Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko drzite do svoje reci  (Pročitano 2378 puta)
07. Jun 2005, 20:59:21
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Primecujem da ljudi olako daju svoju rec.

Podjimo od nekih najobicnih stvari: dogovorimo se u sutra u 10 i ti naravno cekas i cekas i naravno nedocekas. Pri tome se nejavi zbog nedolazka, nekaze razlog i onda se pojavi posle dva - tri dana kao da je sve normalno.

Ima i slucajeva gde trazite neku pomoc, racunate na to i na kraju nista od toga nebude. Izjave tipa "nisam mogao" " nije mi dala mama" i sl.

Koliko vi drzite do svoje reci? I sta mislite o osobama koje nsto obecaju i neispune obecanje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Uvek stojim iza svoje reci...i trazim da i drugi postuju svoju...i naravno...koliko su me samo puta ljudi razocarali, danas obraz jednostavno ima svoju cenu.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
Uvijek drzim do svoje rijeci, cak i pod cijenu da sebe ostetim (sto i nije cesto tako dobro).
A zbog ljudi koje sam morala cekati, jer nisu odrzali rijec, sam pocela da kasnim.
One koje ne drze do obecanog, ne cijenim mnogo, ali postoje i takvi u mojoj blizini, pa sam ih prihvatila kakvi jesu, sto znaci da od njih ne ocekujem nikakvo ispunjenje dogovorenog.
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
svoju drzim, ali ne uzimam za ozbiljno 97-98% kad neko da rec, onih 2-3% ostaje za osobe kojima znam da mogu da verujem i bez da daju rec.
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

It's a state of mind.

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 144
mob
SonyEricsson T230
Naravno da se desi da ne bude kako sam rekao, dese se neplanirane stvari koje prici poremete koncepciju. Mislim da se to svima desava.
Ljude koji nikad ne urade to sto kazu prihvatam kao takve i trudim se da ne zavisim mnogo od istih. Smile
« Poslednja izmena: 08. Jun 2005, 19:47:19 od KickLoop »
IP sačuvana
social share
Stavi pravu stvar na pravo mjesto i cini to cesto.
One hoce isto sto i mi.
Izgubio sam ideale. Posteni nalazac moze slobodno da ih zadrzi. Neka mu je Bog u pomoci.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Ja sam čovek od reči  Smile
Dogovore poštujem 100%(na dogovoreno mesto uvek stižem po 10 - 15 min ranije, valjda mi je sat u glavi pomeren unapred, šta li? )
Ako mislim da nešto ne mogu odraditi i ne dogovaram se, kažem lepo da ne mogu- jasno i glasno. Bolje je biti iskren na početku, tako nećeš doći u situaciju da lažeš ljude  Smile

@Kickloop, drugo su neplanirani dogadjaji ali i za to imaš telefon pa javiš dotičnoj osobi da je došlo do promene plana, a ne da te ista čeka i psuje 
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Citat
Dogovore poštujem 100%(na dogovoreno mesto uvek stižem po 10 - 15 min ranije, valjda mi je sat u glavi pomeren unapred, šta li?  )
Ako mislim da nešto ne mogu odraditi i ne dogovaram se, kažem lepo da ne mogu- jasno i glasno

ovo mi skroz poznato. I ja sam takav 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Allleeeeeee alee alealeeeeeealealeeeee ! Wink

Mladjo, ja uvek kupim uspit u nekom kiosku Alan Ford strip(dobro, ne uvek...ali gotovo uvek=), lepo zasednem na klupicu i uživam, pa onaj koga čekam može i da ne dodje, sve mi jedno Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
ili pivce...khm,khm... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
Ja skoro nikada ne odrzavam rec iz prostog razloga sto retko obecavam stvari.Sto se tice nekih formalnosti tipa nadjimo se tada i tada tamo i tamo uvek dolazim ali sa ocekivanim zakasnjenjem od u proseku 15 - 20 minuta...al se obavezno javim da kasnim...u principu prijatelji mi redovno dolaze 15 minuta posle zakazanog...zto sto me poznaju.
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.