Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 19:50:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko je besmisleno...?  (Pročitano 12192 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 66
Kulturo…  Eve me….!!!

Iznenadilo me je to sto je samo jedno moje pojavljivanje izazvalo toliko polemike….  …ako sam dobro nabrojao, citavih devet razmena komentara, a zamalo i svadju….

“Tomahavkic” bi trebao biti apsolutno u pravu, kada je napisao-la da vise nisam neophodan….
….Ali od mog zadnjeg pojavljivanja bas i nije bilo previse daljih pisanja na zadatu temu….
….a od kada sam sa ponovo pojavio, nabrojao sam citavih 13….  I to samo za jedan jedini dan….

…A evo i zakljucka na osnovu datih cinjenica….
Izgleda da se ova “kola” slabo pokrecu bez mog prisustva…   …NAZALOST….

Takodje nisam ocekivao izjavu “ljubavi” od pojedinaca ovde….
Bas je to lepo od vas “pojedinaca”…
…Izgleda da sam ostavio jak utisak na neke ljude ovde….

Cudovista iz “Loch Nessa” nikada i nikome nije ucinilo nikakvo zlo, pa se ipak pominje i govori o njemu jako puno vremena…
Sa druge strane pojavljivanje tog bica izaziva i strahove kod ljudi…
Da li poredjenje sa njim znaci kompliment…?
Da li moje pojavljivanje mozda unosi neku vrstu straha prisutnima…?

U daljem, obracam se idejnom tvorcu poredjenja… i simpatizerima…
“Dragi moji…   Nemorate mi se ulagivati….
Ako slucajno imate ideje koje proisticu iz homoseksualnih pobuda, ovim putem vas obavestavam da ja nisam homoseksualac, i da na tu vrstu umiljavanja odgovaram negativno…
Nadam se da sam bio dovoljno jasan…”

Naj lepse vas pozdravljam…   I nadam da cete ipak nastaviti sa zadatom temom…
Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
...@costa
...Stvarno nemam rechi za to shto si rekao da su zene potkupive poklonima...
Ne volim kada se generalizuje...bljaks... no coment Smile  

...@Serbian Fighter
...u svakom sluchaju bolje veche na obali, uz dobro vince i voljene osobe... To je za mene bar najlepshi poklon koji nikad nece izgubiti na vrednosti... veliki pozdrav 3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Sto je to toliko strasno?
Budimo iskreni... sve ima svoju cenu.. ona mozda jeste visoka.. ali sve ima svoju cenu...
Kad sam pomislio da bar zdravlje nema cenu video sam kako Magic Johnson naprasno nema sidu...
Ni meni se ne svidja kad to cujem... da sve ima svoju cenu i da su 2 jedine prave ljubavi ljubav prema hrani i novcu.. ali to nazalost uglavnom i jeste tako...
Ono sto mogu da kazem sa sigurnoscu je da kad volim , volim 100% i kad dajem sebe, dajem sebe do kraja bez obzira na posledice.. i volim da pokazujem to sto mislim osobi zbog koje hodam 20 cm iznad zemlje... nekad to pokaze poljubac, nekad samo njoj razumljiva sms poruka, nekad ruza sa karticom, nekad i nesto vrednije, nakit, ili nesto drugo... i moram priznati da bi me prilicno ubilo u pojam da ona dodje i otprilike sedne, napravi tabelu sta joj i kako pruzam i krene ovo moze - ovo ne moze ... necu poklone i sl.. svaka ta stvar ili rec ili postupak opisuje neku zelju , opisuje neko osecanje... Secam se scene kad sam drugarici kupio neku figuricu.. neki simpaticni arlekin o kome je pricala par godina pre toga i koga nigde nije mogla naci.. ja sam slucajno video jednom prilikom u drugom gradu i kupio joj to i poslao postom.... Jer to nesto lose? Znam da bi nesto volela imati i znam da ce joj to znaciti i da ce biti srecna kad to dobije i zasto to da ne uradim?!
Normalno da ne treba nikog zasipati poklonima bez nekog znacenja, samo reda radi, ali ne treba ni apriori pricati kako je to bezveze... to je samo jedan od nacin da pokazes koliko ti je do nekoga stalo.. a nacine ipak treba menjati povremeno... ne treba biti monoton i dosadan....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Citat
Stvarno nemam rechi za to shto si rekao da su zene potkupive poklonima...
Ne volim kada se generalizuje...bljaks... no coment Shocked

Nisam ja nista mislio lose kada sam rekao da su zene potkupljive. Naravno da necu svoju zenu/devojku ili prijateljicu potkupiti necim zato da bi manipulisao njenim osecanjima. Ne znam ja kakva su tvoja osecanja kao zene, ali zena se vise obraduje nekom poklonu, lepim recima i lepim delima nego muskarac. I iz tih razloga sam mislo da je zena potkupljiva jer joj na trenutak mozes prisvojiti sebi kada ucinis to. I opet ponavljam ovde se govori o lepim stvarima. Kada se bude komentarisalo o tome kako muskarci potkupe devojke da bi ih obmanuli zbog nekog razloga, loseg razloga, to ce onda biti druga tema. Sada govorimo o lepim stvarima.

Citat
Secam se scene kad sam drugarici kupio neku figuricu.. neki simpaticni arlekin o kome je pricala par godina pre toga i koga nigde nije mogla naci.. ja sam slucajno video jednom prilikom u drugom gradu i kupio joj to i poslao postom

Sta ima lose u tome stvarno? Kupio je devojci stvar koju nije mogla naci dve godine. Jel taj poklon mozda bio komercijalan? Mogu zamisliti koliko se devojka obradovala. Kupis nekad poklon jer znas da ta osoba to voli i da ce biti sretna. I naravno ne treba obasipati poklonima bezveze. Zato treba menjati nacinje iskazivanja paznje. Onaj ko iskazuje paznju taj i voli, a onaj ko voli taj je u ljubavi. Jednostavna filozofija. Poklon, lepa rec, delo. Sve u svoje vreme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
Predpostavljam da nemogu i nisam zakasnila na ukljucenje u razgovor o temi.

Prvo bih da pozdravim sve prisutne.

Ja licno ne osecam potrebu za posebnim danom u godini pri kojemu bi mi se posvecivala posebna paznja.
Valjda je razlog tome sto mi je cela godina onakava kakva je pojedinim zenama samo taj jedan dan – 08.03.
Sa druge strane, mozda je taj datum potreban ljudima koji ovde na sajtu provode svoj zivot, pa unapred kazem da zaista razumem stavove izvesnih komentatora ovde.
Njima je zaista potrebno da odvoje jedan dan i kupe poklone zenama, ako ih uposte imaju, kako bi one same osetile makar kakvu paznju.
Gledajuci, posmatrajuci, postavljajuci se na mesto, eventualno mesto, zena muskih komentatora ovde, verovatno bih se osecala jako jako zapostavljenom.
Pobogu ljudi, muski svete! Umesto da se posvetite svojoj lepsoj polovini, vi se bavite ovde pisanjem o tome.
Imate li vi uopste svoju lepsu polovinu?
Sve imam neki osecaj da je nemate.
A ako i imate, onda pokloni moraju biti basnoslovno skupi, a kako nijedan od vas to nemoze da priusti, predpostavljam da ce vas zene ili devojke ubrzo napustiti.  Inace, oni koji to mogu, se ne bave ovakvim forumima i ovakvim razgovorima, pa smo prisutni ovde samo mi sirotinja.
Dakle, gresim li?
Iz mog ugla gledanja, ja to ne bih dugo trpela. Noga u dupe, pa spavaj i pricaj o tome na sajtu.

Citajuci komentare na ovu temu, primetila sam da je jedan clan iskljucen iz razgovora.
Procitala sam vecinu komentara doticnog zekapeke, i mogla bih reci da je ovaj sajt uskracen od dobrih komentara.
Vidno je bilo da se doticni ne slazu u mnogo cemu, ali to i dalje nije bio dovoljan razlog da se bilo ko iskljuci iz razgovora.
Da li je to nacin prikazivanja slabosti main administratora ovog foruma, koji nije umeo da se verbalno nosi sa nekim ko ume da razmislja?

Bilo kako bilo, ne bih dalje da se upustam u njihov odnos, samo bih da ponovim da su komentari zekapeke vredeli nesto i da nije trebalo da bude ukinut.

Svejedno. Ljudima koji cele godine ne pruzaju dovoljno paznje svojim lepsim polovinama porucujem da ucine nesto kako bi se to promenilo, i da ne cekaju samo praznike kako bi ih zene primecivale.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
@costa
Opet generalizujesh i meshash tu babe i zabe...hehe Smile
Ma ok... a otkud tebi pravo da kazesh da se mushkarci manje obraduju poklonom nego zene? Nisi merodavan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
Citat
Ni meni se ne svidja kad to cujem... da sve ima svoju cenu i da su 2 jedine prave ljubavi ljubav prema hrani i novcu.. ali to nazalost uglavnom i jeste tako...

To je opet generalno recheno...to nisu prave ljubavi...jeste ljubav ali ne i prava...To shto vecina ima poremecene sisteme vrednosti, predrasude... to je stvarno zalosno... i shta onda mi pojedinci da uradimo, kazemo,  da bi sve vratili  na svoje mesto?  Ljubav nije materija...a buduci da su hrana i novac materijalni...nije im zajedno mesto...nikako...hehe...suprotnosti se privlache(;
Tako otprilike funkcioniishe vecina...

P.S. Nema nishta loshe u tome shto si kupio druarici taj poklon...to je lepo od tebe....  Ne moze se sve tako precizno reci...zavisi...totalno sam ravnodushna prema macho tipovima shto voze brza kola i misle da ce poklonom i lovom potkupiti nekog...ima toga...da...ali nije im ceo svet u rukama...bar za sada...na svu srecu... Smile  To da sa vremena na vreme nekog obradujesh nekom sitnicom...to je sasvim ok...samo ne volim shto je to ogranicheno na odredjene datume...i to onda ispadne kao neki polon chisto radi reda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
Predpostavljam da nemogu i nisam zakasnila na ukljucenje u razgovor o temi.

Prvo bih da pozdravim sve prisutne.

Ja licno ne osecam potrebu za posebnim danom u godini pri kojemu bi mi se posvecivala posebna paznja.
Valjda je razlog tome sto mi je cela godina onakava kakva je pojedinim zenama samo taj jedan dan – 08.03.
Sa druge strane, mozda je taj datum potreban ljudima koji ovde na sajtu provode svoj zivot, pa unapred kazem da zaista razumem stavove izvesnih komentatora ovde.
Njima je zaista potrebno da odvoje jedan dan i kupe poklone zenama, ako ih uposte imaju, kako bi one same osetile makar kakvu paznju.
Gledajuci, posmatrajuci, postavljajuci se na mesto, eventualno mesto, zena muskih komentatora ovde, verovatno bih se osecala jako jako zapostavljenom.
Pobogu ljudi, muski svete! Umesto da se posvetite svojoj lepsoj polovini, vi se bavite ovde pisanjem o tome.
Imate li vi uopste svoju lepsu polovinu?
Sve imam neki osecaj da je nemate.
A ako i imate, onda pokloni moraju biti basnoslovno skupi, a kako nijedan od vas to nemoze da priusti, predpostavljam da ce vas zene ili devojke ubrzo napustiti. Inace, oni koji to mogu, se ne bave ovakvim forumima i ovakvim razgovorima, pa smo prisutni ovde samo mi sirotinja.
Dakle, gresim li?
Iz mog ugla gledanja, ja to ne bih dugo trpela. Noga u dupe, pa spavaj i pricaj o tome na sajtu.

Citajuci komentare na ovu temu, primetila sam da je jedan clan iskljucen iz razgovora.
Procitala sam vecinu komentara doticnog zekapeke, i mogla bih reci da je ovaj sajt uskracen od dobrih komentara.
Vidno je bilo da se doticni ne slazu u mnogo cemu, ali to i dalje nije bio dovoljan razlog da se bilo ko iskljuci iz razgovora.
Da li je to nacin prikazivanja slabosti main administratora ovog foruma, koji nije umeo da se verbalno nosi sa nekim ko ume da razmislja?

Bilo kako bilo, ne bih dalje da se upustam u njihov odnos, samo bih da ponovim da su komentari zekapeke vredeli nesto i da nije trebalo da bude ukinut.

Svejedno. Ljudima koji cele godine ne pruzaju dovoljno paznje svojim lepsim polovinama porucujem da ucine nesto kako bi se to promenilo, i da ne cekaju samo praznike kako bi ih zene primecivale.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Citat
To shto vecina ima poremecene sisteme vrednosti, predrasude... to je stvarno zalosno... i shta onda mi pojedinci da uradimo, kazemo

Hoces da kazes da ti kao pojedinac sa takvim stavom o sistemima vrednosti imas pravo? Hoces da kazes da si ti merodavna po pitanju sistema vrednosti, a ne celi svet? Reci mi koliko godina imas? Sa takvim razmisljanjem zakljucio bih da imas izmedju 16-20, jer to je onaj tipican tinejdzerski sindrom, ja sam najpametniji pa makar to bilo protivno celom svetu. A ako si starija onda verovatno nisi rascisitila sa detinjarijom!

Citat
Ne moze se sve tako precizno reci...zavisi...totalno sam ravnodushna prema macho tipovima shto voze brza kola i misle da ce poklonom i lovom potkupiti nekog...ima toga...da...ali nije im ceo svet u rukama...bar za sada...

Zar ti ne bukvalizujes stvari sa poklonima? Ponovio sam ti da pod poklonom ne podrazumevam nesto cime cu potkupiti zenu zato da bi ona od mene napravila predmet obozavanja samo zbog tog poklona, ili da bi ona to pomislila za sebe. I ti opet spominjes neke macho tipove sa besnim kolima i dzepovima punim love kojom potkupljuju devojke kao da su one zive lutke. Niko ne generalizuje 8 mart kao jedini dan za iskazivanje ljubavi. Ne znam samo zasto se 8 mart izbacuje iz kalendara kao takav. To je totalno pogresno tumacnenje, 8 mart je kao i svaki drugi dan. Ako ga slavi celi svet i ja cu ga slaviti. Ako svi muskarci sveta svojim lepsim polovinama kupuju poklon na 8 mart i ja cu to raditi, a nece me terati neka ideoloska uverenja da to ne uradim. To je poenta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Citat
Imate li vi uopste svoju lepsu polovinu

Ti si uvek prakticna u zivotu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 19:50:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.