da znam).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 14.0.835.202
Ljubomora unisti sve,pocne od proslosti pa se hrani sa njom...dodje do sadasnjosti pa zaslijepi i ljubav...ljubomora prestane biti buducnost,jer buducnost i ljubomora ne zive skupa.Dozu ljubomore ima svako ali treba biti u granicama normalnog.Svako zeli znati proslost partnera,ali (opet licno) zaustavim svoja pitanja gdje znam da ce boljeti,bolje cutati nego svjesno unistiti nesto sto tek treba da pocne.
Necu da ponavljam citat jer prelazi u psiho Smile
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Citat
Uvijek iznova slušamo o tome kako se ljudi, posebno muškarci, hvale brojem seksualnih partnerica. Nije riječ samo o rezultatima istraživanja o kojima čitamo, nego vjerojatno i osobno poznajemo neke koji se razbacuju dvoznamenkastim brojevima partnerica, a da o pratećem seksualnom umijeću i ne govorimo. Vrlo često i žene vole istaknuti svoje iskustvo. Naime, mnogi muškarci izjavljuju kako su im najprivlačnije žene koje znaju posao.

Isticanje seksualnog iskustva i naglašavanje broja prijašnjih seksualnih partnera, bilo istinito ili lažno, ne doprinosi osvajanju novih seksualnih partnera. Istraživanja pokazuju da osobe s prevelikim brojem partnera nisu poželjne za ozbiljne dugoročne veze. Činjenica da tako često mijenjaju partnere ne ide u prilog jamstvu neke čvrste, stabilne i isključive romantične veze.

S druge strane, vrlo je neobično kada odrasla, zrela osoba izjavljuje da je bila s jednom, dvije osobe. Ne mora to značiti ništa loše. Određen broj ljudi dobar dio mladosti (a neki i čitav život) provodi s parterom od samog začetka seksualne zrelosti, dakle, od srednje škole nadalje. Ipak, istina je da ljudi izjavljuju kako su skloniji seksualno iskusnijim parterima. Nitko nije sklon intimnim situacijama u kojima dolazi do zastoja ili zbunjenosti. Osim ako se netko ne pali na fetiš seksualne poduke, ono, učiteljica – učenik i obratno.

Dakle, kada vas sljedeći puta netko pita o broju partnera, ne odgovarati s nekoliko stotina. Najbolje je ne prelaziti broj deset. I dobro ih se sjećati po imenu.

Izvor: Tportal

A zašto bi se to nekome pričalo?

Inače, nikada me to kod partnera i nije preterano zanimalo. Ne preterano, nego ni ič. Ako hoće da mi priča svojom voljom, neka priča, ja u tuđu intimu nemam potrebu da virim.

Coveku se smuci da gleda koliko su se "muskarci" programirali da glumataju u skladu sa zenskim ocekivanjama, primera i na samoj temi vec ima.  Smile

Jao glupo je pitanje, jao ko to jos pita, jao koji sam po redu, hahaha... ova prica pije vodu samo ako vas to stvarno nikada nije zanimalo i ako se nikada niste zapitali... ako jeste, to znaci da vas zanima ali se plasite da se suocite sa istinom a pravdate se zenskim argumentom ne bi li sebi olaksali... stomi sepoprilicno gadi.  Smiley 1

Nema muskarca koji se to ne zapita i kojeg to ne kopka... to je u ljudskoj prirodi, kao i radoznalost za milion drugih stvari. Smucilo mi se koliko se na ovim zenskim temama gro muskaraca sa foruma ponasa kao zene i u skladu sa njihovim pogledima na svet. Dodvoravanje i ljigavstina od koje se coveku slosi.
mislis na crnju  Smile

Vole me ljudi Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Citat
Koliko seksualnog iskustva je previše?

"istina" na ovo pitanje je varijabilna kategorija - "ja" imam svoje poimenje "normalnog seksualnog iskustva", "ti" pak drugo (jednostavno, to je tako)

u stvari, kada sad razmisljam, ono sto je meni ok jeste da covek/zena deluje u skaldu sa svojim seksualnim porivima - mislim da uvek veca steta nastaje kada se "ubijaju" svoje seksualne potrebe - jedini "uslov" koji imam u celoj toj prici jeste zastita i nepristajanje/neprisiljavanje na ono sto osoba/njen partner ne zeli

a ovo mi je apsolutni hit

Citat
Dakle, kada vas sljedeći puta netko pita o broju partnera, ne odgovarati s nekoliko stotina. Najbolje je ne prelaziti broj deset. I dobro ih se sjećati po imenu.

mislim, ili necu da odgovorim ali da lazem zbog ne znam radi cega (da bi mi "dragi" mislio da sam "fina devojka"), ne pada mi na pamet. A to dobro ih se secati - pre bih zelela da lose sex susrete izbrisem iz memorije - iz raznih razloga

Za muškarca nijedna cifra ne može biti "previše".

Za žene sve preko 5 je previše.

zbog ovakvog stava i jedni i drugi propustaju dosta - ali ova sredina je takva, jako teska
« Poslednja izmena: 20. Okt 2011, 10:51:41 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Who cares?

Bitno da sam ja najbolji.

Dejo on top! Smile
« Poslednja izmena: 20. Okt 2011, 12:51:35 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Dobih dobar odgovor na to sta bi trebalo da se kaze na ovo pitanje iz jedne serije pa da ga podelim sa vama. Savrsni odgovor je 6.

- Dragi, sta mislis koja mi je velicina haljine?

-6

-Dragi, na skali od 1-10 koliko je lepa ona devojka?

-6, ali ti si 10.

- Dragi, koliko si ih imao pre mene?

-6

Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.