Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 23:09:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko je besmisleno...?  (Pročitano 12125 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Citat
ali uvek ce biti onih pazljivih...

Opet kazem, to je samo filozofija. Imas li prvo da te pitam takvog? Ili se samo nadas? Jeste ima pazljivih muskaraca, isto tako ima i pazljivih zena. Ali te su pojave tako retke, da je broj mizeran u odnosu na realnost.  I nikada nece biti masovna pojava da vecina muskaraca posvecuje paznju zenama svih 365 dana i obratno. To je normalno. Sve sto odudara ode drustvenog proseka nije neispravnoo ali to ne znaci da je bas to zakon i merilo. Ne mozes ukinuti 8 mart zbog njih par koji umeju da se "slazu u vezi ili braku"! Idealna veze nije najbolja. Uvek isti ukus u ustima ima za posledicu gubitak stvarnog ukusa. Uvek je posle gorkog sladje, nego posle slatkog jos sladje. Uvek je dobro kada muskarac i zena nemaju isti stav prema svemu nego imaju nekih razlicitosti. Uvek je dobro da kada se nekad muskarac i zena toliko vole, isto je dobro da se ponekad zestoko posvadjaju, jer ce posle svadje vracanjenm na na ljubav biti sladje. Dakle pustite tu filozofiju, ja zivim u ljubavi svaki dan, to je dogma i laz. Ja sam za jednakost muskarca i zene, mrzim tradicionalan pogled na zenu. Ej ali hocu jedan dan da zaboravim na zenu i odem sa prijateljima na bilijar ili utakmicu, hocu da na par dana zaboravim na zenu i odem sa prijateljima na sajam automobila, isto tako hocu da nekad zeni bas posvetim paznju, da je izvedm na veceru, da odemo u pozoristem da odemo na bazen da je ponekad obradujem poklonom. A sad taj pokoln cini mi se usled svih tih suprotnosti bas odgovara na 8 mart. Trebaju uvesti i dan muskaraca tako da sve bude jedanko, a ne da se 8 mart proglasava jedinim danom kada je zeni dozvoljena paznja! Smiley  Smiley  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
To je moj stav...ti imash svoj... kako bi bilo da svi isto mislimo...
OK je da neki put izadje muskarac sa svojim drushtvom isto kao i zena...
Treba imati taj vid slobode i ne ljubomorisati...
To nije opravdanje da se partneru ne posveti paznja...
Rekla sam vec da to ne mora da bude neka velika paznja...sitnica zapravo...
sitnice zivot znache...
Shto se tiche idealne veze... svadja ne bude kao prava "svadja"... ako se neshto vec i desi brzo se reshi razgovorom...jer u idealnoj vezi postoji tolerancija i prihvatanje nekog takvog kakav jeste... a samom spoznajom drugog i prihvatanje njega mozesh ochekivati na kakve ne sporazume mozesh naici sa njegove strane...tako da se to u startu ili prihvati ili odbaci... a te male svadje i ne sporazumi u takvoj vezi se upravo zato brzo i okonchaju....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
@wild dolphin

Da razliciti stavovi su kljuc uspeha. Kada sam rekao svadja, nisam mislio na verbalni sukob, gde ima krvi. Nego cisto nesuglasice. Nego, 8 Mart postoji, slave ga svi u svetu. Kada ti neko pokloni nesto za 8 Mart kakav je tvoja unutrasnja reakcija??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
@costa

Pa bash i ne volim da primam poklone...stvarno ne volim i tachka...ali zato obozavam da ih poklanjam...  Smile
Opet mi je na neki nachin drago kada vidim da se neko zaista trudio...makar kakav poklon bio...nemera je bitna...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Jadan tvoj muz koji ce pokusati eventualno nekad da te obraduje. Kupiti covek za 8 mart ili ne vazno za praznik, bilo kad komplet neko odelo, i sav sretan iz ljubavi i jos ocekuje da ti se svidi, a ti mu kazes pa ne volim poklone nije mi nesto posebno, ali vazno je da si imao nameru. Stvarno mislim da sama sebe lazes! Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
Bukvalisto...hehe
Ne naravno...reci cu mu...bleso moj nije mi potrebno nishta tipa matrijalne prirode vec samo ti samo ti...  Smile   Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 66
Wild-Dolphin...   Dzabe trosis reci...

Pozdravljam te... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Najvise volim ove sto su otisli, pa se ko cudovista iz Loch Nessa povremeno pojavljuju Smiley Tuzno je kad covek nije u stanju sam sebe da ispostuje.

@Wild-Dolphin
Jesam pobornik teorije da je za 8. mart ili rodjendan voljene osobe mnogo lepse pokloniti jedno vece uz obalu reke uz vino, zvezde i ostale lepe stvari koje to prate ili par dana samo za vas u nekoj kucici u planini ili na moru... ali... to ne znaci da poklone treba odbacivati kao nesto bezvredno jer u vremenu u kome samo 2 pitanja non stop stoje nad glavom vecini ljudi a to je Kada? i Od cega? taj poklon, ako je zaista od srca je obicno samo zamena za ono sto bi trebalo tu doci ali se jednostavno nema uslova...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Citat
Najvise volim ove sto su otisli, pa se ko cudovista iz Loch Nessa

icon_headfones  

Citat
Jesam pobornik teorije da je za 8. mart ili rodjendan voljene osobe mnogo lepse pokloniti jedno vece uz obalu reke uz vino, zvezde i ostale lepe stvari koje to prate ili par dana samo za vas u nekoj kucici u planini ili na moru...

Smile

Citat
ali... to ne znaci da poklone treba odbacivati kao nesto bezvredno jer u vremenu u kome samo 2 pitanja non stop stoje nad glavom vecini ljudi a to je Kada? i Od cega? taj poklon, ako je zaista od srca je obicno samo zamena za ono sto bi trebalo tu doci ali se jednostavno nema uslova...

Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Tebi je svakako jasno sta su ti smajliji trebali reci.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 23:09:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.