Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li bi sutra išao braniti Kosovo??
Da
59.4%  (76)
Ne
40.6%  (52)
Ukupno glasova: 128
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: koliko bi vas sutra na kosovo?  (Pročitano 32623 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
da sada sretne marsovac tebe i mene kako bi on prepoznao od nas dvojice tko je veći sRBIN
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
da sada sretne marsovac tebe i mene kako bi on prepoznao od nas dvojice tko je veći sRBIN
ja bi izvadio Mač prekrstio se  i  odsekao mu vugla. hahahhaha  Smile Smile
ne trebam se ja dokazivati nekome da sam srbin,samo mi je glupo sto je sve više srba koji se nazivaju srbima a nepraktikuju ništa srpsko.
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Tebi je muka od "nas" a ja postujem "vas" tj vase misljenje Smile ko postuje crkvu i verske obicaje ima moje postovanje jer ljudi veruju u to, ponose se time i vole taj nacin zivota...ja u crkvu ne verujem jer su je stvorili ljudi i upravljaju njome ljudi a ne Bog...i smeta mi kad neko ko veruje da smo svi mi Bozija deca, gleda na nas ostale koji vidimo drugaciji put do Boga na nacin podnistavanja kao da smo mi manje ljudi, manje Srbi i slicno...ja ne moram da budem vernik da bih postova Bozije zakone...ako se ja svakog dana ponasam na nacin da postujem i volim bliznjeg svog i cinim dobra dela to je sasvim dovoljna zahvalnost Bogu sto me je stvorio...ako neko hoce jos vise pa ide u crkvu lepo od njega ali je po meni i ovo vise nego dovoljno...isto je i za to da to sto ja ne idem u crkvu redovno i ne znam kad je koji post ne znaci da sam manje Srbin od tebe...i da ti pravo kazem jedva cekam svi vi prekodrinci sto ste se naselili ovde po BGD i busate se u srpstvo i veru sireci svoj primitivizam da se polako vracate kucama i puste nas na miru da zivimo ako ces iskreno...

Sto se Pavla tice videces...kako smo preziveli smrti ostalih patrijarha tako cemo i njegovu kad za to dodje vreme...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja uopšte ne znam šta je krsna slava pa zar sam manje čovjek?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
ja neživim u BG,već u Republici Srpskoj,to tvoje znači onda da treba da poštujem svakoga,možda i jeste tako,možda i treba da poštujem svakoga,Bog govori da ljubimo bližnjega svoga i da nikome ne želimo zlo,ali ja brale neću,e neću da poštujem onoga ko vjeruje u Satanu,ko ide u sataničku crkvu e neću da poštujem onoga ko mi je palio crkve e neću i to je to,jbg takav sam,ja nepoštujem ništa samo pravoslavlje,a i tebe nepoštujem.
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
poštuješ li mene koji sam katolik i nikada ništa nisam učinio nažao ni jednom Srbinu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
poštuješ li mene koji sam katolik i nikada ništa nisam učinio nažao ni jednom Srbinu
ne,evo sada ću ti reći što,zato što je katolička crkva kriva za to da ljudi sve više dižu ruke od crkve i traže neke druge puteve do Boga.
vas katolike i muslimane i sataniste baš ne volim nikako.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
pa ako je i katolička crkava kriva šta sam ja kriv,kako ti misliš poštivati Isusove riječi ljbi bližnjega svoga.Tebi je bližnji svaki čovjek i ja i neki musliman i svi ostali.Tvoja je vjera neka čudna vjera.u vjeri nema isključivosti ove hoću ove neći.Svi smo ljudi .Tebe nitko neće na onome svijetu pitati jesi li bija Srbin već kakva si dnjela činija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E50
Ajde iskulirajte, imate pp za slicne prepiske...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
pa ako je i katolička crkava kriva šta sam ja kriv,kako ti misliš poštivati Isusove riječi ljbi bližnjega svoga.Tebi je bližnji svaki čovjek i ja i neki musliman i svi ostali.Tvoja je vjera neka čudna vjera.u vjeri nema isključivosti ove hoću ove neći.Svi smo ljudi .Tebe nitko neće na onome svijetu pitati jesi li bija Srbin već kakva si dnjela činija.
pa čovječe pređi na pravoslavlje pa ću te poštovati,a tačno ja neljubim bližnjega svoga,pa nisam ni ja savršen,jbg jeste to moja greška,ali svako ima mana,neljubi ni mene katoliki niti musliman
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.