Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li bi sutra išao braniti Kosovo??
Da
59.4%  (76)
Ne
40.6%  (52)
Ukupno glasova: 128
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: koliko bi vas sutra na kosovo?  (Pročitano 32513 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Па купила га је Југа.
А Тита смо ми највише волели и то је највећа српска трагедија чији се резултати и данас виде.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
Tito uzimao kredite od drugih zemalja ziveo na racun javnog duga a nasi praunucici ima da placaju kamate i kredite koje je on uzimao i koje je koristio sa trenutnu potrosnju umesto za investicije...zato se tad lepo zivelo ali sad mi placamo tu cenu...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Тачно тако. Све Југино је остало СРЈ па СЦГ па ево сад Србији. И војска и дугови.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
Ma pusti gadi mi se od njega...nego ima sad na prvom po milioniti put film Mars na Drinu mogli bi nesto i da naucimo od nasih predaka ako vec pricamo o ovoj temi...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
Tito je dobio kredit od Amera činimi se oko 4 milijarde dolara,u slučaju ako izbije 3 Svetski Rat da Ameri preko Juge mogu prebacivati vojsku.
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
Ma niko zivi ne zna ni kog je porekla Tito a kamoli odakle je sve uzimao kredite...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ma pusti gadi mi se od njega...nego ima sad na prvom po milioniti put film Mars na Drinu mogli bi nesto i da naucimo od nasih predaka ako vec pricamo o ovoj temi...
У једном моменту ће један од војника рећи (парафразирам) "Не би ми, ал мора се. Шваба навалио." Дакле ми смо не битни, мали смо. Ми пролазимо а Србија остаје, и то остаје деци нашој. Тако да вреди се борити и у крајњем случају за отаџбину живот дати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
У једном моменту ће један од војника рећи (парафразирам) "Не би ми, ал мора се. Шваба навалио." Дакле ми смо не битни, мали смо. Ми пролазимо а Србија остаје, и то остаје деци нашој. Тако да вреди се борити и у крајњем случају за отаџбину живот дати.

Ponosim se sto je moj pradeda bio vojnik u prvom svetskom, presao preko Albanije, solunskog fronta i usao u Beograd...

A ovaj film zaista je edukativnog karaktera neprocenjive vrednosti...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Tito uzimao kredite od drugih zemalja ziveo na racun javnog duga a nasi praunucici ima da placaju kamate i kredite koje je on uzimao i koje je koristio sa trenutnu potrosnju umesto za investicije...zato se tad lepo zivelo ali sad mi placamo tu cenu...
Kako se nije investiralo, odakle onda sve fabrike, putevi, prige, lokomotive i ostalo? Sigurno je da se investiralo, u transport, energetiku, industriju, gradnju. A tada se svako zivi zaduzivao, nije samo Juga. Odakle sad svi ti dugovi na zapadu, jasno, iz vremena kad se i u Americi dobro zivelo na racun kredita. A jasno je da za ono sto se potrosilo placa se ceh. Mi smo i potrosili. U Srbiji je izgleda navika od Turaka ostala, da onaj ko vlada nikad nije dobar. E, pa sad, kako udovoljiti  Smile

Тачно тако. Све Југино је остало СРЈ па СЦГ па ево сад Србији. И војска и дугови.

Dugovi su podeljeni izmedju republika. A ono sto je pre 15 godina vredelo, tj. vojska i mornarica, sad je gomila krsa i otpada koji samo vuce novce. Al sad se Crnogorci bakcaju sa ono sto je ostalo od mornarice.
« Poslednja izmena: 15. Feb 2009, 18:56:46 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
Kako se nije investiralo, odakle onda sve fabrike, putevi, prige, lokomotive i ostalo? Sigurno je da se investiralo, u transport, energetiku, industriju, gradnju. A tada se svako zivi zaduzivao, nije samo Juga. Odakle sad svi ti dugovi na zapadu, jasno, iz vremena kad se i u Americi dobro zivelo na racun kredita. A jasno je da za ono sto se potrosilo placa se ceh. Mi smo i potrosili. U Srbiji je izgleda navika od Turaka ostala, da onaj ko vlada nikad nije dobar. E, pa sad, kako udovoljiti  Smile

Dugovi su podeljeni izmedju republika. A ono sto je pre 15 godina vredelo, tj. vojska i mornarica, sad je gomila krsa i otpada koji samo vuce novce. Al sad se Crnogorci bakcaju sa ono sto je ostalo od mornarice.

Jel si mislio na one propale drzavne fabrike koje su zaposljavale sve zive po rodbinskoj vezi samo da se radi a nista zivo nisu prozivodili pa se sad masovno zatvaraju ili prodaju jer su propale tj nikad nisu ni bile nesto uspesne a i ako su bile uspesne vrlo brzo ih je neko pokrao...ili na zeleznicu koja khm je koliko ja bar citam u opasno losem stanju a i kad imam priliku da otputujem vozom vidim da nije daleko od istine? Uostalom kako moze da bude uspesno bilo sta sto je "nase a nije u stvari nicije"...? naravno ne moze nigde zato je komunizam i izgubio bitku i u tradicionalno komunistickoj rusiji koja je postala kapitalisticka zemlja jos odavno...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.