Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko je Srbija daleko od istopolnih brakova?  (Pročitano 129479 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Srbija, Albanija i BiH su zemlje sa najmanje testiranih stanovnika procentualno gledano.

Broj zarazenih prema Batutu i ostalim nasim institucijama treba mnoziti sa 2 ili cak i 3.
Ljudi otkriju da su HIV pozitivni tek kad se razbole od SIDE.

A mrtva je trka ko je ugrozeniji - domacini koji prevrcu Moldavke i Ukrajinke u kafanama uz Ibarsku pa idu kuci zenama ili gay populacija.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0

Kada je gej osoba u braku nema varanja partnera.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
To rade samo hetero... još jedan razlog zašto su homo brakovi bolji.

Nego tema:

Gej orgija je pošla gadno, gadno naopako zbog jedne pogrešne rečenice!

Trojica muškaraca su se upoznala u noćnom klubu i baš kada je zabava dostizala vrhunac, stvari su izmakle kontroli!

Ostin Adams (18) se navodno posvađao sa Daglasom Tenčom (21) u đakuziju koji su delili sa Majklom Gordonom (33).

Njih trojica su iz kluba u Spartenburgu u Južnoj Karolini otišli u luksuzan dom Gordonovog prijatelja kome je ovaj čuvao psa.

Pijani, ušli su u đakuzi i počeli da se ljube i dodiruju. Strast je prekinula izjava Tenča da "mlati pare" kao gej eskort. Ispostavilo se da je i Adams eskort pa se konkurencija posvađala oko cene!

On i Adams su tada počeli da se šutiraju i sukob je eksalirao do te mere da je Gordon pozvao policiju.
Policija je veselu trojku pohapsila i odvela u zatvor.

Ušće
« Poslednja izmena: 02. Dec 2014, 14:40:06 od vlastimir »
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
kod nas  znam za 8 slucajeva oboljelih  od "side" i svi su "muskarci" ..i svi su pederi... Smile
u federaciji ih ima dosta vise...i vecina su  muskarci i svi su pederi... Smile
pa vi vidite... Smile

Po parametrima Svjetske zdravstvene organizacije, BiH je zemlja sa malim brojem zaraženih. Prema  podacima Instituta za javno zdravstvo RS (koji će danas biti zvanično saopšteni) prvi registrovani slučaj od HIV/AIDS-a u Bosni i Hercegovini zabilježen 1986. godine, i do sada ukupno je registrovano 221 osoba, od toga 120 je AIDS. Prema polnoj strukturi većina su osobe muškog pola (80,5%), a glavni put prenosa je i dalje heteroseksualni (52,1%), a zatim homo i biseksualni (28,5%). seksualni odnos. U odnosu na uzrasne grupe, najveći broj registrovan je u uzrastu 20-29 godina (33,8%), zatim 40-49 godina (26,3%). 

Po izvještajima triju kliničkih centara - Sarajevo, Banja Luka i Tuzla, na kojima se liječe osobe kojima je potrebna antiretroviralna terapija, u BiH trenutno 108 osoba živi s HIV-om.

Upravo zbog AIDS-a treba legalizovati gej brakove. Kada je gej osoba u braku nema varanja partnera. Istopolni brakovi bi totalno iskorijenili i tih 8 zarazenih gej osoba Republici Srpskoj za koje zna bobak.

Ali glavni put prenosa je i dalje heteroseksualni. Ali paranoji nikada kraja.  Smile

Smile

Smile

pederska polikita  Smile

Smile

ptanje za nadlezne... Smile da li se moze dobiti neka bolescuga putem citiranja poruke od nekog gej-a  Smile

(da mi mater zna da citiram, pedere  Smile sramila bi me se  Smile )
« Poslednja izmena: 03. Dec 2014, 10:13:38 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Unix Sun
Browser
Ucweb 2.0
Citat
pitanje za nadlezne... Smile da li se moze dobiti neka bolescuga putem citiranja poruke od nekog gej-a Smile
(da mi mater zna da citiram, pedere Smile sramila bi me se Smile )
Smile Smile Smile
Ti si legenda. Smile
« Poslednja izmena: 03. Dec 2014, 10:32:26 od 20ilija01 »
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
ptanje za nadlezne... Smile da li se moze dobiti neka bolescuga putem citiranja poruke od nekog gej-a  Smile

Jel sve u redu sine?  Smile

IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Unix Sun
Browser
Ucweb 2.0
Ma si smešan si u tri lepe pičke materine...
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
HIV-om se ne možete inficirati na sledeće načine:
-Poljupcem i preko pljuvačke,
- Rukovanjem ili grljenjem ,
- Preko znoja ili suza,
- Kašljanjem ili kijanjem,
- Korišćenjem zajedničkog pribora za jelo ili piće,
- Korišćenjem zajedničkog kupatila, peškira ili toaleta,
- U gradskom prevozu,
- Preko životinja ili ubodom insekta,
- Boravkom u istoj prostoriji (stan, kancelarija, škola…),
- Korišćenjem istog telefona, kompjutera,
- Spavanjem u istom krevetu,
- Putem urina ili fekalija.

Kako se mogu inficirati HIV-om:   
Putem nezaštićenog seksualnog kontakta sa HIV pozitivnom osobom, tj. seksualnog kontakta bez upotrebe kondoma; analnog, vaginalnog i oralnog seksa (ulazna mesta su sluznice vagine, vulve, penisa, rektuma ili usta) bez obzira na pol seksualnog partnera – bilo da je u pitanju seks sa partnerom suprotnog pola (heteroseksualni odnos) ili istog pola (homoseksualni odnos)
Kontaktom sa zaraženom krvlju – korišćenjem zajedničkog (nesterilnog) pribora za ubrizgavanje droga i drugih supstanci, tetoviranjem i pirsingom nesterilnim priborom, tuđim brijačima, krvnim bratimljenjem i u svim ostalim slučajevima kada se dolazi u kontakt sa zaraženom krvlju.
Sa HIV pozitivne majke na dete u toku trudnoće, porođaja i dojenja.
HIV se nalazi u svim telesnim tečnostima, ali u dovoljnoj količini da bi se neko zarazio ima ga u krvi, vaginalnom sekretu, spermi, presemenoj tečnosti, majčinom mleku i moždanoj tečnosti.

Gay brak sa testiranom osobom (i vjernom) je najbolja zastita od HIV-a!  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
nista.. Smile moram ic do kola po kondome... Smile da ih navucem na tastaturu i misa  Smile
da mi komp ne popusi neku bolescugu  Smile Smile Smile
 od ovih internet gejeva  Smile

mogu se inficirati i hiv-om i svim drugim poznatim spolnim bolescugama..
ako pretjerano guraju neoprani mali penis u neoprani anus u narodu poznatiji kao pakas... pun bakterija i bakcila...  Smile

i jedino efikasno sredstvo protiv hiv-a je da javno na svakom trgu budu etiketzirana imena pedera i imena i prezimena zarazenih hiv-om..sve sa slikama... Smile

e pa zbog toga ja znam sve i jednu osobu zarazenu hivom u svom gradu...(vjeruj mi da mi nista nije tesko saznati... Smile )
i malo sire.. Smile
 poikazao sam imena i  fotografije sidasa-pedera...svim clanovima porodice siroke ....i svim poznanicima i prijateljima... Smile da mogu da ih se klone...i da upiru prstom u njih i skrecu paznju raji...
da ne dolaze u kontakt s njima... Smile

tako se ja borim protiv pederluka..pardon... Smile  protiv hiv-virusa...  Smile

i gdje god vidim pedera.---ja zovem svoje klince... da ga malo verbalno  maltretiraju... Smile
posto nije lijepo da ja..mator covjek se bavim takvim stvarima..ali ja platim njima koju cugu..
a oni siroti i besposleni i celavi ..ne znaju sta ce sa sobom... Smile stalno nabrijani i nadrkani...
da im je svega a nista im drzava dala nije...pa eto ja im malo izadjem u susret... Smile
i to im dodje kao zanimacija..spoje korisno i dobro ...sa zabavnim...i uzivaju... Smile

Smile
« Poslednja izmena: 04. Dec 2014, 14:58:51 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Eto sta reci kad neko napise da zna sve i jednu osobu u svom gradu koja ima HIV. Vjerovatno zna i za one osobe koje nisu saznale da imaju HIV ili jos mozda jos nisu saznali da su Gay orijentisani.

Steta sto jos nije saznao za bar jednog heteroseksualca koji je zarazen Hivom ili takvih mozda nema. Ali sta dobro misliti o osobi koja stavlja 50+ smajlija po postu, ima konjska zaprezna kola a kaze da je iz grada i huska djecu na nasilje. Inace da mi je znati ko je prvi patentirao termin Glupi Bosanac da mu platim koju cugu. Ima ih ovdje koji i eksere glavom zakivaju. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.