Ovo je nesto sto me bas zanima,posto zivim na kapiji evrope. Neka potisnuta tenzija medju ljudima se oseca...ali je sasvim normalno,da recimo ja iz Beograda imam devojku iz Pule... Ili da se svi zajednjo zezamo i opijamo u klubu istarskih studenata i da nam bude ok. No mi smo mladi...promasili smo rat za koju generaciju. Kada li ce sve to sto je bilo biti past,a ne past continues?
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!
pa pazi .... uvek i sada i u narednim vremenima bice ljudi koji su nekoga izgubili u tom jebenom ratu , i taj covek ce uvek mrzeti Hrvata/Srbina jer mu je ubio brata, ujaka , oca , tecu .... ili silovao majku , sestru , tetku ili sta vec .... i taj covek ce uvek osecati gorcinu prema onom drugom . U ratu vlada pravilo ako ne ubijes bices ubijen i svako "cuva svoje dupe" sto je i normalno . A Hrvat/Srbin nikada nece mrzeti tadasnji svoj politicki vrh koji je u stvari i zapoceo krvoprolice .
I uvek ce biti nacionalista koji ce mrzeti jedni druge samo zato sto je jedan Katolik a drugi Pravoslavac ili sto je jedan Hrvat a ovak drugi Srbin ili Slovenac , Bosanac ili koja vec nacija ....
I uvek cemo se deliti na Ustase i Cetnike , uvek cemo mrzeti Pavelica a oni Drazu , nikada se nece ovde podnositi KAJ niti u Zagrebu BRE i uvek cemo biti dva sveta sto se toga tice iako mislim da cemo za par godina opet biti jedna zemlja ali ne kao JUGOSLAVIJA nego kao neki savez zemalja Jugoistocne Evrope jer NIKADA mi necemo uci u Evropsku Uniju !!!!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.