Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li bi sutra išao braniti Kosovo??
Da
59.4%  (76)
Ne
40.6%  (52)
Ukupno glasova: 128
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: koliko bi vas sutra na kosovo?  (Pročitano 32668 puta)
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
@Crowz - idem na Sever i protiv prcilovaca iz sela prcilovci i kad igramo protiv Sevojna sredom u 1 kad dodje nas 300 i svi se poznajemo pa vodji ne treba ni mikrofon...ja kad propustim tekmu u fudbalu i basketu znaci da imam ispit ali bas u tom trenutku i ne mogu da se izvucem makar poluvreme...na gostovanja vecina po Bg a u unutrasnjosti ne stizem jer pratim i basket iako sam uspeo sad konacno u Krusevac da zapalim kad smo gostovali Napretku...
Na Severu sam naucio da drzim svoje razmisljanje kod kuce...moje misljenje znaju moji najbolji ortaci i drugi ni ne treba da znaju...ja sam tu zbog Zvezde i nista drugo nije bitno...pevam kad su pesme o Kosovu, jedino ne pevam kad se peva ubi zakolji i te fore...moj drug je ranije isao sa mojom ekipom na tekmu ali je prestao od kad mu je postalo vaznije politicko misljenje i nije hteo da peva nacionalisticke pesme i slicno...ne moram ja da delim misljenje Delija ali kada sam u kopu treba da se zna red...ako neces da pevas il ti se ne svidja Sever eno brate zapad i istok pa sedi i mrzni se...kad god su bili prilozi ne samo za Kosovo nego za bilo sta sto smo skupljali za neku bolesnu bracu, za Urosa, za koreo ja sam davao dok dobar deo ljudi nije hteo ni 10dindzi da da...kad je bio koncert za Kosovo i ove i prosle god odmah sam kupio 2 karte isao-ne isao, zvao sve zive ljude i na kraju se opasno smorio kad sam video da je doslo 7000ljudi pretezno klinaca posle sve reklame, plakata izlepljenih a karta bednih 400din...zao mi je al ja sam na to ogorcen ali iskreno...i posle toga mislite da ce neko da ide na Kosovo a nece da da te ali majke mi bedne pare sa kojima ni u kafic ne mozes da odes a pevaju ti maltene na uvo Bajaga, Bora Corba i slicno...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 5
kad je bio koncert za Kosovo i ove i prosle god odmah sam kupio 2 karte isao-ne isao, zvao sve zive ljude i na kraju se opasno smorio kad sam video da je doslo 7000ljudi pretezno klinaca posle sve reklame, plakata izlepljenih a karta bednih 400din...zao mi je al ja sam na to ogorcen ali iskreno...i posle toga mislite da ce neko da ide na Kosovo a nece da da te ali majke mi bedne pare sa kojima ni u kafic ne mozes da odes a pevaju ti maltene na uvo Bajaga, Bora Corba i slicno...

E vidis, sada se verovatno pitas zasto je sve tako ispalo?

Prvo, svima u Srbiji su mediji dobro preneli sliku nase vojske: pijani, debeli majori koji siluju male vojnike, ponizavaju ih, teraju da rade. (poruka: "ne idite u vojsku", "hocu devojku, a ne pusku"...itd.)

Zatim, svako ima opravdanje: "Zasto bih ja dole? Pa ja sam iz Beograda/Novog Sada, neka idu oni koji su odozdo dosli" ili "Necu da sluzim u vojsci Slobodana Milosevica/Kostunice".

Dalje, prema nekim istrazivanjima (zaista ne znam ni ko ih je sprovodio ni da li su 100% relevantna) u koju instituciju srbi imaju najvise poverenja, na prva dva mesta su bili vojska, pa crkva, sud(sudstvo) je bio tek na 5-om mestu...Od 2003 pa do danas, svojski se radilo na tome da se upravo ove dve institucije srozaju do neprepoznatljivih granica. To se radi preko medija, bombardovanje narodne mase izrazima poput: "Ratni zlocin, genocid, skorpioni, legija, vojni vrh, klero-fasisti, huligani, nacionalisti, fasisti, ratni profiteri, itd..." I samo se to vrti na vestima i prave se emisije sa takvom tematikom. Neko ko je 2000-te imao 15 godina, ne moze se reci da je u potpunosti imao razvijeno politicko misljenje ali tu je uvek bio TV koji ce oblikovati to misljenje bez vecih problema. Rezultat toga je danas vise nego vidljiv. Postoji masa omladine koja je posla u prvi razred srednje, a vec zna kako se gadno "zivelo" 91-ve, vec zna sta je Ratko Mladic radio po Bosni(cak mnogo bolje nego sto sam Ratko zna), jer tu su mediji koji mu sve to serviraju na tacni. Pa cuvene fraze koje su dosadile svima, a koje se neprekidno vrte su: "Setite se devedesetih i izolacije" i "Ovo je posledica Miloseviceve politike".

Vojska se satanizuje na sve nacine, cim se desi neki nesretni slucaj, odmah se pojavi prica da je tog vojnika ubilo Mladicevo obezbedjenje itd, a niko ne pominje podatak da je u nekadasnjoj JNA svake godine ginulo oko 100 vojnika. Da su svi dezerteri i ljudi koji se nisu odazvali pozivu u rezervni sastav 1999-te procesuirani, a ne abolirani od strane pokojnog premijera, drugacija bi se prica danas pricala, ovako normalan covek razmislja: "Sto bi se ja javljao na poziv kad komsija Mile cuci u podrumu? Ja mogu i da poginem, on ce ostati kuci, niko ga nece dirati itd..." Ova drzava ima zakon koji kaze da se neodazivanje vojnom odseku zbog vojne vezbe ili poziva u rezervni sastav, krivicno goni.

Crkva se takodje satanizuje pricama o pilecim batacima ispod mantije za vreme posta, pa standardnom pricom tipa: "Jedan je pop ukrao, ajmo sve da ih mrzimo", blagoslovom skorpiona...itd. Pop koji je blagoslovio vojsku, nije im sigurno rekao "Idite i palite, koljite"... Naravno, niko u medijima nece preneti da je taj isti patrijarh Pavle za vreme ratova devedesetih sluzio liturgiju i molio se za sve zaracene strane u ratu, to nije uradio nijedan hodza, niti fratar ali nema veze, oni su bolji, samo ovi nasi ne valjaju.

Nevezano za temu, pogledaj sledeci citat, nekako i ima smisla, zar ne?

Citat
Имам доста пријатеља Грка који учествују у овим инцидентима, само видите шта ради медијска халабука око тога, па чим видите да пише студенти одмах мислите добро, деца интелектуалци, брину се за нешто, овде се не спомињу крађе и обијања којих има, јер и у 200 научних радника мора бити бар један лопов, и сада људи о ствари која је тамо далеко могу да образују неко своје мишљење.. а шта је код нас било, хулигани ломе семафоре,хулигани се туку са добрим чикама, а да је неки б92 рекао младост србије на улицама тера државу на одбрану Косова, ја вам гарантујем да за 20 дана оваквих инцидената са све нападима на станице, паљењем, почео рат за Косово.

Ali ok, odoh daleko, da se vratimo na KiM.

Prvo i osnovno, ne mozes danas pitati narod da li bi isao na KiM iz vise razloga. Sistematski se teraju da mrze vojsku, prigovor savesti, civilna sluzba, itd.
Drugo, ne mozes ocekivati veliki odziv na koncertu ako se "zna" da su svi koji podrzavaju opciju -ne damo KiM- narodnjaci, radikali, huligani i olos koji zeli rusenje Beograda. (zahvaljujuci nasim medijima koji prenose realnu sliku) Smiley

Citat
jedino ne pevam kad se peva ubi zakolji i te fore

Dakle, vas 300 dodje na tekmu protiv Sevojna i ako je na repertoaru pesma "ubij, zakolji, da siptar ne postoji" ti jednostavno cutis i okrenes ledja u znak protesta? Smiley Jos verni navijac zvezde. Gde je ono "S verom u Boga"? "Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija"? Ti ne verujes u Boga, volis Jugu, ne volis nasilje, a pored svega si vatreni navijac Crvene Zvezde? Smile

Pa ne mogu, a da te ne pitam:

- Jesi li se nekada potukao na utakmici? Ako jesi, kada? Da li je to bila mrznja ili si iz samoodbrane gadjao nekoga kamenom ili bakljom? Obzirom da pratis stalno zvezdu, mora da imas dobar fajterski staz.

Dok sam bio mladji, i dok sam bio clan "invalida" sa vozdovca, a kasnije i "lunatiksa", bilo je neprekidnih peglanja i nacionalistickih pesama, pa mi malo cudno to sto pricas.

Preporucujem ti da malo bolje proucis istoriju srba, da pricas sa ljudima koji su ovde prebegli, kako im je bilo tamo za vreme rata, pogotovo ako nadjes nekog iz Sarajeva, Gospica, Konjica ili Nevesinja. Batali dnevnik i televiziju, danas pricaju ovako, sutra ce drugacije.

Ako ides na KiM, idi ako ti to zelis i osecas da bi trebalo, a ne zbog toga sto je tvoj omiljeni politicar na vlasti, sto pratis tudje vizije, itd.

Inace, posto nisam odgovorio na temu, kada bih dobio poziv, naravno da bih se odazvao. Ja pre svega, postujem zakon ove napacene zemlje, ne idem zbog Tadica ili Nikolica, vec zbog licnih razloga jer smatram da su ispravni. Ne zanima me mnogo to sto Pera i Zika nece ici. Kroz istoriju je bilo puno Pera i Zika, pa su opet srbi imali vojsku kad je bilo "stani-pani". Dobro rece Pavle Vujisic u jednom domacem filmu: "Da se vi intelektualci nesto pitate, ova bi zemlja odavno otisla u qrac". A ja sam seljak covek. Wink

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Hehe vidim da si proucio moj profil pre nego sto si prokomentarisao Smile
U pravu si za deo da sigurno sa 15 nisam mogao da razumem najbolje politiku, uostalom nisam se ni interesovao tad u tom intenzitetu jer mi je u to vreme glavna preokupacija bilo jurenje za loptama i devojcicama Smile nazalost ali sam ipak bio poprlicno svestan svih ili vecine nedaca tj teskog zivota devedesetih i mogu da se zahvalim mojim roditeljima sto nisam osetio sve to mozda u tolikoj meri kao drugi ali se pa nazalost secam cekanja po redovima, nemastine, bede i slicno za sta nije trebalo televizija nista da mi kaze...slazem se i sa tim da mediji ispiraju mozak i da oni podosta oblikuju tudje misljenje ali ako je tako zasto onda mi nije bio ispran mozak tolikih 90ih godine od strane Slobinih medija kako smo mi "nebeski narod i kako su svi protiv nas i kako su svi protiv Slobinog rezima nato placenici, nemacki spijuni i izdajnici srpskoga roda" a od 2000 jesu uspeli da mi oblikuju misljenje? mozda mali ali sam bio po gomili protesta 90ih sa mojima 96-97 kad smo se jedva izvukli od pendreka pa vec do cuvenog 5 oktobra kad sam se podobro nagutao suzavca...da su mediji cudo to stoji, navijaci one iste Delije koje su dobile posle 5og oktobra nagradu za ucesce u promenama i bez kojih sigurno se ne bi promenila vlast danas su satanizovani kao huligani bez korena...da ne pricam skorasnje lazi u vezi Urosa i slicno...moja poenta je da mediji kreiraju misljenje ali ne nuzno vec zavisi od osobe do osobe kako ce spojii puzzle od svih informacija koje mu se serviraju, iz kojih ce ih izvora pokupiti i dal ce mucnuti svojom glavom il ce sve prihvatiti zdravo za gotovo, tako da se ni tu ne moze generalizovati...ostalo za ratne zlocince necu pominati jer nije to tema...

Ubi zakolji to ne pevam iz licnih principa jer nikom ne zelim nista lose...sem mozda ovom zandaru Trajkovicu sto laze na sudu Smile ali ako se to peva ja cutim molim lepo pravim se da pravim mini pauzu u pevanju ionako to skandiranje traje 10ak sekundi pa se ni ne primeti Wink skacem kad se peva " i ko ne skace taj je siptar" al realno ja i jesam Srbin tako da to moze Smile takodje ja sam vec napomenuo da verujem u Boga ali ne i u crkvu, prosto ne vidim put do Boga na njihov nacin i to je to...mislim i da je savez bivse Juge bio katastrofa jer ne mozes ti da napravis zajednicu sa toliko razlika i da se to odrzi u duzem periodu...ali volim da se druzim sa ljudima iz svih zemalja, cesto putujem po inostranstvu i nisam nikad imao problem da se druzim sa da kazem ne-Srbima...

Sto se tucnjava tice, nisam ni u jednoj grupi i protiv sam nasilja tako da se nisam licno tukao ali sobzirom da sam po svim zivim tekmama, bio sam vise puta po razno raznim sranjima...nisam gadjao bakljama i kamenicama nikog mada moram priznati da sam vise puta zeleo stolicu da otkinem al se srecom dobro kontrolisem:) draze mi je da vrtim barjak:) pre 2 i po god sam dobio i pendrek po glavi secas se onda na finalu prvenstva u basketu u pioniru druga tekma kad je partizan bio domacin pa su ljudi popadali sa one ograde...a mirisalo je na sranje jos kako smo ekipno krenuli organizovano putem pionira iz jednog od BG parkova...samo kad su krenuli da sibaju redom, a mene klepio jedan od trojice zandara koji su stajali iznad jedinog izlaza i udarali svakog ko bi prosao pa i mene...poslednje sranje sam bio protiv Kule sa Urosem situacija e to je bila tesko sranje Smile dosta ljudi posle otislo sa tekme ali valjda sam se donekle i navikao na takve situacije da mi je svejedno pa sam ostao...naravno tu na mostu i ispod kod autokomande je vec glavno mesto za peglanje kako sa zandarima tako i sa glodarima pre i posle derbija ali sam uvek svedok ali ne i neko ko ce da se bije...prosto ne vidim razloga za to ali one u grupama razumem prosto to je vec neki deo folklora od nastanka organizovanog navijanja a verovatno donekle i ranije...
Poenta ovog dela price je da uvek zelim da razmisljam svojom glavom a ne kako mi kazu ili serviraju drugi sto ne znaci da sam ja uvek u pravu...jesam medju Delijama ali takodje ne radim ni ja slepo sve sto kazu, negde se slazem sa njima negde ne ali dok sam na tribini postujem organizaciju ako zelim da budem deo nje...

Sto se tice prebeglih ljudi moja bivsa je iz Hrvatske a i deo drustva je iz Knina i Kosova tako sam solidno upoznat sa situacijom koja se tamo desavala...i meni je toga zao i  boli me za njih ne zato sto su Srbi nego zato sto su ljudi a tako nesto im rade isto ljudska bica...

A to jeste da su nas intelektualci branili tamo u prvom svetskom ratu npr hehe verovatno bi jos bili pod turcima i svabama Smile ali to je vec opste poznato da seljaci i ljudi iz unutasnjosti pre biraju da sluze vojsku pod puskom a mi Beogradjani intelektualci civilno Smile
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 5
Ovo za profil nema sta da se proucava, to sam rekao vise kao neko generalno misljenje, ne odnosi se samo na tebe.

Ni za vreme slobe nisam gledao RTS ali ni studio B. Svi oni su bili tako isti, a ko fol tako razliciti. Koliko nas je sloba ubedjivao da smo nebeski narod i da nas svi mrze, tako sada svi ubedjuju da nas ceo svet ustvari voli. Zapravo mi nismo ni svesni koliko nas svi vole. Jeste da nas ta nesnosna ljubav gusi i da ostajemo bez daha, al sta da se radi, obozavamo kada nas neko voli "otpozadi".

Sam govoris u moj prilog kako vas je vlast iskoristila. Bili smo heroji, zvezde potkrovlja i suterena, da bi nekoliko godina kasnije bili radikali, klero-fasisti i huligani. Odjenom su nestali herojski navijaci koji su prvi osvojili skupstinu. Ostali su samo dodjosi koji su dosli iz sela da nam ruse i pale nas Beograd. Smile
Niko nije prenosio skup, pa moleban ali su se zato svi uhvatili patika. Srecom 5-og oktobra nista nije pljackano. Koncert na marakani je isto prenosen na svim televizijama i to tako dobro da mnogi ni danas ne znaju da kad se to i dogodilo... Smile

Inace, mediji formiraju misljenje ogromnoj vecini, nazalost. Samo, jos si nov, pa ne znas. Gledajuci samo politicki forum, srbin si, biraj, il si narodnjak koji bi da ratuje i da kolje neduzne naoruzane albanske civile ili si demokrata koji tezi evropskim integracijama po svaku cenu, dobijes vizu i putujes po celom svetu, a od kojih para, to nije bitno, snacices se.

to je vec opste poznato da seljaci i ljudi iz unutasnjosti pre biraju da sluze vojsku pod puskom, a mi Beogradjani intelektualci civilno

A zasto je to tako? Da li bi mogao da objasnis svoju recenicu?
Jesu li to seljaci gluplji u odnosu na nas, beogradjane? Sta zna seljak sta je rat... Smiley Plus, verovatno glasaju za Tomu, to je ona prva grupa iz gornje podele.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Jest secam se za vreme mitinga bar krajem 90ih kako su u medijima govorili "skupila se sacica hilgana i stranih placenika" Smile ma valjda smo vec naucili da pobednik pise istoriju...a ja za taj koncert nikad necu moci da se pomirim sa tim...
Ja sam neko ko veruje u to da se politickim i demokratskim sredstvima moze resiti vecina sporova i da treba koristiti takav pristup do krajnjih granica...nisam za to da nas zajabavaju iz EU ali isto sam tako svestan da ne mozemo mi sve da dobijemo od njih povlastice a da nista ne damo za uzvrat...ne moze i jare i pare...
Ono sto sam rekao za seljake i Beogradjane je cinjenica a ne moje licno misljenje, niti sam negde aludirao da su oni glupi, jedino je mozda trebalo staviti intelektualci pod znacima navoda Smile ...u selu bi verovatno pukla bruka da neciji sin bezi od vojske ili sluzi civilno...u BG svi gledaju da nadju vezu da ne idu il ako bas mora aj daj civilno...mozda je to deo mentaliteta...a mozda i treba da se konacno nabaci ta profesionalna vojska pa ko hoce nek izvoli...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Sony xperia

Off obrisan, drzite se teme.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
shta li bi reko vudu popaj na sve ovo.. dela su za ljude a reci za budale.. nesto u tom fazonu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
na Kosovo, samo ako je Ratko Mladic komandant, inace  Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
na Kosovo, samo ako je Ratko Mladic komandant, inace Smile

tebra j
na Kosovo, samo ako je Ratko Mladic komandant, inace Smile

tebra jesi iz RS
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
I dalje ste nastavili sa spamom ja sam samo spomenuo sever na kraju se to pretvorilo u elaboraciju tebe i toga sta radis kad si na  severu a sta kad si u privatnosti svog doma.

I dalje si nisi izjasnio  o samoj temi i objasnio razloge svojih stavova mad svi mozemo naslutiti mada bi opet bilo pozeljno da se izjasnis da vidimo na cemu si.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.