Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko je Srbija daleko od istopolnih brakova?  (Pročitano 129603 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0

Smile

Ono kad sam sebe pokopaš  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0.5
ma folirant. više mi liči na prototip budućeg sns bota. nema on veze s pederima, samo obavlja stranačke zadatke.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
DUŠKO VUJOŠEVIĆ: PODRŽAVAM ISTOPOLNE BRAKOVE

Trener Partizana Duško Vujošević izjavio je da bi rado bio u ruskom Komitetu državne bezbednosti! Vujošević je u intervjuu za emisiju "Lični stav" otkrio da bi bez para radio za predsednika Rusije Vladimira Putina.
Nekoliko puta ste izjavljivali da ne dobijate platu u Partizanu. Od čega onda živite?
- Ne primam platu od 2013. godine. Živim od para koje sam dobio od Rusa.
Kako od Rusa? Od KGB?
- Ne, od ugovora sa CSKA. Mada bih za Putinov KGB radio, i to besplatno. Naravno, šalim se. Ne bih radio ni za jednu tajnu službu. Putinu bih uvek pomogao da mogu, ali ne mogu.
Da li ste komunista?
- Ja sam leve orijentacije. Nikad nisam bio komunista, iako je komunizam, onaj što je bio u SFRJ, bolji nego što je sadašnji liberalni kapitalizam. Ali svakako su pravljene greške. Ipak je SFRJ bila država gde je postojala određena sigurnost. Bio sam 5-6 meseci izabran u srednjoj školi za predsednika zajednice učenika i bio sam učlanjen u Savez komunista. Ali kad sam izašao iz vojske, nisam uzeo tu knjižicu.
Koliko vam je teško pao raspad Jugoslavije?
- To je za mene lični neuspeh. To je bila fantastična zemlja. Nisam verovao da će se raspasti, bio sam idealista. Bio sam u stanju da pljunem nekog kada bi mi rekao da će se krvavo raspasti.
Za koga ste glasali na prvim izborima 1990. godine?
- Iskreno, za Miloševića. Mislio sam da će se s njim rat izbeći. Trebalo je da glasam za Šećeroskog. A na poslednjim izborima sam glasao za Dragana Đilasa. Ali sam tu opet glasao protiv nekog, a ne za nekog.
Smatrate li da je abortus čedomorstvo?
Ne koristim usluge prostitutki, ali u principu sam za legalizaciju
- Ljudska populacija uvećava se preko kapaciteta planete. Takođe, deca koja nisu plod ljubavi često su predodređena na nesrećan život. Ako je to pod medicinskom kontrolom u vremenskom periodu kad ne ostavlja posledice, onda sam za.
Da li ste za eutanaziju?
- Da, ali da se zakonski reguliše vrlo precizno. Da se spreči bilo kakva zloupotreba, jer to je visok moralni čin. Totalna bezizglednost u borbi sa bolešću je teška, mučna, i čoveka svodi na nivo koji nije dostojanstven.
A za legalizaciju prostitucije?
- Pa i drugi zanati su obuhvaćeni porezom na dodatnu vrednost, što ne bi bilo i to. Ne koristim usluge prostitutki, ali u principu sam za legalizaciju.
Da li ste za legalizaciju lakih opijata?
- Vaspitavam igrače da budu čisti. To nije sad moderno. To su sad razne iskompleksirane priče. Znate, svi ljudi koji uđu u neki porok pokušavaju da navuku druge. Pa onda kažu: "Ajde, što si pička." Pa onda je i Sveti Sava pička. Ja sam za totalnu posvećenost. Ali kad su prihvaćeni alkohol i cigare, onda možda može i ovo. Možda bi bilo mane droge kad bi laki opijati bili legalizovani.
Imate li nešto protiv homoseksualnih brakova?
- To je pitanje zakona. Ja prihvatam prava na različitost. Homoseksualci su uglavnom svuda u svetu prihvaćeni, pa mogu i kod nas.
A da im se dozvoli da usvajaju decu?
- Nisam za to.
Da li bi vam smetalo da imate homoseksualca u timu?
- Ako to ne bi uticalo na tim, ne bi. Ako se ne ispoljava u poslu, ne pokazuje na terenu, utakmici, ne bih imao problem.
Ima li istine u navodima da navijačka grupa "Alkatraz" prodaje karte koje joj klub daje upola cene?
- Može biti.
A jeste li učinili nešto da to sprečite?
- Nisam. Ne smeju se potcenjivati vođe navijača. Imaju harizmu i nisu slučajno to postali. Ja pokušavam da ih socijalizujem. Da ne rade neke stvari štetne za klub, da bacaju novčiće i tome slično. Takođe, suprotstavio sam se šamaranju igrača, to ne dozvoljavam.
Pominje se i da navijači diluju drogu. Da li vam je to poznato?
- Sigurno da postoje takvi ljudi među navijačima. Ali to ne regulišu klubovi. Taj ko diluje drogu nije navijač Partizana ili Zvezde, već čovek sa imenom i prezimenom.
Verujete li u Boga?
- Ne.
Plašite li se smrti?
- Ne plašim se smrti, svi idemo ka tome.

Izvor: Informer

Dok Partizan bitke bije, Hej, hej, hej, Zastava se nasa vije, Hej, hej, hej, 
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
mob
I-mate 30 Pro
Bate ova evropa propala nacisto...zamisli kad je i cg poceo da tovari ovu nazi fukaru...

Pa tu je pakao odma levo... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Samsung GT-S7580
Да пребацим у адекватну тему..

Ја да сам на власти ја бих тражио од гејева да се изјасне, ако би којим случајем бојкотовали, онда би им укинуо и она права која имају, јер им онда очигледно и није стало до тих права, односно стало им је само када су на Сорошевом платном списку.

Нема гејева, нема геј права.

Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Sep 2015, 02:27:30 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
Apple 
Ljudi bre hoce da zive zajedno jer se vole i postuju i uzivaju u svom vremenu provedenom zajedno i hoce da ostare zajedno i da imaju mogucnost zakonskih prava da prenesu svoju penziju jedno drugom.
Sve je to OK . Boli nekog patka sta oni rade u privatnosti svoje kuce .

Problem je sto dva prijatelja heteroseksualca lako mogu da slazu i  kazu da su homo da bi na primer jedan od njih dobio vizu za ostanak u nekoj zemlji kao i pravo na rad i benefite .Za neke drzave to predstavlja problem jer je nemoguce kontrolisati istinu .

Cudno je da u nekim zatvorima kada heteroseksualac siluje drugog heteroseksualca ni jedan od njih ne smatra sebe homoseksualcem ili gej ,jer ta atituda nije u okviru njihovog uma .

Na isti nacin video sam primer nekih Evropljana koji su u odnosima sa tranis iz Tajlanda "koje" su lepe poput zena i imaju sise poput zena .Vecina Evropljana i u tom slucaju jos uvek misli o sebi i smatra sebe heteroseksualcima
bez obzira sto njihove devojke imaju kure .

Nasi ljudi obicno promene misljenje posle sedam piva .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
homoseksualna posla  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2502.0
mob
Motorola 
Prank: "Putin" called Elton John

izvor : LiveStream,YouTube...

Smile Smile Smile

Russian pranksters (Vovan & Lexus) called Elton John from Russian president and his press secretary.
Two Russian pranksters fooled Elton John into believing that Russian President Vladimir Putin had given him a call.
The British star on Tuesday posted a message on Instagram, thanking Putin for calling him to discuss gay rights in Russia and inviting him to Moscow. Putin's spokesman Dmitry Peskov denied the reports, saying that Putin never called John.

Vladimir "Vovan" Krasnov and Alexei "Lexus" Stolyarov told Russian daily Komsomolskaya Pravda that they had fooled John by calling him on Tuesday and pretending they were Peskov and Putin. The two men, known for prank-calling Russian and Ukrainian celebrities for television shows, said the audio of the call would be broadcast on a prime-time show later Wednesday.
Last week John criticized Russia's law against gay "propaganda" and comments by Putin suggesting that gay people prey on children. He told the BBC he would "love to sit down with him" and try to change Putin's mind.
Krasnov and Stolyarov said John had been waiting for a call from Putin "very much" and that's why he instantly believed that he was really talking to the people who they said they were.
Krasnov said John told them that their call "made his day" and that it was "the most amazing" conversation in his life.

( https://www.youtube.com/watch?v=xpBpWNBswSs )
« Poslednja izmena: 17. Sep 2015, 16:38:52 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Apple 

Otvoren Lov na homoseksualce u Rusiji

" Rekao prijateljima da je peder a oni mu nabili dve flase u dupe hteli i trecu al nije moglo da mu stane " 

« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 11:42:48 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.